Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Milan Fashion Week SS 2014

Milan Fashion Week SS 2014

Τι λέτε για μια στιλιστική βόλτα στους δρόμους του Μιλάνο;

Η ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, που πήρε τη σκυτάλη μετά από το Λονδίνο, φιλοξένησε τις εκδηλώσεις για τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014, από τις 18 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Οι φίλες τις μόδας μέσα και έξω από τις τέντες εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και εμείς ξεχωρίσαμε 5 εμφανίσεις με κεντρικό στοιχείο το παντελόνι.

milan4
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com

- Τοtal black και ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Το φαρδύ capri παντελόνι μας αρέσει πολύ! Ακόμη μια απόδειξη ότι η άνεση και απλότητα δεν στερούνται θηλυκότητας και στιλ.

milan3
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com

- Το λευκό του φθινοπώρου. Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή που συνδυάζεται πετυχημένα με το T- shirt και το πλεκτό γιλέκο και το αποτέλεσμα είναι μια smart casual εμφάνιση.

milan5
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com

- Μια ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση με κεντρικό κομμάτι το πουά παντελόνι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της "mix and macth" σχολής. Διαφορετικά στιλ και χρώματα συνδυάζονται αρμονικά και το αποτέλεσμα τραβάει τα βλέμματα, αρκεί βέβαια να μπορείς να υποστηρίξεις αντίστοιχες επιλογές.

milan1
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com

- Η pop-rock εκδοχή του κλασικού κοστουμιού. Το μπλε ρουά στο κουστούμι και οι κίτρινες γόβες, σε συνδυασμό με το ροκ μπλουζάκι και all time classic αξεσουάρ, δημιουργούν ένα φρέσκο σύνολο που δύσκολα περνά απαρατήρητο.

milan2
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com 

- Η εμφάνιση που μου αρέσει ιδιαίτερα. Η ψηλόμεση παντελόνα σε πολύ φαρδιά γραμμή στο χρώμα του κόκκινου κρασιού είναι το επίκεντρο της εν λόγω ενδυματολογικής πρότασης. Μπορεί να φορεθεί είτε με πουκάμισο είτε με T-shirt και ανάλογα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να σας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις ώρας της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Πώς σας φαίνονται οι παραπάνω εμφανίσεις; Σας αρέσουν;

Θυμηθείτε επίσης αντίστοιχες εμφανίσεις από τις εβδομάδες μόδας που προηγήθηκαν σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Μ' αρέσει | 2012