Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χιονανθρωπάκια DIY - Φτιαγμένα από κάλτσες και ρύζι

Τελευταίος μήνας του χρόνου και μια μόνο ανάσα πριν τα Χριστούγεννα. Οι γιορτινές δημιουργίες συνεχίζονται. Και δεν ξέρω αν χαίρομαι πιο πολύ εγώ ή ο Φίλιππος. Η απάντηση νομίζω πως είναι προφανής.Ο Φίλιππος ενδεχομένως θα μπορούσε να αρκεστεί στο παιχνίδι με τα τουβλάκια και τη ζωγραφική του και να είναι πολύ ικανοποιημένος. Εγώ πάλι όχι.

Αυτό που βλέπετε είναι το περσινό μας χειροποίητο χιονανθρωπάκι που μας έφτιαξε η ξαδέρφη Αντιγόνη και πολύ την ευχαριστούμε γι αυτό!

Ήταν η πρώτη φορά που το αντίκρισα! Και μάλιστα είχε κάνει ολόκληρη οικογένεια! Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είχε ετοιμάσει γύρω στα 12 χιονανθρωπάκια, 1 για κάθε κοντινό της παιδάκι! Κι έτσι κατέληξε ένα στην κατοχή μας... δηλαδή στην κατοχή του Φίλιππου.

Φέτος έψαξα να δω πώς γίνεται και λέω να προμηθευτώ τα υλικά άμεσα και να περάσω από τη θεωρία στην πράξη.

snowman 2

Για να δείτε την τεχνική, πατήστε play στο παραπάνω βίντεο και αν σας αρέσει, τολμήστε το!

(Ενημέρωση 18/12/2016)

Και πράγματι φέτος έχει πολλές χειροτεχνίες και κατασκευές το πρόγραμμά μας! Πολλές από αυτές είναι ενταγμένες και στο Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης, οπότε δεν μπορούμε να τις παραβλέψουμε!

Μερικά από τα χιονανθρωπάκια μας φαίνονται παρακάτω. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα φωτογραφίσω όλα μαζί για να φαίνονται και τα μεγέθη τους, καθώς τα δύο μεγαλύτερα έγιναν δωράκια στα βαφτιστηράκια και εμείς κρατήσαμε δύο μικρούλικα, τον χιονάνθρωπο Φίλιππο και τον χιονάνθρωπο Μάγδα που έγιναν με παιδικές καλτσούλες νούμερο 21!

snowman 1

snowman 1 2

snowman 1 3

Είναι πολύ εύκολα! Αν σας αρέσουν, μη διστάσετε να τα φτιάξετε!

Καλές γιορτινές κατασκευές,

Βασιλική

Μ' αρέσει | 2012