Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Αθλητικό απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Ένα καταπληκτικό αθλητικό απόγευμα στο πανέμορφο Καστράκι Γρεβενών, χθες 21 Ιουνίου 2014, "ταρακούνησε" θετικά μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση. Ο και με τη "βούλα" πλέον σύλλογος "Δρομείς Υγείας Γρεβενών" διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις ανωμάλου δρόμου στο χώρο του πανέμορφου δάσους, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι διαδρομές ήταν τρεις. Η πρώτη ήταν 1500 μέτρα για παιδιά, η επόμενη 5 χιλιόμετρα για περιπατητές και δρομείς (συμμετείχαν βέβαια και σε αυτή πολλοί ανήλικοι δρομείς, ακόμα και μαθητές δημοτικού) και η τρίτη και πιο απαιτητική 10 χιλιόμετρα για έμπειρους δρομείς. Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Συμμετείχαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, περιπατητές που επέλεξαν να εντάξουν την καθημερινή τους άσκηση στην εκδήλωση των Δρομέων Υγείας αλλά και αθλητές από γειτονικούς νομούς και συλλόγους.

DSCN9077

DSCN9082

DSCN9116

DSCN9124

DSCN9161

DSCN9164

Η θετική διάθεση του συγκεντρωμένου πλήθους, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η ενέργεια που παίρνεις από τη φύση, τα αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή, ο πλούσιος μπουφές έκαναν το απόγευμα ακόμα πιο όμορφο. Παράλληλα οι νέοι μουσικοί - μαθητές των Λυκείων της πόλης διασκέδασαν τους καταπονημένους μετά τον αγώνα συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.

DSCN9219

DSCN9223

DSCN9231

Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύτηκαν ανεβαίνοντας στο βάθρο και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όλων. Οι υπόλοιποι μείναμε με το υπέροχο συναίσθημα της συμμετοχής! Ήταν μια πραγματικά όμορφη διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό και τη φύση.

Σε μένα δε προσωπικά και σε άλλους μιας κάποιας ηλικίας, μας θύμισε τα νιάτα μας. Σκεφθείτε, συμμετείχε και 67χρονος νομίζω στο δεκάρι! Ε δεν του αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια; Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές που εθελοντικά οργάνωσαν αυτό το υπέροχο αθλητικό απόγευμα.

DSCN9240

DSCN9242

DSCN9244

DSCN9246

Από τη δική μας πλευρά, πρέπει να παραδεχτούμε πως παρά τους όποιους αρχικούς ενδοιασμούς, το χθεσινό απόγευμα αποδείχτηκε πολύ καλύτερο των προσδοκιών μας! Ήταν ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε όλοι μαζί το θερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου μέσα στη φύση. Και φυσικά υποσχόμαστε να είμαστε πάλι εκεί στον επόμενο αγώνα!

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
24.11.2013
Katerine Duska - One in a Million

Πολλά μπράβο στην Κατερίνα Ντούσκα! Η οποία σίγουρα είναι "One in a Million".

Περισσότερα...
28.07.2014

Οργανώστε ταξίδι για όλη την παρέα!

Οργανώστε ταξίδι για όλη την παρέα!

Για μερικούς από μας η διάθεση για ταξίδια ανά τον κόσμο δεν χάνεται ποτέ! Όσο πιο πολύ μπορούμε να ταξιδεύουμε τόσο καλύτερα! Τα ταξίδια μας δίνουν χαρά, ζωντάνια, εμπειρίες και εικόνες, ανοίγουν τους ορίζοντές μας και μας πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά. Κάθε νέος προορισμός αποκαλύπτει έναν νέο κόσμο στα μάτια μας!

Περιορισμοί βέβαια υπάρχουν κατά καιρούς αλλά ό,τι μπορούμε κάνουμε για τους καταρρίπτουμε...

Περισσότερα...
31.07.2013
Πράσινη Γωνιά

Δημιουργήστε μια διαφορετική πράσινη γωνία στο σπίτι σας!

Περισσότερα...
11.12.2012
Let it snow!

Όσο περισσότερο χιόνι βλέπουμε, τόσο πιο δυναμικά μπαίνουμε στο κλίμα των Xριστουγέννων!

Καλό μας απόγευμα!

24.12.2012
Για τα κάλαντα

Στο χωλ του σπιτιού έχουν πάρει θέση από νωρίς το πρωί η πιατέλα με τα μελομακάρονα και τα κέρματα για τους μικρούς φίλους που σήμερα έρχονται με χαρά να μας πουν τα κάλαντα.

Περισσότερα...
27.03.2013

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην Άφυτο

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην Άφυτο

Είναι κάποιες φορές που νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο ωραιότερο μέρος του κόσμου. Ότι είσαι τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Αισθάνεσαι απέραντη γαλήνη, ηρεμία, νιώθεις πως το μυαλό αδειάζει, πως οι μπαταρίες σου γεμίζουν. Ξέρεις τότε ότι έχεις κάνει τη σωστή απόδραση, το διάλειμμα από την καθημερινότητα που σε γεμίζει με δύναμη για να αντιμετωπίζεις με υπομονή και αισιοδοξία το άγχος και τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Περισσότερα...
08.11.2012

Monetrik - Latin beauty

Monetrik - Latin beauty

Ας κλείσουμε μελωδικά την ημέρα μας με μια εξαιρετική και πολύ φρέσκια διασκευή του Como quisiera decirte των Los Angeles Negros από τον ελληνικής καταγωγής νεαρό Dj/Producer/Chemist Monetrik.

Πολύ μας αρέσει!

24.02.2016

Ο δεκάλογος της μικρής τραπεζαρίας

Ο δεκάλογος της μικρής τραπεζαρίας

Πώς μπορεί να δείχνει ο χώρος της τραπεζαρίας μεγαλύτερος; Πώς θα λύσουμε τον γρίφο "μικρός χώρος, τι τραπεζαρία να βάλω"; Σε κάθε περίπτωση έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον αήττητο εχθρό των λιγοστών τετραγωνικών. Και μπορεί να είναι αήττητος αλλά μπορούμε έστω να προσπαθήσουμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Ακολουθώντας τις δέκα προτάσεις - συστάσεις της ειδικής επί του θέματος, Μαρίας, μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Ας μη χάνουμε καιρό...

Περισσότερα...
10.02.2013
Ένας πρωτότυπος πίνακας ανακοινώσεων

Ένας πίνακας ανακοινώσεων είτε από φελλό είτε μαγνητικός υπάρχει στα περισσότερα σπίτια (ή έστω στα περισσότερα σπίτια που έχω επισκεφτεί).

Περισσότερα...
29.09.2013

Sundayman - Now That I Found You

Sundayman - Now That I Found You

Γνωστό τραγούδι με ιδιαίτερο βίντεο κλιπ!

Περισσότερα...
29.11.2016

Junior Secret Santa 2016

Junior Secret Santa 2016

Πόσο χάρηκα φέτος για τη συμμετοχή μου στο Junior Secret Santa! Έγινα ο μυστικός Άγιος Βασίλης για δυο κοριτσάκια. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω προς το παρόν τα λιγοστά που γνωρίζω για καμιά από τις δύο.

Περισσότερα...
24.05.2014

Positive Red - The end of the world

Positive Red - The end of the world

Ρυθμικό και μελωδικό μουσικό ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου!

Περισσότερα...
07.02.2013
Dream Big

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα όνειρο;

Περισσότερα...
06.10.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Μπούρινο

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Μπούρινο

Μια πολύ ωραία ορεινή περιπλάνηση είναι η κατάκτηση της κορυφής του Μπούρινου. Ένα μαγευτικό βουνό που όσο σκαρφαλώνεις, τόσο ομορφαίνει... Είχαμε τη χαρά να το επισκεφτούμε την περασμένη άνοιξη.

Περισσότερα...
01.07.2013

Daft Punk ft. Pharrell Williams - Get Lucky

Daft Punk ft. Pharrell Williams - Get Lucky

Για να είναι ο Ιούλιος ο τυχερός μας μήνας.. 

Περισσότερα...
10.06.2013

Rihanna - Diamonds

Rihanna - Diamonds

Δευτέρα απόγευμα και ένα μουσικό διάλειμμα κρίνεται απαραίτητο για να πάρουμε δυνάμεις για τη συνέχεια της εβδομάδας.. Ανεβάζουμε την ένταση και ακολουθούμε το παράδειγμα της Rihanna η οποία:

"Shine bright like a diamond - Find light in the beautiful sea - Ι choose to be happy"

Περισσότερα...
10.12.2012
Αλληλεγγύη

Σύνθημά μας η Αλληλεγγύη...

Περισσότερα...
15.10.2014

Φάε μπρόκολο... είναι φάρμακο!

Φάε μπρόκολο... είναι φάρμακο!

Μπρόκολο... μπλιαχ... Έτσι έλεγα από παιδί. "Άκου μπρόκολο! Και γενικά ε όχι να φάω και σαλάτα! Τι να την κάνω τη σαλάτα, δε μ' αρέσουν οι σαλάτες, δε θέλω να φάω, όχι μαμά δε θα φάω με το ζόρι... ούτε τις πέντε ντομάτες που μου έβαλες στο πιάτο, δε θέλω να φάω καθόλου"... και να τα δράματα κάθε μεσημέρι!

Ευτυχώς μεγαλώνοντας, έμαθα να τρώω και σαλάτες. Αγγουροντομάτα στην αρχή, να και λίγο μαρούλι μετά, άντε να δοκιμάσω και λίγο λάχανο, και λίγο μπρόκολο... Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τώρα, που η σαλάτα δε λείπει από κανένα γεύμα. Μια από τις αγαπημένες μου, που είναι και της εποχής, είναι το μπρόκολο.

Τι θρεπτική αξία έχει; Η μαμά λέει ότι το μπρόκολο είναι φάρμακο. Και αφού το λέει η μαμά, κάτι θα ξέρει :)

Περισσότερα...
14.07.2016

Φυσική προστασία από τους καλοκαιρινούς μας "φίλους"

Φυσική προστασία από τους καλοκαιρινούς μας "φίλους"

"Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ μικρός για να κάνεις τη διαφορά... προσπάθησε να κοιμηθείς με ένα κουνούπι στο δωμάτιο".
- Δαλάι Λάμα

Περισσότερα...
12.11.2013

Τραχανάς Βελουτέ

Τραχανάς Βελουτέ

Τι θα λέγατε για μια διαφορετική σούπα στα γρήγορα;

Περισσότερα...
01.06.2013

David Garrett - Viva La Vida

David Garrett - Viva La Vida

Ένα video clip γεμάτο χρώματα!

Περισσότερα...
19.03.2013

Παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό βιβλίο;

Παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό βιβλίο;

Μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες για τον ελεύθερο χρόνο και τα ταξίδια, τόσο τα πραγματικά όσο και αυτά του μυαλού, είναι η ανάγνωση βιβλίων. 

Περισσότερα...
12.12.2012

Eric Clapton - Wonderful Tonight

Eric Clapton - Wonderful Tonight

Ας αφήσουμε στην άκρη τα τρέχοντα θέματα και ας διώξουμε για λίγο την ένταση ακούγοντας ένα αγαπημένο τραγούδι, με ωραία μελωδία και χαλαρή διάθεση.