Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το οικογενειακό μας αποτύπωμα

Το οικογενειακό μας αποτύπωμα

Η ιδέα δόθηκε πριν λίγους μήνες από ένα διαφορετικό έργο τέχνης που τράβηξε την προσοχή μας.

Ξεκίνησε έτσι

IMG 3742

Συνεχίστηκε έτσι

IMG 3811

και κατέληξε έτσι

IMG 3839

και πλέον κοσμεί τη βιβλιοθήκη μας. Είναι το δικό μας οικογενειακό αποτύπωμα, αν και η μικρή μας παλάμη κουνήθηκε λίγο παραπάνω. Πώς να κρατήσεις ακίνητο ένα υπερδραστήριο χεράκι 21 μηνών;

Με τα ποδαράκια πάντως τα καταφέραμε καλύτερα.

IMG 3817

Και με την παλάμη της σχεδόν 11χρονης θείας μας :) (Γι αυτή τη θεία - ξαδερφούλα πρόκειται, που μας είχε καλέσει στο πάρτι γενεθλίων της φανταστικής Γιαμούρ και που με συντροφεύει στις λιχουδιές και τις σοκολατοβουτιές)

IMG 9604

Για όλα αυτά χρησιμοποιήσαμε έναν μικρό καμβά, τρία χρώματα και δύο κόλλες Α4 για τα έργα που προέκυψαν χωρίς να τα έχουμε προβλέψει. Το κάθε χρώμα το ρίξαμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου, το αραιώσαμε με ελάχιστο νεράκι, το απλώσαμε καλά και βουτήξαμε τις παλάμες μας.

IMG 3745

Τα χρώματα φυσικά έμειναν σχεδόν ανέγγιχτα, ελάχιστη ποσότητα χρειαστήκαμε, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε και νέα έργα. Εξάλλου ο Φίλιππος πολύ το χάρηκε που βούτηξε τα ποδαράκια και το χεράκι του μέσα στο χρώμα και έγιναν "βώμικα πλύνουμε". Και δείχνει με μεγάλο καμάρι το χέρι του στον καμβά "Χέλι Σίλιππου" και τις πατούσες που κολλήσαμε στο δωμάτιό του "Πατούσες Σίλιππου".

Μ' αρέσει | 2012