Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Junior Easter Bunny 2017

Junior Easter Bunny 2017

Άλλη μια μυστική ανταλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ παιδιών (λέμε τώρα) και μεταξύ μαμάδων (χαιρόμαστε πιο πολύ κι από παιδιά). Και φυσικά συμμετέχουμε και σε αυτή οικογενειακώς! 

Ετοιμάζουμε τα δωράκια μας που είναι σχεδόν έτοιμα για αποστολή σε δύο μικρές λαγουδίτσες. Λέτε να τους αρέσουν;

junior secret bunny 2017 1

junior secret bunny 2017 3

junior secret bunny 2017 6 

Βέβαια αναμένουμε και τα δικά μας, οπότε η ανάρτηση αυτή θα έχει και συνέχεια!

Πάντως όπως λέει και ο καλός μας ο μπαμπάς "Εγώ για τέτοια ζω". Πόσο απολαμβάνω να σκέφτομαι τι θα διαλέξω, να ψωνίζω, να συνδυάζω... και να παιδεύομαι με χειροποίητες καρτούλες, χαρτιά περιτυλίγματος και κορδέλες! Πόση χαρά παίρνω από όλη αυτή τη διαδικασία!

Για να δείτε περισσότερα για την ανταλλαγή που διοργάνωσαν μερικές πολύ δραστήριες μαμάδες, που επέλεξαν να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να δώσουν χαρά σε μαμάδες και παιδιά, μπείτε στη σχετική ομάδα στο facebook.

Πληροφοριακά θα ήθελα να πω ότι σε όλες αυτές τις ανταλλαγές, ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν στα παιδιά (Junior Secret Santa και Junior Easter Bunny) υπάρχουν κάποιοι κανόνες που διέπουν τη σωστή διοργάνωση της όλης διαδικασίας. Μερικοί από αυτούς είναι οι ακόλουθοι και τους αναφέρω γιατί πιστεύω πως θα προλάβω δεύτερες σκέψεις κάποιων μαμάδων.

* Θα παρακαλούσαμε το δώρο να μην περιέχει τίποτα πιθανά αλλεργιογόνο (εάν είναι δυνατόν καθόλου γλυκά)
* Το δώρο θέλουμε να είναι συμβολικό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψουμε μια περιουσία.  Μπορεί να είναι μια κάρτα, μια ζωγραφιά, αυτοκόλλητα..
* Θα ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο εάν στο πακετάκι σου υπήρχε και μια πασχαλινή κάρτα με ευχές ή κάποιο μήνυμα για τον παραλήπτη.

Ενημέρωση: 22/3/2017

Το πρώτο δώρο μας ήρθε και ο Φίλιππος χάρηκε τοοοόσο πολύ! Ευχαριστούμε Κυριακή! Άσε που το κουνελάκι σου μου έδωσε πολλές ιδέες! :) 

firstbunny 5

Και εννοείται ότι με το που τα είδε άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη ζωγραφική!

firstbunny 6

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βασιλική

Μ' αρέσει | 2012