Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένας διαφορετικός πίνακας ανακοινώσεων

Ένας διαφορετικός πίνακας ανακοινώσεων

Και αφού φτιάξετε μερικά από τα χειροποίητα αξεσουάρ που είδαμε νωρίτερα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του γραφείου σας με έναν διαφορετικό πίνακα ανακοινώσεων..ή διαθέσεων..

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δημιουργήσετε ένα πλέγμα στο οποίο θα μπορείτε να κρεμάτε διάφορες σημειώσεις ή αντικείμενα που σας εκφράζουν. Για τη βάση διαλέξτε το υλικό της επιλογής σας (πλαστικό, ξύλο ή μέταλλο) ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου σας και με ποιό μπορείτε να χειριστείτε ευκολότερα. Η εφαρμογή στον τοίχο είναι απλή, μια και μπορείτε να το ακουμπήσετε πάνω σε καρφιά ή να το καρφώσετε απευθείας στον τοίχο για να είναι πιο σταθερό. 

Η τριχρωμία που έχει επιλεχθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση λευκό-μαύρο-craft για τη συνολική διακόσμηση του χώρου μας αρέσει πολύ. Ωστόσο, δεν είναι περιοριστική. Πειραματιστείτε με τα χρώματα που σας αρέσουν και "ακουμπήστε" πάνω στο πλέγμα αγαπημένα σας αντικείμενα ή και κάποια από τα χειροποίητα αξεσουάρ που θα φιλοτεχνήσετε. Φυσικά ανάλογα με τις διαθέσεις σας ή την εποχή το περιεχόμενο του πίνακα μπορεί να ανανεώνεται εύκολα και γρήγορα δίνοντας νέο αέρα στον χώρο σας.

Καλές δημιουργίες!

Φωτογραφία: Styling Lotta Agaton / photo Pia Ulin for Residence magazine via Pinterest 

Μ' αρέσει | 2012