Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Μαρίζα Ρίζου - Summer taste

Άλλο ένα γλυκό κομμάτι από τη Μαρίζα Ρίζου, η οποία απόψε θα γεμίσει με jazz και swing ήχους τη σκηνή του gazARTE.

Για τη Μαρίζα σας έχουμε μιλήσει ξανά, προτείνοντας σας τόσο "Γλυκό Πρωί" όσο και το "Μια Άλλη Ευτυχία". Σειρά σήμερα έχει το "Summer Taste". Τη μουσική και τους στίχους και σε αυτό το κομμάτι έχει γράψει η ίδια και το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά μας αρέσει πολύ.

Αν το ίδιο ισχύει και για εσάς, βρίσκεστε στην πρωτεύουσα και δεν έχετε άλλα σχέδια για απόψε, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη σημερινή της ζωντανή εμφάνιση στο gazARTE. H γλυκιά τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και η επταμελής της μπάντα, μας υπόσχονται ένα μοναδικό σόου με αστείρευτη ενέργεια, συναίσθημα και πολύ χορό, αποδεικνύοντάς μας ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική.

Σε κάθε περίπτωση για να μπαίνουμε σιγά σιγά στην κατάλληλη διάθεση για το αποψινό Σαββατόβραδο, ας πάρουμε λίγη ακόμη "γεύση καλοκαιριού", αφήνοντας τη Μαρίζα να μας παρασύρει με το ρυθμό της στη φωτεινή και pop πλευρά της jazz.

Y.γ.: Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωντανή της εμφάνιση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του gazARTE.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
08.02.2015

Μετρώντας αντίστροφα για τα Όσκαρ

Μετρώντας αντίστροφα για τα Όσκαρ

Πλησιάζει και φέτος η ημέρα της απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ και ήδη έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα, να κάνουμε προβλέψεις και να σβήνουμε από τη λίστα μας τις ταινίες που πρέπει να δούμε για να έχουμε άποψη πριν τη μεγάλη βραδιά. 

Περισσότερα...
27.10.2012
Μια αγαπημένη τριλογία βιβλίων

Μια πολύ αγαπημένη τριλογία βιβλίων από μία πολύ καλή συγγραφέα!

Περισσότερα...
08.10.2013
Για τους μακαρονάδες

Σήμερα λαχταρίσαμε μια μακαρονάδα! Και επιτέλους έφτασε η ώρα που η μακαρονάδα πέρασε από το μυαλό στο πιάτο μας!

Περισσότερα...
30.10.2012

Αν δεν είναι αυτός λόγος για πικ - νικ, τότε ποιος είναι;

Αν δεν είναι αυτός λόγος για πικ - νικ, τότε ποιος είναι;

Παραλαμβάνω αναπάντεχα σήμερα ειδοποιητήριο από το Ταχυδρομείο. Είναι στο όνομά μου και πρόκειται για δέμα από Γερμανία. Μα τι να είναι; Το μυαλό μου δεν πηγαίνει πουθενά! Έχω ένα φίλο στη Γερμανία αλλά δέμα... τι δέμα τι να μου έστειλε;

Περισσότερα...
06.03.2014

Paris Fashion Week 2014

Paris Fashion Week 2014

Ολοκληρώθηκαν χθες και οι φετινές εκδηλώσεις για τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για την επόμενη σεζόν (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015). Η αυλαία έπεσε στην πόλη του φωτός και πρωτεύουσα της μόδας. Μια έστω και σύντομη βόλτα στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας επιβάλλεται.

Περισσότερα...
26.11.2012
Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια

Φέτος λέω να κάνω κουλουράκια εν όψει Χριστουγέννων. Και η αλήθεια είναι ότι το λέω κάθε χρόνο αλλά πάντα μένω στα λόγια.

Περισσότερα...
15.06.2015

Μοναδικές κρεμάστρες DIY με φυσικά υλικά

Μοναδικές κρεμάστρες DIY με φυσικά υλικά

Τρελαίνομαι για τέτοια DIY projects ακόμα κι αν μένουν μόνο στη λίστα με τα "to do" για καιρό, ακόμα κι αν δεν περνούν ποτέ στη λίστα με τα "done". Και με κάνουν να εύχομαι να είχε η μέρα 30 ώρες!

Περισσότερα...
07.10.2012
Καλημέρα γείτονα!

Όταν ξυπνάς το πρωί και μπορείς να βλέπεις έστω και ένα - δυο δέντρα και ένα μικρό κήπο έξω από το παράθυρο σου, όλα φαντάζουν πιο φωτεινά! Ακόμα και όταν ο κήπος είναι του γείτονα!

Περισσότερα...
05.06.2014

Μια στάση στο Μαλιακό;

Μια στάση στο Μαλιακό;

Ταξιδεύεις στην ΠΑΘΕ και έφτασες κοντά στη Στυλίδα; Νιώθεις λίγο κουρασμένος και θέλεις ένα καφεδάκι να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις το ταξίδι σου; Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου και για μπάνιο;

Περισσότερα...
18.03.2014
Βρες κάτι όμορφο!

Μπορεί η εβδομάδα μας να μην είναι η πιο εύκολη... Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές, η ένταση μεγάλη, ο ύπνος λίγος... και όμως, κάτι όμορφο θα υπάρχει στη σημερινή ημέρα.

Περισσότερα...
19.04.2013
Τι να φορέσω;

Έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής και αρχίζουν οι ερωτήσεις για τις στιλιστικές επιλογές του σαββατοκύριακου. Ο καιρός προβλέπεται καλός, οπότε οι βόλτες είναι δεδομένες. Έχουμε και πολλά παζάρια βιβλίου ανά την Ελλάδα, έχουμε και τα απαραίτητα ψώνια λίγο πριν το Πάσχα... Τι να φορέσω λοιπόν; Οι γυναίκες το σκεφτόμαστε από σήμερα, μπορεί να αλλάξουμε και μερικές απόψεις μέχρι αύριο, ενώ οι άντρες συνήθως ασχολούνται με το θέμα μόλις ξυπνήσουν. Εμείς πάντως θα αποπειραθούμε να δώσουμε απάντηση και στα δύο φύλα.

Περισσότερα...
08.01.2013
Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει.

George Eliot, 1819-1880, Αγγλίδα συγγραφέας

08.06.2015

Αντλώντας ενέργεια από τη φύση

Αντλώντας ενέργεια από τη φύση

Τοπία της φύσης εκπληκτικά, που δεν μπορείς να απαθανατίσεις την ομορφιά τους σε φωτογραφίες, σου δίνουν τόση ενέργεια, σε γαληνεύουν τόσο πολύ... 

Σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις και να απορείς γιατί επιλέγεις να ζεις σε μια από τις πολλές ελληνικές τσιμεντουπόλεις και όχι μέσα στη φύση.

Περισσότερα...
01.02.2013
Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook)

Μετά τις ταινίες "Life of Pi" και "Argo" χθες ήταν η σειρά του "Silver Linings Playbook"..

Περισσότερα...
14.05.2014
Le papillon - Η πεταλούδα: Μια ταινία για όλη την οικογένεια

Η άνοιξη μπήκε δυναμικά! Το πράσινο κυριαρχεί και πάλι παντού και μας αρέσει τόσο πολύ!!!

Είναι ιδανική ευκαιρία να βγούμε στη φύση, να περάσουμε χρόνο μικροί και μεγάλοι μαζί, να ανακαλύψουμε τα υπέροχα τοπία και τις ομορφιές του δάσους, τα φυτά, τις πεταλούδες...

Αν όμως όλα αυτά φαντάζουν λίγο μακρινά για σήμερα, σας έχουμε μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση.

Περισσότερα...
28.01.2013

Ain't No Mountain High Enough

Ain't No Mountain High Enough

Το κομμάτι αυτό όποτε το ακούω μου φτιάχνει τη διάθεση! Με κάνει να θέλω να ανεβάσω την ένταση και να αρχίσω να τραγουδάω μαζί με τους δύο ερμηνευτές του..

Περισσότερα...
26.01.2014
Nebraska

Μια εξαιρετική ταινία σε ασπρόμαυρο φόντo. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Περισσότερα...
11.11.2012

Σπιτικές pancakes!

Σπιτικές pancakes!

Το είπαμε και το κάναμε! Κυριακή πρωί ετοιμάσαμε super πρωινό με σπιτικές pancakes. Συνταγές βρήκαμε πολλές στο διαδίκτυο, αλλά τις προσαρμόσαμε στα υλικά που είχαμε σπίτι.

Περισσότερα...
03.01.2013
Σαλάτα με iceberg, ρόκα, καρότο και ψαροκροκέτες

Μετά τις τεράστιες ποσότητες φαγητού όλες αυτές τις γιορτινές μέρες, νιώθουμε την ανάγκη να φάμε ένα πιο ελαφρύ γεύμα. Μια καλή επιλογή είναι μια σαλάτα για μεσημεριανό ή και βραδινό φαγητό.

Περισσότερα...
05.04.2014

Οι κερασιές... ανθίσαν και φέτος

Οι κερασιές... ανθίσαν και φέτος

Παραφράζοντας τον τίτλο του βιβλίου του Μενέλαου Λουντέμη, οι πανέμορφες "νυφούλες" ετοιμάζονται να μας δώσουν σε δυο μήνες περίπου τους νοστιμότατους καρπούς τους...

Περισσότερα...
03.08.2014

Πού να βάλω την πετσέτα μου;

Πού να βάλω την πετσέτα μου;

Πόσος κόσμος να χωρέσει σε μια παραλία...;

Περισσότερα...
04.03.2017

Ανοιξιάτικες αναζητήσεις

Ανοιξιάτικες αναζητήσεις

Μπορεί να έχω μέρες να φανώ αλλά δεν έχω προλάβει να πάρω ανάσα... Λίγο τα παιδάκια μου που είναι μαλωμένα με τον ύπνο, λίγο λοιπές υποχρεώσεις και ο καιρός που έφτιαξε έστω προσωρινά και μας κρατάει εκτός σπιτιού, χρόνος για surfing και blogging δεν υπάρχει. Όμως σήμερα, μετά από πολύ καιρό, δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό του pinterest και χάζεψα άνοιξη, χρώματα και στιλ!

Και εντόπισα φωτογραφίες που με ξεσήκωσαν για ανασκαφές και ψώνια. Δεν ξέρω αν προλάβω να κάνω είτε το ένα είτε το άλλο αλλά πολύ θα το 'θελα.

Περισσότερα...
22.09.2016

Η κοινωνία του “like”

Η κοινωνία του “like”

Είναι λίγες μέρες, τώρα, που αντιλαμβάνομαι πως έχουν αλλάξει πάρα πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάρα πολλά με ένα πάτημα. «μου αρέσει», «τέλειο», «ουάου» και κάποιες άλλες αντιδράσεις θεωρούνται αρκετές για να ορίσει κανείς τι αισθάνονται οι γύρω του για αυτόν. Ο κόσμος του facebook δεν ενημερώνει μόνο για τις εξελίξεις, ούτε ικανοποιεί το «εγώ» των εγγεγραμμένων, στην ουσία ορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κάποιο προφίλ.

Περισσότερα...
03.04.2013
Δώστε χρώμα στο τζιν σας πουκάμισο

Ένα παλιό τζιν πουκάμισο, λίγα χρωματιστά κουμπιά, μερικές ιδέες για χειροποίητους γιακάδες και ιδιαίτερα σε τζιν ύφασμα στάθηκαν η αφορμή για τη μεταποίηση ενός παλιού ρούχου σύμφωνα με τις φετινές τάσεις της μόδας. 

Περισσότερα...