Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμπάδες maresei

Λαμπάδες maresei

Όπως ήδη αναφέραμε, φέτος ήταν η πρώτη φορά που τα κορίτσια του maresei.gr αποφασίσαμε να φτιάξουμε μόνες μας τις λαμπάδες για τα πνευματικά μας παιδιά αλλά και για αγαπημένους φίλους!

Μας αρέσει πολύ να δημιουργούμε άλλωστε και μετά την εμπειρία των βαπτιστικών πακέτων, η δημιουργία των χειροποίητων λαμπάδων ήταν σχεδόν δεδομένη. Δεν χρειάστηκε 2η σκέψη. Προμηθευτήκαμε τα κεριά και κάποια συμπληρωματικά υλικά και λάβαμε δράση.

Ήδη σας έχουμε παρουσιάσει την πρώτη maresei λαμπάδα για τη βαπτιστήρα μιας φίλης μας. Σειρά σήμερα έχουν οι λαμπάδες που δημιουργήθηκαν για ένα ζευγάρι φίλων μας. Στόχος μας, πέρα από το να τους χαρίσουμε χαμόγελα, ήταν να τους θυμίσουμε το γαμήλιο ταξίδι τους στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Είχαμε άλλωστε τα υλικά από τη δημιουργία της λαμπάδας που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη ροκ μικρή κυρία που ακούει στο όνομα Μαργαρίτα.

Χρωματιστά κεριά, σπάγκος, χρωματιστές κορδέλες και κουμπιά με θέμα τη Νέα Υόρκη συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν τις λαμπάδες της Χρύσας (κίτρινη) και του Χάρη (πράσινη) που ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή μας: το m του maresei.

labades maresei3

labades maresei4

Αφού έγινε και η φωτογράφιση τους, οι λαμπάδες τυλίχθηκαν με χρωματιστά φύλλα αφής και μπήκαν στα craft κουτιά τους για να παραδοθούν στους παραλήπτες τους!

labades maresei5

Πώς σας φαίνονται;

ΥΓ. Έπεται συνέχεια...

Μ' αρέσει | 2012