Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Τι να φορέσω;

Για να μπαίνουμε στο κλίμα του φθινοπώρου και στιλιστικά, ας παραδειγματιστούμε για άλλη μια φορά από την casual εμφάνιση της Blair Eadie.

Όπως πάντα η Blair μας εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Το τζιν, η μπλούζα με τις ρίγες είτε τη διαθέτουμε σε ασπρόμαυρη εκδοχή είτε σε άσπρο - μπλε, και ένα αντίστοιχης απόχρωσης σακάκι, μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με μια τσάντα σε κάμελ αποχρώσεις και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες της ημέρας. Όσαν αφορά στα υποδήματα, προτιμούμε γόβες, μπαλαρίνες ή ακόμα και ένα ζευγάρι σανδάλια για όσο ακόμα κρατάει ο καιρός.

Και μια που ακολουθούμε - όσο μπορούμε - το παράδειγμα της Blair, ας πειραματιστούμε και με ένα διαφορετικό look στα μαλλιά. Βγάλτε στέκες, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια στην επιφάνεια και δοκιμάστε να "στρώσετε" τα μαλλιά σας διαφορετικά απ' ότι συνήθως. Εξάλλου οι αλλαγές, ειδικά όταν είναι τόσο προσωρινές, είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες και δε μας αφήνουν να πλήττουμε ούτε εμείς οι ίδιες με την εικόνα μας.

Κλείνοντας, όλες έχουμε σίγουρα αρκετά βραχιόλια, δαχτυλίδια και ανάλογα αξεσουάρ. Ευκαιρία να τα βγάλουμε στην επιφάνεια, γιατί τα αξεσουάρ συμπληρώνουν και μπορούν να αναδειίξουν κάθε μας εμφάνιση.

Φωτογραφία: Blair Eadie's fashion blog

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
09.02.2013

Can't take my eyes off you

Can't take my eyes off you

Επειδή σας άρεσε το χθεσινοβραδινό "Dancing Queen", είπαμε απόψε να ακούσουμε παρέα άλλο ένα αγαπημένο κομμάτι που μας κάνει να θέλουμε να σηκωθούμε για χορό! 

Περισσότερα...
08.03.2013
Mαθήματα στιλ για άνδρες: Πώς να δένετε τη γραβάτα σας

Μπορεί σήμερα να είναι η Γιορτή της Γυναίκας και πολλές γυναικοπαρέες να κανονίζουν έξοδο χωρίς συντρόφους ή άντρες φίλους αλλά εμείς σας έχουμε άλλη πρόταση. Και μάλιστα πρόταση που αφορά στους αρσενικού γένους επισκέπτες μας. Σήμερα συνοδεύστε τις γυναίκες σας, τις φίλες σας, τις αδερφές σας στις εξόδους τους. Και μάλιστα, γιορτή είναι, προσέξτε λίγο παραπάνω την εμφάνισή σας! Βγάλτε επιτέλους και εκείνη τη γραβάτα από τη ντουλάπα. Θέλει και αυτή να πάρει τον αέρα της! Και αν δεν ξέρετε πώς να τη δέσετε, έχουμε τη λύση! Στο εξής ο V θα φροντίζει για σας...

Περισσότερα...
22.06.2014

Αθλητικό απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Αθλητικό απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Ένα καταπληκτικό αθλητικό απόγευμα στο πανέμορφο Καστράκι Γρεβενών, χθες 21 Ιουνίου 2014, "ταρακούνησε" θετικά μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση. Ο και με τη "βούλα" πλέον σύλλογος "Δρομείς Υγείας Γρεβενών" διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις ανωμάλου δρόμου στο χώρο του πανέμορφου δάσους, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα...
09.12.2013

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - Φωτιστικό

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - Φωτιστικό

Αν εν όψει των εορτών δε θέλετε να στολίσετε δέντρο ή έστω μόνο δέντρο, μια καλή ιδέα είναι να στολίσετε ένα άλλο κεντρικό σημείο του σαλονιού σας, όπως το φωτιστικό σας.

Ιδιαίτερα, αν διαθέτετε ένα φωτιστικό σιδερένιο ή γενικότερα μεταλλικό σε vintage ή country εκδοχή, σας έχουμε μια εξαιρετική πρόταση.

Περισσότερα...
08.02.2014

Μια κρεβατοκάμαρα που τράβηξε την προσοχή μου αμέσως...

Μια κρεβατοκάμαρα που τράβηξε την προσοχή μου αμέσως...

Τα στοιχεία που ξεχώρισα είναι το υφασμάτινο κρεβάτι, το φωτιστικό δαπέδου στη θέση του πορτατίφ και τα κάδρα που ακουμπούν στο δάπεδο.

Περισσότερα...
20.03.2016

Domino με ζωάκια για μικρά παιδιά

Domino με ζωάκια για μικρά παιδιά

Άλλο ένα παιχνίδι που προσφέρεται τόσο για καλοπέραση μικρών μεγάλων όσο και για μεταφορά.

Το γνωστό σε όλους μας domino που δέχθηκε ο Φίλιππος ως δώρο στα γενέθλιά του από μια έμπειρη μαμά, προσαρμοσμένο στην ηλικία του! Domino με ζωάκια!

Περισσότερα...
31.07.2013
Πράσινη Γωνιά

Δημιουργήστε μια διαφορετική πράσινη γωνία στο σπίτι σας!

Περισσότερα...
29.01.2013

Να μ' αγαπάς

Να μ' αγαπάς

Τρεις φωνές σε ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι.

Περισσότερα...
10.12.2013
Μικρά Αγγλία

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την ταινία "Μικρά Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη. 

Περισσότερα...
22.02.2015
Πατρινό Καρναβάλι 2015

Tι κάνει ένας μωβ ελέφαντας στη μέση του δρόμου;

Μα τι άλλο; Συμμετέχει στη νυχτερινή παρέλαση των καρναβαλιστών της Πάτρας συνοδεύοντας τον Βασιλιά Καρνάβαλο.

Περισσότερα...
31.03.2016

Ανοιξιάτικα στεφάνια (και όχι μόνο) για χρώμα και ζωντάνια

Ανοιξιάτικα στεφάνια (και όχι μόνο) για χρώμα και ζωντάνια

Για την άνοιξη και για το Πάσχα που έρχεται. Για ανανέωση, για χρώμα, για ζωντάνια... Για αξιοποίηση υλικών που ήδη έχουμε. Για έμπνευση. Ένα DIY project για τις προσεχείς μέρες.

Ανοιξιάτικα στεφάνια! Με μπαμπού, με κορδέλες, με λουλούδια, με ψεύτικα αυγά, με μικρά διακοσμητικά. Με φελιζόλ ή ακόμα και με λάστιχο κήπου. Με ομπρέλες και με ψάθινα καπέλα.

Πάρτε ιδέες και περάστε από τη θεωρία στην πράξη!

Περισσότερα...
07.02.2015

Damien Rice - It Takes a Lot To Know a Man

Damien Rice - It Takes a Lot To Know a Man

Ένα εξαιρετικό κομμάτι! Πατήστε οπωσδήποτε play!

Περισσότερα...
06.12.2012
Let the sunshine in

Mπορεί αυτές τις μέρες ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι και να μην έχουμε δει τον ήλιο να λάμπει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι παροδικό, μια και η χώρα μας έχει 300 μέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Οπότε η επανεμφάνιση του είναι απλά θέμα ημερών! Μέχρι τότε..

Περισσότερα...
20.03.2015

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια κοντούλα λεμονιά

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια κοντούλα λεμονιά

Το γνωστό δημοτικό τραγούδι "Μωρή κοντούλα λεμονιά με τα πολλά λεμόνια..." ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση. Οι καιρικές συνθήκες, η περιοχή και το κλίμα, η καλή χρονιά(;), όλα μαζί συνετέλεσαν έτσι ώστε η κοντούλα λεμονιά της γειτονιάς μας ειδικά φέτος να φτιάξει τόσα πολλά λεμόνια που κυριολεκτικά σε πλήθος ανταγωνίζονται τα φύλλα της. Οι φωτογραφίες το μαρτυρούν.

Περισσότερα...
02.04.2014

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σήμερα και πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Αναζητήστε τις.

Περισσότερα...
03.06.2013

Monsieur Minimal - Party

Monsieur Minimal - Party

Το τραγούδι αυτό το πρωτοακούσαμε καιρό πριν και μπήκε άμεσα στη λίστα με τα αγαπημένα. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και το video clip του και είναι άλλη μια ευκαιρία να το απολαύσουμε παρέα. Άλλωστε η εκδοχή του με τη συμμετοχή της Μαριέττας Φαφούτη είναι το πιο δημοφιλές κομμάτι της playlist του maresei.gr!

Περισσότερα...
01.11.2012

Enya - Only Time

Enya - Only Time

Να και ένα κομμάτι από το soundtrack της ταινίας Sweet November που σας έλεγα. Μη μου πείτε ότι δεν είναι εξαιρετικά μελωδικό... Και μόνο που το ακούς συγκινείσαι! Πόσο μάλλον να βλέπεις και την ταινία!

11.03.2013

Περπατώντας στο Notting Hill

Περπατώντας στο Notting Hill

Ακούγοντας την Παρασκευή το "She" του Elvis Costello ήρθαν αυτομάτως στο μυαλό μου σκηνές από την ταινία "Μια βραδιά στο Notting Hill". Παράλληλα όμως ανακάλεσα και εικόνες από τις βόλτες μας σε αυτή την περιοχή του Λονδίνου σχεδόν δύο χρόνια πριν.

Περισσότερα...
27.03.2013
Η αλλαγή

Το καθαρό περιβάλλον τόσο εντός όσο και εκτός πόλεων είναι μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Τα όμορφα κτίρια, οι άνετοι δρόμοι, οι ελεύθερες ράμπες, τα μεγάλα πεζοδρόμια, τα καθαρά παγκάκια, τα περιποιημένα πάρκα, οι φιλικοί κοινόχρηστοι χώροι.. Όσο σκεφτόμαστε τόσο θα μεγαλώνει η λίστα με αυτά που θέλουμε να δούμε σε έναν καλύτερο κόσμο. 

Περισσότερα...
25.07.2014

Η υπερβολική ταχύτητα και τα λάθη

Η υπερβολική ταχύτητα και τα λάθη

Ένα ενδιαφέρον βίντεο-πρόταση έφτασε στο inbox μας από την ομάδα του CarStats.gr. Πρόκειται για διαφήμιση - καμπάνια ενάντια στην οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Η χώρα προέλευσης του βίντεο είναι η Νέα Ζηλανδία και ο σκοπός του είναι κυρίως εκπαιδευτικός.

Και επειδή λόγω των ημερών πολλοί από μας βρισκόμαστε στους δρόμους στο πλαίσιο των καλοκαιρινών μας διακοπών και σίγουρα βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας, βρήκαμε το εν λόγω βίντεο ιδιαίτερα επίκαιρο!

Περισσότερα...
19.09.2013
Το burger της Πέμπτης

Η Πέμπτη είναι πολύ ωραία μέρα! Ίσως είναι που νιώθεις ότι φτάνει η Παρασκευή, ίσως είναι που βγαίνεις το βράδυ και σκέφτεσαι ότι δεν πειράζει που θα ξυπνήσεις νωρίς το επόμενο πρωί... Παρασκευή θα ξημερώσει, θα κάνεις υπομονή μερικές ώρες και θα κοιμηθείς μετά... Ίσως είναι που σε πιάνει και εκείνη η διαβολεμένη όρεξη για κάτι γρήγορο και χορταστικό και λαχαριστό και ας μην είναι και σπιτικό ούτε υγιεινό και ... και ...

Περισσότερα...
04.04.2017

Να ονειρευτώ ξανα: Νέος βιβλιο - Διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Να ονειρευτώ ξανα: Νέος βιβλιο - Διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Να ονειρευτώ ξανά

Και μόνο από τον τίτλο θα μπορούσα να επιλέξω αυτό το βιβλίο. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι χωρίς όνειρα δε ζεις, κέντρισε το ενδιαφέρον μου από την πρώτη στιγμή. Διαβάζοντας την περιγραφή στο οπισθόφυλλο, βρήκα έναν ακόμη λόγο για να το προτιμήσω. Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα, μέρες που έρχονται, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού. Στην εξοχή για πρωινή ανάγνωση στη δροσιά κατά τις ημέρες του Πάσχα, σε ένα ήσυχο καφέ, στο κρεβάτι για ανάγνωση πριν τον ύπνο, στην παραλία. Παντού! 

Είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσει καλή συντροφιά. Παρόλο όμως που διαβάζεται εύκολα, θίγει ζητήματα πολύ σοβαρά.

Περισσότερα...
24.05.2014

Positive Red - The end of the world

Positive Red - The end of the world

Ρυθμικό και μελωδικό μουσικό ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου!

Περισσότερα...