Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

35ο River party στο Νεστόριο Καστοριάς

Αύριο 31 Ιουλίου 2013 ξεκινά το 35ο river party στο Νεστόριο Καστοριάς. Η εκδήλωση κάθε χρόνο γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα η επιτυχία του 34ου river party ήταν τέτοια που το κατέταξε στη λίστα των 12 σημαντικότερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ του "Europe Festival Awards 2012".

Φέτος έχει πολύ πλούσιο πρόγραμμα, φιλοξενώντας δεκάδες καλεσμένους, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, οι James, ο Τζίμης Πανούσης, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Imam Baildi, ο Στέλιος Ρόκκος, οι Mikro, ο Γιώργος Ρους, η Banda Latinico, οι Minor Project, η Sma Rag Da και πολλοί άλλοι.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, κατασκηνώνοντας στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Στο χώρο υπάρχουν κέντρο πληροφοριών, τουαλέτες, σημεία με extreme sports που παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ενώ λειτουργούν και εστιατόρια, καφετέριες, περίπτερα, μίνι - μάρκετ, υπαίθρια μπαρ και ιατρείο.

Εκτός όμως από τις εκδηλώσεις του river party, η περιοχή φημίζεται για το φυσικό τοπίο και την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα, οπότε οι βόλτες στην περιοχή ενδείκνυνται για τους φυσιολάτρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του river party.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
11.05.2015

Σοκολατένια τάρτα με φράουλες

Σοκολατένια τάρτα με φράουλες

Τρεις φορές στη σειρά την έφτιαξα αυτή την τάρτα μέσα σε 10 περίπου μέρες! Την πρώτη την προόριζα για το πικ νικ της Πρωτομαγιάς αλλά τελικά καταναλώθηκε στο σπίτι. Τη δεύτερη την έκανα με σκοπό να τη δοκιμάσουν φίλοι και συνάδελφοι, την τρίτη την έφτιαξα και πάλι προσπαθώντας να την προσαρμόσω λίγο περισσότερο στο προσωπικό μου γούστο και την έκανα λίγο πιο bitter! Γεγονός είναι πως κέρδισε τις εντυπώσεις και στις τρεις περιπτώσεις!

Περισσότερα...
26.12.2013

Το μπισκοτόσπιτο του maresei.gr

Το μπισκοτόσπιτο του maresei.gr

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης στο σπίτι σας; Στο δικό μας ήρθε νωρίς - νωρίς και μάλιστα γλυκάθηκε πολύ!

Περισσότερα...
24.09.2014

Car Sweet Car

Car Sweet Car

Πότε πέρασε πάλι τόσος καιρός; Το καλοκαίρι τελείωσε (παει, το αποχαιρετήσαμε πια για τα καλά και περιμένουμε το επόμενο), το φθινόπωρο μπήκε, κοντεύει να τελειώσει και ο πρώτος μήνας του... Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή συνειδητοποιώ πως δεν είναι μόνο το καλοκαίρι που πέρασε, είναι και αυτή η μονίμως ξεχασμένη ημερομηνία που πρέπει να κάνω service στο αυτοκινητάκι μου. Τώρα πρέπει πάλι να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, να "κλαφτώ", να τους πω πόσο μακριά βρισκόμουν την περίοδο που έπρεπε να πάω για το ετήσιο service και να μου κάνουν για μια ακόμα χρονιά την παραχώρηση να κάνω εκπρόθεσμα το service και να μην χάσω την εγγύηση. Και όσο δεν μ' αρέσει να κλαίγομαι... Μα πώς γίνεται; Όσο συνεπής είμαι γενικά στη ζωή μου, τόσο ξεχασιάρα και αμελής είμαι στη σχέση μου με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο. 

Περισσότερα...
08.05.2014

Ρολά γεμιστά με μαρμελάδα και μπισκότο

Ρολά γεμιστά με μαρμελάδα και μπισκότο

Καμιά φορά τα αυτοσχέδια εδέσματα είναι τα καλύτερα! Και όταν έχεις δυο πιτσιρίκια στο σπίτι που ψάχνουν κάθε τόσο για κάτι γλυκό, τι καλύτερο για σπιτικές λιχουδιές με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας; 

Περισσότερα...
30.09.2015
Η πετρόσουπα

Καινούρια στο σπορ των παραμυθιών, μόλις που θυμάμαι μερικά από τα παραδοσιακά παραμύθια κι αυτά αποσπασματικά από τα δικά μου παιδικά χρόνια... Άρχισα όμως να ψάχνομαι τους τελευταίους μήνες γιατί το θέμα με αφορά πλέον άμεσα. Εξάλλου είναι αρκετά συνηθισμένη η "κόντρα" μεταξύ παραδοσιακών και σύγχρονων παιδικών παραμυθιών και ομολογώ ότι ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη.

Περισσότερα...
28.05.2013
Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day

Ένα παλαιότερο μα πάντα αγαπημένο κομμάτι από τους Morcheeba..

Περισσότερα...
24.10.2016

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα.

Αύριο ο ουρανός ια είναι διαφορετικός, αγάπη μου. Περίμενε και θα δεις.

Περισσότερα...
31.01.2013
Σπιτικό Cheesecake

Σπιτικό Cheesecake με γλυκό του κουταλιού βύσσινο..

Περισσότερα...
01.02.2013
Πρόταση για το σαββατοκύριακο

Το Παζάρι Βιβλίου μετά την πολυετή παραμονή του στην πλατείτα Κλαυθμώνος και την ολιγοήμερη στάση του στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο, έχει πλέον μετεγκατασταθεί στη πλατεία Κοτζιά. Ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...
14.08.2014

Διακοπές με στιλ - Οι προτάσεις του maresei

Διακοπές με στιλ - Οι προτάσεις του maresei

Μέρες τώρα τριγυρνάμε σε παραλίες, θάλασσες, νησιά, beach bars... Χαιρόμαστε τη θάλασσα, την ξενοιασιά και την απόλυτη καλοκαιρινή χαλάρωση.

Βέβαια όσο μπορούμε - χωρίς αυτό να μας δημιουργεί άγχος - καλό είναι να μην παραμελούμε το στιλ μας. Και γι αυτό δεν χρειάζεται ούτε να γεμίζουμε ασφυκτικά τη βαλίτσα παίρνοντας μαζί μας στις διακοπές όλη μας τη ντουλάπα ούτε να κουβαλάμε δέκα ζευγάρια παπούτσια...

Περισσότερα...
13.01.2014
Bruce Springsteen - High Hopes

To νέο αγαπημένο μου κομμάτι! Δυναμικό, ρυθμικό, εθιστικό και ελπιδοφόρο!

Περισσότερα...
25.01.2013

Δημιουργήστε με σπάγκο

Δημιουργήστε με σπάγκο

Πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με ένα κομμάτι σπάγκο; Πολλά! Φαντασία να υπάρχει...

Δείτε μερικές προτάσεις για να παίρνετε ιδέες.

Περισσότερα...
19.08.2013

Απέραντο Γαλάζιο

Απέραντο Γαλάζιο

Φαγητό στο "απέραντο γαλάζιο" στη νότια άκρη του νησιού, στον Άγιο Ιωάννη Βουνού με θέα τον κόλπο του Λιλικά και της Κώμης.

Περισσότερα...
25.04.2013
Jessie Ware - Wildest Moments

Σήμερα έχουμε διάθεση για άγριες στιγμές μέσα από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι.

Περισσότερα...
16.07.2014

Cherry Smoothie

Cherry Smoothie

Ένα smoothie την ημέρα.. είναι ένας ωραίος τρόπος να πάρουμε τις απαραίτητες βιταμίνες!

Περισσότερα...
16.05.2014

Εξόρμηση στα ορεινά των Τρικάλων

Εξόρμηση στα ορεινά των Τρικάλων

Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη εποχή για εκδρομές και ταξίδια. Και μπορεί να μας τα χαλάει που και που ο καιρός, αλλά εμείς μόλις δούμε ήλιο και καλές για την εποχή θερμοκρασίες, δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και βουρ.. για περιπλανήσεις σε βουνά και σε λαγκάδια. Αυτή το φορά "πεταχτήκαμε" στα ορεινά των Τρικάλων, που εκτός από μανιταροεξορμήσεις προσφέρονται για επισκέψεις σε γεφύρια και όμορφα χωριά.

Περισσότερα...
10.03.2013
Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μη φεύγεις μη μένεις

Συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη σίγουρα δε χρειάζονται. Η πορεία της στην ελληνική μουσική σκηνή είναι γνωστή και η αγάπη μας για τα τραγούδια και τις ερμηνείες της μεγάλη.

Περισσότερα...
26.11.2012
Μαύρο - Γκρι - Κόκκινο Βαθύ

Πολλά like στην τριχρωμία μαύρο - γκρι - βαθύ κόκκινο! Νομίζω πως θα είναι η αυριανή μου επιλογή για το γραφείο...

Περισσότερα...
20.11.2012

All the invisible children

All the invisible children

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την ταινία All the invisible children. Επτά διαφορετικές ταινίες μικρού μήκους για τη ζωή επτά διαφορετικών παιδιών από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Περισσότερα...
22.08.2013
Μια αυτοσχέδια σύνθεση με ό,τι έχετε πρόχειρο

Άσπρο - μαύρο - καλάθια - φυτά... Βάλτε το προσωπικό σας γούστο και διακοσμήστε το σπίτι σας με ό,τι έχετε διαθέσιμο.

Περισσότερα...
15.01.2016

Χρησιμοποιώ αλλιώς... και φτιάχνω χειροποίητα βραχιόλια

Χρησιμοποιώ αλλιώς... και φτιάχνω χειροποίητα βραχιόλια

Τι βραχιόλια είναι αυτά; Από τι υλικά φτιαγμένα;

Άλλη μια δραστηριότητα για δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά. Η ώρα περνάει ευχάριστα, τα παιδιά μαθαίνουν να αξιοποιούν και τα πιο απλά και "άχρηστα" υλικά, η φαντασία τους καλλιεργείται και όλοι μαζί χαιρόμαστε!

Περισσότερα...
05.10.2014

Η σάλτσα μανιταριών εξελίσσεται

Η σάλτσα μανιταριών εξελίσσεται

Μήπως τελικά το μαγείρεμα των άγριων μανιταριών είναι αντρική υπόθεση; Η διάσημη πλέον σάλτσα μανιταριών του οικογενειακού μας μανιταροσυλλέκτη αποτελεί πρόκληση και μυεί άλλον έναν άντρα στην κουζίνα. Η δική του εκτέλεση οδηγεί σε μια πιο πικάντικη αίσθηση που για τους άμαθους - σαν και μένα - στα καυτερά είναι δυναμίτης!

Περισσότερα...
27.10.2015

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Μπούρινος"

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Μπούρινος"

Την τιμητική τους είχαν η Σιάτιστα και ο Μπούρινος την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 με τον 8ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος "Μπούρινος". Αθλητές από όλη τη Δυτική Μακεδονία και άλλες κοντινές πόλεις, βρέθηκαν στην περιοχή για να συμμετάσχουν είτε στον πολύ απαιτητικό αγώνα δρόμου των 30 χιλιομέτρων είτε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Περισσότερα...