Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για τη Μαργαρίτα & τον Φίλιππο!

Για τη Μαργαρίτα & τον Φίλιππο!

Μετά τα βαπτιστικά πακέτα για τη Μαργαρίτα και τον Φίλιππο, σειρά είχε η δημιουργία Πασχαλινών λαμπάδων αποκλειστικά για αυτούς! 

Μας αρέσει τόσο πολύ άλλωστε η διαδικασία να ετοιμάζουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα με τα χεράκια μας, διοχευτεύοντας στις δημιουργίες αυτές όλη τη θετική μας ενέργεια.

Δεν μπορούσαμε λοιπόν να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μια επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας ήταν αρκετή για να προμηθευτούμε τα κατάλληλα υλικά και να αναλάβουμε δράση.

Οι κυρίες πάντα προηγούνται. Ξεκινάμε λοιπόν με τη λαμπάδα της Μαργαρίτας. Έχοντας συνδέσει τη μικρή αυτή κυρία με το κίτρινο χρώμα και με μια ροκ διάθεση, η έμπνευση δεν άρχισε να έρθει. Κίτρινη λαμπάδα και κουμπιά με θέμα τη Νέα Υόρκη επιλέχθηκαν για την περίπτωση αυτή. Πέντε διαφορετικά κουμπιά τοποθετήθηκαν πάνω σε σπάγκο, σταθεροποιήθηκαν με χρωματιστές κορδέλες και ιδού το αποτέλεσμα:

labada maresei m

labada maresei m2

Και επειδή η ταξιδιάρικη διάθεσή μας δεν κρύβεται, για τον Φίλιππο διαλέξαμε αντίστοιχα κουμπιά με επιρροές από την Ιταλία. Ο σπάγκος αποτέλεσε για άλλη μια φορά την κατάλληλη βάση και χρωματιστές κορδέλες προστέθηκαν για να δώσουν όγκο και κίνηση.

labada maresei0

Αυτή θα είναι η πρώτη λαμπάδα του μικρού Φίλιππου και για το λόγο αυτό θέλαμε να έχει και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αποφασίσαμε λοιπόν να είναι διπλής όψης και προσθέσαμε μια κίτρινη κορδέλα με λευκά "βέλη" για να ενισχυθεί η αίσθηση της "κίνησης" των οχημάτων κατά μήκος της λαμπάδας.

labada maresei4

labada maresei ab

Τέλος, στο πλαίσιο της upcycling λογικής μας και επειδή μας αρέσει να χαρίζουμε χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά, αξιοποιήσαμε τα υλικά που είχαμε στη διάθεσή μας για τη δημιουργία λαμπάδων με παραλήπτες τους αγαπημένους φίλους Χρύσα και Χάρη και όχι μόνο..

 

 

Αλήθεια, πώς σας φαίνονται οι μέχρι τώρα maresei δημιουργίες μας για το Πάσχα 2015;

 

Υ.Γ.: Έπεται συνέχεια..

 

Μ' αρέσει | 2012