Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Ένας διαφορετικός πίνακας ανακοινώσεων

Και αφού φτιάξετε μερικά από τα χειροποίητα αξεσουάρ που είδαμε νωρίτερα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του γραφείου σας με έναν διαφορετικό πίνακα ανακοινώσεων..ή διαθέσεων..

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δημιουργήσετε ένα πλέγμα στο οποίο θα μπορείτε να κρεμάτε διάφορες σημειώσεις ή αντικείμενα που σας εκφράζουν. Για τη βάση διαλέξτε το υλικό της επιλογής σας (πλαστικό, ξύλο ή μέταλλο) ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου σας και με ποιό μπορείτε να χειριστείτε ευκολότερα. Η εφαρμογή στον τοίχο είναι απλή, μια και μπορείτε να το ακουμπήσετε πάνω σε καρφιά ή να το καρφώσετε απευθείας στον τοίχο για να είναι πιο σταθερό. 

Η τριχρωμία που έχει επιλεχθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση λευκό-μαύρο-craft για τη συνολική διακόσμηση του χώρου μας αρέσει πολύ. Ωστόσο, δεν είναι περιοριστική. Πειραματιστείτε με τα χρώματα που σας αρέσουν και "ακουμπήστε" πάνω στο πλέγμα αγαπημένα σας αντικείμενα ή και κάποια από τα χειροποίητα αξεσουάρ που θα φιλοτεχνήσετε. Φυσικά ανάλογα με τις διαθέσεις σας ή την εποχή το περιεχόμενο του πίνακα μπορεί να ανανεώνεται εύκολα και γρήγορα δίνοντας νέο αέρα στον χώρο σας.

Καλές δημιουργίες!

Φωτογραφία: Styling Lotta Agaton / photo Pia Ulin for Residence magazine via Pinterest 

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
13.02.2013

Πολύχρωμο κοτοπουλάκι

Πολύχρωμο κοτοπουλάκι

Μια που σήμερα μιλάμε για χρώματα και αρώματα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι όμορφο να προσθέτουμε χρώμα στο σπίτι, στο μπαλκόνι και στις πόλεις, ιδιαίτερα όταν μπαίνει η άνοιξη, αλλά δεν είναι ωραίο να έχουμε χρώμα και στο πιάτο μας;

Περισσότερα...
16.05.2013
Florence and The Machine - Over The Love

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της ταινίας του Baz Luhrmann με τίτλο "The Great Gatsby" στη χώρα μας ας ακούσουμε παρέα ένα ακόμη κομμάτι από το soundtrack που τη συνοδεύει μουσικά. Μετά το "Young and Beautiful" της Lana Del Rey, σήμερα σας προτείνουμε το "Over the love" από την Florence Welch και την παρέα της.

Περισσότερα...
01.02.2013

Σοκολατάκια με μανταρίνι και καρύδια

Σοκολατάκια με μανταρίνι και καρύδια

Διανύουμε την εβδομάδα γαστρονομίας, όπως θα έχετε μάλλον καταλάβει. Κάθε μέρα και μια συνταγή για δημιουργικούς κουζινοπειραματισμούς.

Περισσότερα...
21.01.2013
Croque Madame για πρωινό

Το είπαμε ότι θα επιχειρήσουμε κι εμείς να φτιάξουμε Croque Madame και συνηθίζουμε να κρατάμε τις υποσχέσεις μας..

Περισσότερα...
14.10.2012

Μια εικόνα...χίλιες σταγόνες

Μια εικόνα...χίλιες σταγόνες

Ένα από τα ωραιότερα μέρη στα οποία έχω βρεθεί ποτέ είναι ο καταρράκτης του Ρήνου κοντά στην πόλη Schaffhausen στη Βόρεια Ελβετία.

Περισσότερα...
22.02.2013

Οδηγός οργάνωσης ταξιδιού

Οδηγός οργάνωσης ταξιδιού

Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και φοβάστε; Δεν έχετε ξαναπάει μεμονωμένα, χωρίς γκρουπ ή κάποιον άλλο να σας καθοδηγεί; Δείτε μερικές απλές συμβουλές για να πάρετε θάρρος.

Περισσότερα...
04.07.2016

Διακοπές με παιδιά και... οι ερωτήσεις που μας φέρνουν κοντά

Διακοπές με παιδιά και... οι ερωτήσεις που μας φέρνουν κοντά

Καλημέρα! Kαλησπέρα! Αχ τι καλό που είναι! Το πρώτο σας είναι; Εσάς πόσο είναι; Είναι ήσυχο; Τρώει καλά; Κοιμάται το βράδι; Θα το βάλετε στη θάλασσα; Αγοράκι ή κοριτσάκι είναι; Αχ τι χαριτωμένο!

Ερωτήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά!

Περισσότερα...
14.10.2012

Adele - Skyfall

Adele - Skyfall

Η νέα δημιουργία της Αdele και του Paul Epworth, που είναι και το μουσικό θέμα της νέας ταινίας του James Bond, ανέβηκε στη σελίδα της τραγουδίστριας πριν 10 ημέρες, στο πλαίσιο του εορτασμού της 50ης επετείου των ταινιών του πράκτορα 007.

Περισσότερα...
23.11.2015

Χειροποίητα σαπούνια: Δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους

Χειροποίητα σαπούνια: Δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους

Όταν το παιδί μεγαλώνει βαριέται – και συ μαζί του, μπορεί και περισσότερο εσύ- τις χαρτοκοπτικές και τις μωρουδίστικες ζωγραφικές. Ως απεγνωσμένη μητέρα ψάχνεις ... ας είναι καλά το internet. Βρίσκεις λοιπόν άπειρες, αμέτρητες, μυριάδες δραστηριότητες. Επιλέγεις διάφορες και ξεκινάς με μία που εμπεριέχει και οικολογική πλευρά. Σαπούνι! Σπιτικό σαπούνι.

Περισσότερα...
13.04.2013
Χειροποίητες κατασκευές

Κυριακή μεσημεράκι σε καλούν για τσιπουράκι.. Όχι δε λες, αφού το θες.. Παίρνεις το κατιτίς σου και ξεκινάς.. Και εκεί που νομίζεις ότι θα φας, θα πιεις, θα πεις... και θα γυρίσεις σπίτι μ' άδεια χέρια και ίσως με βαρύ απ' το ποτό κεφάλι... Γυρνάς με τι;

Περισσότερα...
17.12.2015

Santa's Mailbox DIY

Santa's Mailbox DIY

Φέτος οι γιορτές στο σπίτι μας μπορεί να μην κινούνται σε πολύ ...γιορτινό κλίμα για διάφορους λόγους, όπως και η διάθεσή μας, αλλά η ανάγκη για εκτόνωση και δημιουργικότητα είναι έντονη. Και προφανώς βρίσκει διέξοδο σε χειροτεχνίες και γιορτινές κατασκευές, που σκοπό δεν έχουν τόσο να στολίσουν το σπίτι μας αλλά να δώσουν χαρά σε πολλά παιδάκια. Μία από αυτές τις χειροτεχνίες είναι η κατασκευή ενός αυτοσχέδιου γραμματοκιβωτίου για τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη.

Η σκέψη ήταν εξαρχής η επαναχρησιμοποίηση ενός παλιού κουτιού αντί της αγοράς ενός νέου. Έτσι ξεκίνησα με ένα κουτί από παπούτσια, πρόσθεσα χαρτόνι που είχε ξεμείνει από παλιές κατασκευές καρτών, προμηθεύτηκα και κάποια πρόσθετα υλικά και έφτασα στο τελικό αποτέλεσμα, το Santa's mailbox. Και μπορεί να μην ήταν όπως το είχα αρκετά φανταστεί, λιτό και πανέμορφο αλλά έστω και έτσι τη δουλειά του την έκανε και τα σχόλια που κέρδισε ήταν θετικά.

Περισσότερα...
28.09.2013
Τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου

Καλημέρα & καλό μας σαββατοκύριακο!

Περισσότερα...
09.05.2013

Tedx Thessaloniki - Το Δωμάτιο των Ευχών

Tedx Thessaloniki - Το Δωμάτιο των Ευχών

O Σπύρος Παλούκης μας παροτρύνει να βάλουμε λίγη από τη μαγεία των παραμυθιών στη ζωή μας και να φτιάξουμε το δικό μας δωμάτιο των ευχών.

Περισσότερα...
10.05.2014

Στο Αυγό της Ξάνθης

Στο Αυγό της Ξάνθης

Η πόλη της Ξάνθης είναι γνωστή για πολλούς λόγους: για το καρναβάλι, την παλιά πόλη και τις γιορτές της, το μίγμα των πολιτισμών που συναντά κανείς εκεί... αλλά για όσους αγαπούν τη φύση, είναι γνωστή και για την περιοχή γύρω απ' αυτή. Όταν βρίσκεσαι εκεί κοντά, αξίζει να περιπλανηθείς στα ορεινά. Πολλά τα βουνά και τα λαγκάδια, τα χωριά και τα γεφύρια.

Ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση που έχεις, επιλέγεις διαδρομές.

Περισσότερα...
27.11.2012
Μεσάνυχτα και κάτι

Τα μεσάνυχτα δε διαρκούν για πάντα 
Το σκοτάδι γίνεται φως

Περισσότερα...
04.01.2014

Koop - Come to Me

Koop - Come to Me

Ωρα για μουσικό διάλειμμα με διάθεση για χορό!

Περισσότερα...
05.03.2013
Αλληλεγγύη

Ένας πολύ καλός ορισμός, διατυπωμένος από ένα συγγραφέα, για μια έννοια παραμελημένη επί χρόνια. Ευτυχώς που αργά αλλά σταθερά ξεπροβάλλει και ενσωματώνεται στις καθημερινές μας συνήθειες.

Περισσότερα...
31.03.2013

i saw 43 sunsets - Nightcall & Under your spell

i saw 43 sunsets - Nightcall & Under your spell

Αποχαιρετάμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης μουσικά με μια υπέροχη διασκευή!

Περισσότερα...
14.09.2015

Χειροποίητα ευχολόγια made by Artmania + Νέος Διαγωνισμός

Χειροποίητα ευχολόγια made by Artmania + Νέος Διαγωνισμός

Την Artmania την καλωσορίσαμε στην παρέα μας στο τέλος Ιουνίου, μας φιλοξένησε με χαρά στο εργαστήριό της, μας επέτρεψε να διεισδύσουμε στον καλλιτεχνικό της κόσμο και σήμερα, δυόμιση περίπου μήνες μετά, είναι και πάλι εδώ στο maresei! Για άλλη μια φορά την επισκεφτήκαμε στον χώρο της, στο ανανεωμένο εργαστήριό της όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα καινούρια της ευχολόγια.

Περισσότερα...
23.11.2012
Πρωινός καφές

Ένα περιποιημένο καφεδάκι είναι πάντα ευπρόσδεκτο, ιδιαίτερα το πρωί.

Περισσότερα...
30.03.2017

O Δρόμος του Γιοφυριού - Άρτα 26/3/2017

O Δρόμος του Γιοφυριού - Άρτα 26/3/2017

Άρτα, μια πόλη με πάρα πολλά ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία, το περίφημο Μεσαιωνικό Κάστρο αλλά και φυσικές ομορφιές όπως το φράγμα Πουρναρίου και η τεχνητή λίμνη μέσα στην πόλη. Μιλάμε για τα κοντινά σημεία της πόλης... Λέτε να ξέχασα το μοναδικό ιστορικό, χιλιοτραγουδισμένο πέτρινο γεφύρι της; Όχι βέβαια, είναι κάτι ξεχωριστό που χρήζει ειδικής αναφοράς γιατί είναι το πρώτο σημείο που θα επισκεφθεί ο ταξιδιώτης και μετά ακολουθούν τα άλλα.

Περισσότερα...
16.02.2015

Ιδέες, προτάσεις και τάσεις διακόσμησης

Ιδέες, προτάσεις και τάσεις διακόσμησης

Πόσο μ' αρέσει να χαζεύω σπίτια, ράφια, βιβλιοθήκες, συμβουλές οργάνωσης του σπιτιού... Όσες ώρες κι αν έχω στη διάθεσή μου, θα μπορούσα να τις τρώω ψάχνοντας νέες ιδέες και λύσεις διακόσμησης. Και κάθε τόσο, όταν ξεχωρίσω αυτές που μου αρέσουν περισσότερο και μπορώ να τις προσαρμόσω στο δικό μου χώρο και στα διαθέσιμα αντικείμενα, θέλω να μένω μόνη στο σπίτι και να πειραματίζομαι. Συνήθως κατεβάζω τα πάντα κάτω, αδειάζω ράφια, βιβλιοθήκες, μικροέπιπλα, τα πάντα... και αρχίζουν οι αναπροσαρμογές. Εξάλλου είμαι από αυτούς που βαριούνται εύκολα, πολύ εύκολα, θέλουν να ανανεώνεται ο χώρος τους και να φαίνεται η εποχή του χρόνου και μέσα στο σπίτι.

Περισσότερα...
03.02.2013

Ακόμα και 20 λεπτά στη φύση είναι αρκετά

Ακόμα και 20 λεπτά στη φύση είναι αρκετά

Ο πρωινός καφές, το ξεφύλλισμα εφημερίδων και περιοδικών, το networking είναι μερικές από τις αγαπημένες μας κυριακάτικες συνήθειες.

Περισσότερα...