Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

New York Fashion Week 2014

New York Fashion Week 2014

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που οι απανταχού φίλοι της μόδας έχουν τα βλέμματα στραμμένα στις εκδηλώσεις για τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για την επόμενη σεζόν (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015) που διενεργούνται στο πλαίσιο των εβδομάδων μόδας. Η πρώτη εξ αυτών, αυτή της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται σήμερα.

Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις τεσσάρων αγαπημένων fashion & style icons στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Τι λέτε λοιπόν να δούμε παρέα τις ενδυματολογικές επιλογές της Οlivia Palermo, της Chiara Ferragni, της Miroslava Duma και της Caroline Issa;

olivia nyfw2014
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar

- Η αγαπημένη μας Οlivia Palermo, όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει, καταφέρνει ότι και αν επιλέξει να συγκαταλέγεται πάντα στις πιο κομψά ντυμένες. Τυχαίο; Δε νομίζουμε. Μας αρέσει ιδιαίτερα το χρώμα του παλτό της και τα δερμάτινα μανίκια του.

chiara nyfw2014
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar

H Ιταλίδα Chiara Ferragni ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Με αυτή την mix-and-max εμφάνιση αποδεικνύει για άλλη μια φορά, γιατί θεωρείται μια από τις star των street style εμφανίσεων. Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα μπορούσε να είναι τόσο στιλάτος.

miroslava nyfw2014
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar

- H μικροσκοπική fashion editor από τη Ρωσία, Μiroslava Duma, επέλεξε την τριχρωμία μαύρο-λευκό-κόκκινο δίνοντας έμφαση στο κεντημένο με άνθη παλτό της. Η χρήση της ζώνης τονίζει της αναλογίες της και την κάνει να φαίνεται ψηλότερη.

caroline nyfw2014
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar

- Η διευθύντρια μόδας του βρετανικού Tank Magazine, Caroline Issa, κάνει τη διαφορά με ένα πανωφόρι που συνδυάζει το δέρμα με το λεοπάρ στοιχείο και διαθέτει φερμουάρ σε 3 σημεία ώστε να αλλάζει μήκος. Μας αρέσει πολύ το casual chic στιλ της Ιssa.

Eσείς τι λέτε; Πώς σας φαίνονται οι παραπάνω εμφανίσεις; Σας αρέσουν; Θα υιοθετούσατε κάποια στοιχεία τους;

Σε κάθε περίπτωση ό,τι και αν επιλέγετε να φορέσετε να θυμάστε ότι μια ωραία και προσεγμένη εμφάνιση ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και φτιάχνει τόσο τη δική μας διάθεση όσο και αυτών που βρίσκονται γύρω μας. Κομψές και στιλάτες επιλογές λοιπόν και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε γιατί είναι μεταδοτικό! 

Υγ. Μετά τη Νέα Υόρκη, ακολουθούν η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο από τις 14 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, αυτή στο Μιλάνο από τις 18 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή του Παρισιού ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου.

Μ' αρέσει | 2012