Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

35ο River party στο Νεστόριο Καστοριάς

35ο River party στο Νεστόριο Καστοριάς

Αύριο 31 Ιουλίου 2013 ξεκινά το 35ο river party στο Νεστόριο Καστοριάς. Η εκδήλωση κάθε χρόνο γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα η επιτυχία του 34ου river party ήταν τέτοια που το κατέταξε στη λίστα των 12 σημαντικότερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ του "Europe Festival Awards 2012".

Φέτος έχει πολύ πλούσιο πρόγραμμα, φιλοξενώντας δεκάδες καλεσμένους, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, οι James, ο Τζίμης Πανούσης, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Imam Baildi, ο Στέλιος Ρόκκος, οι Mikro, ο Γιώργος Ρους, η Banda Latinico, οι Minor Project, η Sma Rag Da και πολλοί άλλοι.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, κατασκηνώνοντας στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Στο χώρο υπάρχουν κέντρο πληροφοριών, τουαλέτες, σημεία με extreme sports που παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ενώ λειτουργούν και εστιατόρια, καφετέριες, περίπτερα, μίνι - μάρκετ, υπαίθρια μπαρ και ιατρείο.

Εκτός όμως από τις εκδηλώσεις του river party, η περιοχή φημίζεται για το φυσικό τοπίο και την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα, οπότε οι βόλτες στην περιοχή ενδείκνυνται για τους φυσιολάτρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του river party.

Μ' αρέσει | 2012