Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το γκρι σακάκι

Το γκρι σακάκι
Attrattivo

Πριν λίγες μέρες έκανα την πρώτη ανοιξιάτικη αγορά μου για φέτος. Σε μια εξόρμηση στην αγορά μετά από πολύ καιρό - δεν είχα βγει καθόλου εδώ και μήνες στην αγορά, οπότε στην πρόσφατη βόλτα μου η ανάγκη να ψωνίσω κάτι ήταν σχεδόν επιτακτική - αγόρασα ένα γκρι σακάκι. Φοριέται με τα πάντα, σκέφτηκα! Μου άρεσε, μου έστρωσε, το πήρα... Αλλά δεν το φόρεσα ακόμα.

Κι έτσι αφιέρωσα λίγο χρόνο χθες βράδυ και αναζήτησα στο Pinterest τρόπους να αξιοποιήσω το καινούριο μου απόκτημα. Κι επειδή ένα γκρι σακάκι (ή κάποιο άλλο εξίσου ουδέτερου χρώματος) υπάρχει σε πολλές γυναικείες ντουλάπες, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εμφανίσεις που ξεχώρισα.

grey blazer 1 

- Γκρι σακάκι με κόκκινο παντελόνι και απλό μαύρο T-shirt ανοιχτό στο λαιμό. Ευκαιρία να αναδείξουμε και τα κοσμήματά μας! 

Κόκκινο παντελόνι δεν έχω, έχω όμως ένα μπορντό skinny παντελόνι. Μαύρο T-shirt μάλλον θα έχω (?), κλασικό κομμάτι που μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί και με λευκό μπλουζάκι. Το αγαπημένο μου στοιχείο στην εμφάνιση αυτή είναι το χαλαρό μάζεμα των μαλλιών, που αν το καταφέρω, θα χαμογελώ πλατιά :)

grey blazer 2

- Γκρι σακάκι, λευκό T-shirt, μαύρο κολάν. Κλασικός συνδυασμός με κομμάτια που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις ντουλάπες.

Λίγο με το κολάν προβληματίζομαι, πρέπει να ξεπεράσω το κόλλημα του "φοράω κολάν με σχετικά κοντό μπλουζάκι αν είμαι δίμετρη", αλλά το κολάν το έχω. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτώ!

grey blazer 3

- Γκρι σακάκι, τζιν στενό παντελόνι, λευκό T-shirt, μεγάλο φουλάρι, παπούτσια φλατ και τσάντα φάκελος. Το κεφάλι μπορεί να μη φαίνεται για να μου δώσει ιδέες για την κόμμωση αλλά νομίζω ότι το look της πρώτης φωτογραφίας, ταιριάζει γάντι και με αυτή την εμφάνιση.

Τζιν στενό έχω, ένα χαλαρό T-shirt έχω, για λευκό δεν ξέρω αλλά ένα ουδέτερο χρώμα το 'χω, από φουλάρια άλλο τι... και τέτοια παπουτσάκια, τα ΄χω και αυτά! Ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες βόλτες! 

grey blazer 4

- Γκρι σακάκι, μπλε στενό παντελόνι  ή τζιν, καρό πουκάμισο σε έντονες αποχρώσεις και καφέ ή κάμελ αξεσουάρ. 

Και αυτό μ' αρέσει! Απόλυτα άνετο, απόλυτα casual. Τζιν στενό παντελόνι έχω, μπλε υφασμάτινο σε στενή γραμμή επίσης, ένα καρό πουκάμισο έχω... Δεν είμαι βέβαια σίγουρη ότι ταιριάζει αλλά αυτό που μ' αρέσει πολύ με τον συνδυασμό μπλε παντελόνι - γκρι σακάκι είναι οι κάμελ αποχρώσεις. 

Έτοιμη για ανασκαφή στη ντουλάπα λοιπόν, να βγάλω σε πρώτη θέση τα ρούχα που χρειάζομαι για εμφανίσεις όμοιες με τις παραπάνω και βουρ... έξω από το σπίτι για απολαυστικά καφεδάκια φορώντας το νέο μου γκρι σακάκι. 

Μ' αρέσει | 2012