Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Στολισμός γάμου σε αποχρώσεις λευκού - κίτρινου

Το λευκό και το κίτρινο είναι ένας πολύ όμορφος και αρκετά πρωτότυπος χρωματικός συνδυασμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στολισμό του γάμου σας.

Λευκά λουλούδια και βότσαλα, λεμόνια, κορδέλες σε λευκό και κίτρινο και διάφανες γυάλες και βάζα σε διάφορα μεγέθη μπορούν να στολίσουν πολύ όμορφα το τραπέζι με τις μπομπονιέρες έξω από την εκκλησία, το τραπέζι υποδοχής στη γαμήλια δεξίωση ή ακόμα και τα τραπέζια των καλεσμένων.

Εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί επίσης η ξύλινη σκάλα, η οποία μπορεί να στολιστεί ανάλογα με τη συνολική διακόσμηση.

Βέβαια ο συνδυασμός λευκό - κίτρινο και ιδιαίτερα τα λεμόνια μπορούν να στολίσουν ακόμα και ένα απλό τραπέζι με φίλους στο σπίτι σας. Το στρώσιμο ενός περιποιημένου τραπεζιού άλλωστε μπορεί πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας, πολύ περισσότερο όταν βασίζεται σε φυσικά υλικά, όπως λεμόνια και λουλούδια.

ΥΓ. Δείτε εδώ όλα τα θέματα του maresei σχετικά με το γάμο.

ΥΓ. Δείτε εδώ όλα τα θέματα του maresei σχετικά με το στρώσιμο του τραπεζιού.

Φωτογραφία: pinterest

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
29.01.2013

U2 - Beautiful Day

U2 - Beautiful Day

Για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ροκ διάθεση!

Περισσότερα...
17.01.2013

Ζήτα μου ό,τι θες

Ζήτα μου ό,τι θες

Παλιό αλλά διαχρονικό...

Περισσότερα...
02.02.2014

Indila - Dernière Danse

Indila - Dernière Danse

Εσείς γνωρίζετε την Indila;

Περισσότερα...
16.11.2012

The Cure - Friday I'm In Love

The Cure - Friday I'm In Love

We love Fridays! Μας αρέσουν οι Παρασκευές!

Ξυπνάμε με άλλη διάθεση και περιμένουμε το Σαββατοκύριακο...

09.05.2014
The Handsome Family - Far From Any Road

Η καλύτερη ώρα της εβδομάδας είναι εδώ! Ώρα λοιπόν για χαλάρωση με ένα κομμάτι που αγαπήσαμε κεραυνοβόλα 10,5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Περισσότερα...
25.11.2012
Παγκόσμια Ημέρα...

25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

13.04.2014

Η μετάλλαξη της φανουρόπιτας

Η μετάλλαξη της φανουρόπιτας

Αυτή τη φορά στην κουζίνα μπήκε η μαμά μιας αγαπημένης φίλης, γνώριμης εδώ στο maresei από άρθρα περί αγάπης και ομορφιάς, και μας έφτιαξε μια φανουρόπιτα ή αλλιώς ένα κέικ νηστίσιμο για να είναι στο πνεύμα των ημερών. Ωστόσο δεν πρόκειται για την πιο συνηθισμένη φανουρόπιτα. Η προσθήκη cranberries και γλάσου είναι η αιτία της μετάλλαξης της κλασικής φανουρόπιτας σε μια αντίστοιχη πιο σύγχρονη. Τελικά μάλον όλοι στην παρέα έχουμε αδυναμία στα cranberries και τα χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά στις συνταγές μας.

Περισσότερα...
28.06.2015

Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania

Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania

Την Artmania τη γνωρίσαμε μέσα από τη σελίδα της στο facebook. Και το περίεργο είναι ότι τη δημιουργό την ξέραμε, την καλλιτεχνική της φύση και την αστείρευτη φαντασία της αγνοούσαμε.

Η Artmania προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχναμε σε γάμους, βαφτίσεις, γιορτές, γενέθλια, επετείους, απόκριες... μέρες και ώρες που αναζητάς προσωποποιημένα δώρα. Και όταν δεν προνοείς αρκετά, δεν προλαβαίνεις να τα παραγγείλεις από ηλεκτρονικά καταστήματα που συνήθως βρίσκονται αρκετά μακριά σου!

Περισσότερα...
04.07.2013
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια

Να ξεκινάς μια μέρα του καλοκαιριού ακούγοντας στο ραδιόφωνο τη Σοφία Αρβανίτη να τραγουδά "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλές και αστέρια"...

Αξία ανεκτίμητη!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν τα καλοκαίρια θα ακούμε και θα τραγουδάμε αυτό το κομμάτι.

Περισσότερα...
28.11.2012
Πρόταση για πρωινό

Παίρνουμε ένα μπολάκι ρίχνουμε καρύδια, βρώμη, λιναρόσπορο, λίγο ταχίνι, λιγο μέλι, λίγη κανέλα και ένα μηλαράκι και έχουμε ένα πεντανόστιμο, θρεπτικό και χορταστικό πρωινό.

Περισσότερα...
07.10.2015

Η στρόγγυλη τραπεζαρία που θα 'θελα να έχω

Η στρόγγυλη τραπεζαρία που θα 'θελα να έχω

Αυτό που εύκολα θα άλλαζα στο σπίτι μου είναι η τραπεζαρία. Δεν είναι πως δε μ' αρέσει η υπάρχουσα. Μ' αρέσει! Και μάλιστα πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα με όλα τα υπόλοιπα έπιπλα και με τον χώρο. Ίσως γι αυτό θα την άλλαζα. Για να μην ταιριάζει τόσο. Για να είναι κάτι διαφορετικό!

Και αν την άλλαζα πιθανότατα αυτή τη φορά να επέλεγα στρόγγυλο τραπέζι. Γιατί όσο τις βλέπω τόσο πιο πολύ μ' αρέσουν οι στρόγγυλες τραπεζαρίες! Οι ροτόντες!

Περισσότερα...
23.02.2013

Δικαίωμα στην Ελληνική Ιθαγένεια

Δικαίωμα στην Ελληνική Ιθαγένεια

Μια διαφήμιση που τράβηξε την προσοχή μας! Πιθανόν να την έχετε ήδη δει μια και η συγκεκριμένη καμπάνια ανακοινώθηκε τέλος Ιανουαρίου. Ωστόσο, όσοι δεν την έχετε πετύχει αφιερώστε 40 δευτερόλεπτα. Αξίζει τον κόπο.

Περισσότερα...
07.11.2013
Η δύναμη της εικόνας

Είναι μερικές εικόνες που δείχνουν περισσότερα από όσα μπορούν να δηλώσουν ακόμα και χίλιες λέξεις. Ίσως φταίνε οι φωτογράφοι, ίσως βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος, κατορθώνουν πάντως κάποιες φορές να βγάλουν φωτογραφίες που πραγματικά μπορούν να σε γεμίσουν τόσο έντονα συναισθήματα... φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα... φωτογραφίες που καταλαβαίνεις όσα θέλουν να πουν, χωρίς να παίζει ρόλο ποια γλώσσα μιλάς.

Περισσότερα...
05.12.2012

Χειροποίητες δημιουργίες...έστω και σε παιδική εκδοχή

Χειροποίητες δημιουργίες...έστω και σε παιδική εκδοχή

Ακόμα και τα πιο απλά δωράκια μπορεί να μπουν σε ένα ξεχωριστό χειροποίητο περιτύλιγμα, αποκτώντας ειδική αξία.

Περισσότερα...
25.01.2013
Περιέργεια & Δημιουργικότητα

Μερικές φορές η περιέργεια αυξάνει τη δημιουργικότητα.

Περισσότερα...
10.05.2017

Διακοπές 2016 - Αργοσαρωνικός - 2η στάση: Πόρος

Διακοπές 2016 - Αργοσαρωνικός - 2η στάση: Πόρος

Με τον ήλιο να χάνεται πίσω από το Αγκίστρι και νωπές τις τελευταίες εικόνες από την Αίγινα, πάμε για Πόρο με μια σύντομη στάση στα Μέθανα. Έχει ήδη πέσει για τα καλά η νύχτα όταν φτάνουμε στον Πόρο και κατευθυνόμαστε απευθείας στο ξενοδοχείο, το οποίο φροντίσαμε και κλείσαμε πριν την έναρξη του ταξιδιού για δυο νύχτες. Αρκετά κουρασμένοι γιατί εκτός από την κούραση της ημέρας περπατήσαμε και κανένα χιλιόμετρο σέρνοντας τις αποσκευές, φτάνουμε στο δωμάτιο που ευτυχώς μας γεμίζει ικανοποίηση. Η καταπόνηση και η πείνα μας οδηγούν για φαγητό δίπλα στο ξενοδοχείο. Λίγο αργότερα αν και έχουμε αρκετές απορίες για το τι βλέπουμε τριγύρω, πώς είναι η χώρα του νησιού, τι είναι όλα αυτά τα φώτα κ.λπ., ο Μορφέας μας παρασύρει σχετικά εύκολα σε βαθύ ύπνο.

Περισσότερα...
31.01.2013
Σπιτικό Cheesecake

Σπιτικό Cheesecake με γλυκό του κουταλιού βύσσινο..

Περισσότερα...
15.10.2012
Μικρές εκπλήξεις για τους ανθρώπους μας

Οι μικρές εκπλήξεις είναι το αλατοπίπερο των διαπροσωπικών μας σχέσεων... Είτε μιλάμε για τη σχέση με τους γονείς, τους φίλους ή το σύντροφό μας, μια έστω και μικρή έκπληξη μπορεί να δώσει λίγη χαρά τόσο σε αυτόν που την οργανώνει όσο και στον αποδέκτη της!

Περισσότερα...
03.06.2013
Καλοκαιρινή διακόσμηση

Λευκό, γαλάζιο, φυσικό χρώμα ξύλου, καλάμια, ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα, κοχύλια, αστερίες, βότσαλα και οτιδήποτε άλλο χωράει η φαντασία μας και μας θυμίζει καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσουμε το σπίτι μας με την καλοκαιρινή στολή του.

Περισσότερα...
28.12.2012
Holiday Sweaters

Μια πρόταση για τις εορταστικές μας εμφανίσεις..

Περισσότερα...
16.10.2012

Singin' in the rain (2012)

Singin' in the rain (2012)

Κι αν βρεθείτε στο Λονδίνο, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε το εν λόγω μιούσικαλ..

Περισσότερα...
12.02.2014
Woodkid - I Love You

Ένα αγαπημένο κομμάτι με ένα κινηματογραφικό video clip.

Περισσότερα...
23.09.2015

Σπίτι να χαζεύεις, ιδέες να αντιγράψεις

Σπίτι να χαζεύεις, ιδέες να αντιγράψεις

...πες μου όμως, πώς τακτοποιεί κανείς τον ψυχικό του κόσμο, πώς τα καταφέρνει να ισορροπεί μέσα στα χαρτάκια και τα προγράμματα όταν συναντά στο διάβα του σπίτια σαν αυτό;

Περισσότερα...
18.04.2013
Μια χειροποίητη μολυβοθήκη

Να μια κατασκευή πολύ εύκολη, πολύ οικονομική και πολύ πρακτική. Μια μεγάλη μολυβοθήκη που και χειροποίητη είναι και φτιαγμένη με φαντασία και δεν απαιτεί μεγάλο ταλέντο στις κατασκευές. Βολεύει δε ιδιαίτερα για μικρά παιδιά που μπορούν να μαζεύουν εκεί όλα τα μολύβια, τις μπογιές, τους μαρκαδόρους, τους χάρακες, τα ψαλίδια τους...

Περισσότερα...