Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στολισμός για τη γαμήλια δεξίωση

Στολισμός για τη γαμήλια δεξίωση

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τη διακόσμηση του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης είναι η αξιοποίηση των καρεκλών ως μέρος του συνολικού γαμήλιου στολισμού. 

Μια κλασική επιλογή είναι το ντύσιμο των καρεκλών με υφασμάτινες θήκες που το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πολύ περιποιημένο, λευκό συνήθως, ομοιόμορφο και εκλεπτυσμένο αλλά αν τις θήκες δεν τις παρέχει το κατάστημα ή η εταιρία του catering, μάλλον είναι ασύμφορη λύση.

Επομένως προχωράμε σε αναζήτηση άλλων λύσεων και κάπου εδώ έρχεται και δένει η πρόταση της φωτογραφίας. Λουλούδια στο χρώμα του στολισμού, κατά προτίμηση χωρίς αγκάθια για ευνόητους λόγους, και κορδέλες μπορούν να στερεωθούν στις καρέκλες. Και για να μην ανέβει πολύ το κόστος του στολισμού, δεν είναι ανάγκη να στολίσετε όλες τις καρέκλες με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιες καρέκλες ενδεικτικά, συνήθως αυτές που φαίνονται από το χώρο της πίστας και έτσι να έχετε συνολικά μια δυο καρέκλες σε κάθε τραπέζι γύρω από την πίστα καθώς και σε μερικά τραπέζια που φαίνονται μπαίνοντας στο χώρο της δεξίωσης. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή και θα πείσει τους καλεσμένους σας ότι δεν έχετε αφήσει τίποτα στην τύχη!

Δοκιμάστε το και ... η ώρα η καλή!

ΥΓ. Δείτε και άλλες αναρτήσεις με θέμα το γάμο.

Φωτογραφία: tumblr via weheartphotography.com

Μ' αρέσει | 2012