Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

London Fashion Week 2014

London Fashion Week 2014

London Street Style calling..

To Λονδίνο ήδη από την Παρασκευή που μας πέρασε έλαβε τη σκυτάλη και φιλοξενεί τις εκδηλώσεις για τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για την επόμενη σεζόν (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015) στο πλαίσιο της αντίστοιχης εβδομάδας μόδας (14-18 Φεβρουαρίου).

Τι λέτε λοιπόν για μια στιλιστική βόλτα στους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας;

london-fw-2014-4
Φωτογραφία: Pinterest

- Η Poppy Delevingne αναδεικνύει το αγαπημένο μας boyfriend's τζιν συνδυάζοντάς το πετυχημένα με preppy, classic και chic στοιχεία. 

london-fw-2014-3
Φωτογραφία: Pinterest

- Η Leila Yavari σε μια casual rock εμφάνιση με καρό λεπτομέρεια.

london-fw-2014-1
Φωτογραφία: Pinterest 

- Ο φαινομενικά αταίριαστος αυτός συνδυασμός της floral φούστας με ένα πουλόβερ ναυτικού στιλ και με τα κατάλληλα θηλυκά αξεσουάρ ταιριάζει απόλυτα με την πόλη του Λονδίνου.

london-fw-2014-5
Φωτογραφία: Pinterest

- Τα χρωματιστά παλτό φορέθηκαν πολύ στο Λονδίνο. Το κίτρινο και το πορτοκαλί ήταν αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Αποτελούν άλλωστε στιλιστική δήλωση από μόνα τους. Η συγκεκριμένη δε smart casual χαρούμενα χρωματιστή εμφάνιση τράβηξε άμεσα το βλέμμα μας. 

london-fw-2014-2
Φωτογραφία: Pinterest

- Η μια, μοναδική και πάντα κομψή Olivia Palermo δε θα μπορούσε να λείπει. Μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αγαπά το δέρμα αναδεικνύοντας εξαιρετικά μια δερμάτινη midi φούστα σε μια σχεδόν total black εμφάνιση.

Μ' αρέσει | 2012