Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη του απόπειρα με πλαστελίνες

Η πρώτη του απόπειρα με πλαστελίνες

Λίγο ο καιρός που χάλασε και μας έκλεισε σπίτι, λίγο που μας έπιασε προκοπή, λίγο που είπαμε να πιάσουν τόπο ο καμβάς και τα χρώματα που πήραμε σχεδόν δυο μήνες πριν, ένα από τα προηγούμενα απογεύματα αποφασίσαμε να εκτονώσουμε την καταπιεσμένη μας δημιουργικότητα. Και έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τον οικογενειακό μας καμβά!

creative evening 1

Έλα όμως που δεν υπολογίσαμε ότι έπρεπε να περιμένουμε να στεγνώσει...

Και όσο περιμέναμε, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε επιτέλους τις πλαστελίνες που είχαμε αγοράσει σχεδόν ένα χρόνο πριν με σκοπό να παίξουν τα παιδάκια - καλεσμένοι στην βάπτιση του Φίλιππου. Και αφού εκείνα διάλεξαν τα υπόλοιπα παιχνίδια του play table, οι πλαστελίνες έμειναν ανέγγιχτες για μας! Για να θυμηθούμε τα δικά μας παιδικά χρόνια και να μυήσουμε τον Φίλιππο στην αγαπημένη παιδική ενασχόληση.

Έτσι μπαμπάς και μαμά μεγαλουργούσαμε...

creative evening 7

creative evening 8

creative evening 9

και ο Φίλιππος χαλούσε κι έπαιζε με τα βαζάκια.

creative evening 3 2

Και παρόλα αυτά ξετρελάθηκε! Και το απολαύσαμε κι εμείς!

Ακόμα και αν οι 20 περίπου μήνες του δεν του επέτρεπαν να δημιουργήσει με πλαστελίνη και μόνο που καθίσαμε στο τραπέζι παρέα για αρκετή ώρα και παίζαμε με το ίδιο ή περίπου το ίδιο αντικείμενο, ήταν αρκετό για να του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Τώρα περιμένει πως και πως την επόμενη φορά που θα ξαναπαίξουμε με πλαστελίνες.

Μ' αρέσει | 2012