Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Leon of Athens - Lifeline

Ώρα για μουσικό διάλειμμα!

Καιρό τώρα ήθελα να σας μιλήσω για τους Leon of Athens, δηλαδή τον νεαρό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Τιμολέων Βερέμη και την μπάντα του. Η κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του Leon με τίτλο "Global" στις αρχές του Απρίλη στάθηκε η αφορμή. Το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε στα τέλη του 2013 στα Tarbox studios του Dave Fridmann και την παραγωγή του υπογράφει ο Tony Doogan.

O Leon ξεκίνησε την πορεία του το τέλος του 2009 και ήδη με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Futrue", που κυκλοφόρησε το 2010, κέρδισε τις εντυπώσεις. To ντεμπούτο του πολυτάλαντου νεαρού γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δύο χρόνια αργότερα έλαβε κολακευτικά σχόλια ακόμη και από τους New York Times. 

Και στα δύο άλμπουμ ο Leon έχει γράψει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών του. Το κομμάτι "Lifeline" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο αποτέλεσε το πρώτο single της νέας τους δουλειάς και πολύ μας αρέσει. Εξαιρετικό είναι και το βίντεο του, σε σκηνοθεσία της Έλλης Τσάτσου και χορογραφία της ομάδας Rootlessroot. Πατήστε play & απολαύστε το.

Πώς σας φαίνεται; Σας αρέσει;

Στίχοι:

if there was a lifeline
would you give it to me
if there was a leap of faith
would you take it with me

your hand in mine
we will go so far

if there was a streetlight
to guide us through the dark
if there was answer
i'd give you my heart

your hand in mine
we will go so far

all i needed was just little time
all i wanted was you to be mine

if there was a free way
to get out of this place
if there was a new start
would you save me a space

Y.γ.: Περισσότερες πληροφορίες για τον Leon & την παρέα του μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους leonofathens.com.

Μ' αρέσει | 2012