Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα βαρέλι σε νέο ρόλο

Ένα βαρέλι σε νέο ρόλο

Σε μια παλιά αποθήκη υπάρχει ένα ξύλινο βαρέλι, στο οποίο κάποτε οι αγαπημένοι σου πρόγονοι έβαζαν κρασί. Τώρα κανείς δεν του δίνει σημασία, ρημάζει μόνο του στη γωνιά του και τα χρόνια περνούν. Αυτό όμως δεν το βάζει κάτω. Ελπίζει σε μια αναπαλαίωση και σε επαναχρησιμοποίηση. Εκλιπαρεί για ένα σου βλέμμα και μια θέση στο σαλόνι σου. Και εσύ αρνείσαι πεισματικά, περνάς δίπλα του και δεν το βλέπεις καν...

Μέχρι που μια μέρα ο καλός σου φίλος που αυτές τις μέρες τριγυρνά στο Μιλάνο και σου στέλνει συνέχεια φωτογραφικό υλικό, σου στέλνει και δυο φωτογραφίες διαφορετικές από τις άλλες. Δυο φωτογραφίες που μαζί δείχνουν ένα βαρέλι. Και μάλιστα με νέα χρήση. Εϊναι ένα βαρέλι ή καλύτερα δύο μισά βαρέλια σε ρόλο κάβας.

Ξαφνικά σου μπαίνουν ιδέες και και δίνεις θάρρος στο δικό σου βαρέλι. Την επόμενη φορά που μπαίνεις στην αποθήκη το αναζητάς με το βλέμμα σου και του κλείνεις πονηρά το μάτι. Είναι το επόμενο diy project σου. Το βαρέλι παίρνει μεγάλη χαρά. Νιώθει πως ανέβηκε στην εκτίμησή σου και πως μάλλον δε θα μένει για καιρό πια μέσα στην αποθήκη. Ίσως τελικά δε σαπίσει εκεί... Απ' ότι φαίνεται θα αποκτήσει νέα εμφάνιση και νέα χρηστική αξία.

bottles case2 ed

Μ' αρέσει | 2012