Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Milan Fashion Week 2014

Milan Fashion Week 2014

Πέντε διαφορετικές εμφανίσεις που τράβηξαν την προσοχή μας κατά την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (18-23 Φεβρουαρίου).

Τι λέτε λοιπόν για μια στιλιστική βόλτα στους δρόμους της Ιταλικής πρωτεύουσας της μόδας;

milan fw 5
Φωτογραφία: Pinterest

- Η μάξι φούστα σε μαύρο χρώμα ήταν μια από τις επιλογές των φίλων της μόδας στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού της προηγούμενης σεζόν. Η εκδοχή της κόκκινο της φωτιάς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Δεν είναι βέβαια ένα από τα κομμάτια που εύκολα επιλέγει κανείς, αλλά για μια ιδιαίτερη εμφάνιση μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το κοντό δερμάτινο σακάκι και η λοξά φορεμένη τσάντα προσδίδει ροκ ύφος στην εν λόγω εμφάνιση.

milan fw 4
Φωτογραφία: Pinterest

- Τα σορτς τα τελευταία χρόνια έχουν φορεθεί αρκετά σε street style εμφανίσεις. Αυτή εκδοχή του είναι από τις πιο κομψές. Οι ψηλές μπότες μπορούν να αντικατασταθούν από αντίστοιχες κάλτσες. 

milan fw 1
Φωτογραφία: Pinterest

- Η Ιταλίδα σταρ του street style Chiara Ferragni αυτή τη φορά έπαιζε εντός έδρας. Για άλλη μια φορά βέβαια μας απέδειξε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται τυχαία στις fashion blogger με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Το ξεχωριστό αυτό ταγέρ σε ναυτικό μπλε της πάει πολύ. Ιδιαίτερο στιλ προσδίδουν και τα συγκεκριμένα παπούτσια.

milan fw 2
Φωτογραφία: Pinterest

- Μια ενδυματολογική επιλογή, που μας αποδεικνύει ότι το ανδρόγυνο στιλ μπορεί να είναι εξαιρετικά στιλάτο. Τα αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα προσδίδουν θηλυκότητα, ενώ τα λευκά sneakers την άνεση επί ποδός.

milan fw 3
Φωτογραφία: Pinterest

- Μια εμφάνιση με κοριτσίστικη διάθεση σε παλ αποχρώσεις. Η πλισέ φούστα άλλωστε είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Θα αλλάζαμε το γιλέκο και την τσάντα βέβαια, αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία μας αρέσουν πολύ.

Μ' αρέσει | 2012