Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικα δώρα & συσκευασίες

Χριστουγεννιάτικα δώρα & συσκευασίες

Ήρθε πάλι ο καιρός να αγοράσουμε ή να ετοιμάσουμε τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Είναι η στιγμή που πολλοί αγαπάμε, να ψάχνουμε, να βρίσκουμε πρωτότυπες ιδέες για δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο, για πολλούς είναι και ένας μικρός γλυκός μπελάς. Τι να βρούμε πάλι να πάρουμε, που να μην το έχουμε ξαναπάρει, να είναι εντός του διαθέσιμου προϋπολογισμού και να αρέσει στον παραλήπτη;

Σας έχουμε μερικές προτάσεις:

- Χαρίστε χειροποίητα είδη, γλυκά, μπισκοτάκια, παραδοσιακά προϊόντα. Σημασία δεν έχει η αξία του δώρου αλλά η διάθεσή σας να χαρίσετε κάτι σε αυτούς που αγαπάτε. Εδώ θα βρείτε μερικές λύσεις που οι δικοί μας φίλοι εκτίμησαν.

- Μπορείτε να κάνετε μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή, όπως αυτό το στεφάνι και να το δωρίσετε σε κάποια φίλη ή στη μαμά σας ή στην κόρη σας που ξέρετε πως αγαπάει τις χειροποίητες δημιουργίες. Μπορείτε επίσης να αυτοσχεδιάσετε ακόμα και με απλά βότσαλα και μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που όλοι έχουμε στο σπίτι. Δείτε αυτά τα βότσαλα και εμπνευστείτε για τις δικές σας κατασκευές. 

- Αν ο παραλήπτης αγαπάει τα κρασιά, τα γλυκά κουταλιού, τα βότανα, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα υπέροχο καλάθι, σαν αυτό που μας πρόσφερε πέρυσι η φίλη μας Σίσσυ Κ. 

- Ένα βιβλίο, ένα φωτογραφικό λεύκωμα, ένα CD, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ένα ρούχο, ένα κασκόλ... Επιλογές υπάρχουν πάντα. Για δείτε...

- Συνδυάστε υλικά από την κουζίνα σας και δημιουργήστε τη δική σας πρώτη ύλη για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Τοποθετήστε τη σε ένα ωραίο βαζάκι και χαρίστε το στην αγαπημένη σας φίλη.

- Όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, μην απορρίπτετε τα παιδικά βιβλία. Φυσικά, πάντα μπορείτε να πάρετε παιχνίδια, ρούχα, πυτζαμούλες αλλά και τα βιβλία έχουν τη χάρη τους. Βρείτε μερικές ιδέες για παιδικά βιβλία εδώ.

Και φυσικά, αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, μπορείτε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις συσκευασίες των δώρων σας, προσθέτοντας την προσωπική σας πινελιά και κάνοντας τους παραλήπτες να νιώθουν ξεχωριστοί! Δείτε μια πρωτότυπη ιδέα για το περιτύλιγμα των δώρων σας προσθέτοντας φωτογραφίες ή χρησιμοποιήστε απλό χαρτί, πάνω στο οποίο μπορείτε να γράψετε δικά σας μηνύματα και ευχές για τις ημέρες των εορτών και τη νέα χρονιά. Πάρτε μια ιδέα εδώ. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήστε όμορφες συσκευασίες δώρων με τούλι, λουλούδια και κορδέλες, όπως αυτή που χάρηκαν ιδιαίτερα οι μικρές μου αγαπημένες.

Καλή τύχη, λοιπόν, στην προετοιμασία, την αναζήτηση και την επιλογή των δώρων σας! Και φυσικά, βγαίνοντας από το σπίτι μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε ένα πακέτο από τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου, με σκοπό να ενισχύσετε το πολύτιμο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Μ' αρέσει | 2012