Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπές με στιλ - Οι προτάσεις του maresei

Διακοπές με στιλ - Οι προτάσεις του maresei

Μέρες τώρα τριγυρνάμε σε παραλίες, θάλασσες, νησιά, beach bars... Χαιρόμαστε τη θάλασσα, την ξενοιασιά και την απόλυτη καλοκαιρινή χαλάρωση.

Βέβαια όσο μπορούμε - χωρίς αυτό να μας δημιουργεί άγχος - καλό είναι να μην παραμελούμε το στιλ μας. Και γι αυτό δεν χρειάζεται ούτε να γεμίζουμε ασφυκτικά τη βαλίτσα παίρνοντας μαζί μας στις διακοπές όλη μας τη ντουλάπα ούτε να κουβαλάμε δέκα ζευγάρια παπούτσια...

Το θέμα άλλωστε είναι να είμαστε ευέλικτοι, γιατί πολλά συμβαίνουν. Σου ακυρώνει - καλή ώρα - ο ξενοδόχος το δωμάτιο και τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις άλλο κατάλυμα, με ένα αυτοκίνητο στο οποίο μετά βίας χωράς εσύ και οι άλλοι τρεις συνεπιβάτες (προσεχώς τέσσερις!), κι όλοι μαζί αδημονείτε να φτάσετε σε νέο προορισμό και να βρείτε κάπου να μείνετε. Καλή η πανσέληνος και το βραδινό άραγμα στις ξαπλώστρες αλλά καλό είναι να έχεις και μια στέγη και ένα καθαρό μπάνιο!

Ας μην ξεφεύγω λοιπόν... Το θέμα μας είναι το στιλ και μέσα σε λίγες γραμμές μπορώ να σας πω τα δικά μου στοιχεία - κλειδιά γι αυτό το καλοκαίρι:

- Ρούχα παραλίας και όχι μόνο. Από το πρωί ως το βράδυ μπορείς να σταθείς με ένα τζιν σορτς, ένα δροσερό Τ-shirt, ένα ψάθινο καπέλο (τύπου panama hat), ένα τσαντάκι και φυσικά με ελαφριά γυαλιά ηλίου που δε θα μου πιέζουν τα αυτάκια, δε θα μου δημιουργούν πονοκέφαλο και δε θα με καταπιέζουν! Καταπιέζομαι και εύκολα από ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα... οτιδήποτε με βαραίνει μπορεί να γίνει καταπιεστικό!

beachwear-4

- Παπούτσια παραλίας κατά προτίμηση πλαστικά. Από τότε που ξεκίνησα να φορώ παπούτσια παραλίας, δεν τα αλλάζω με τίποτα! Αφήστε που βγαίνουν και ωραίες φωτογραφίες :) Και εννοείται ότι δεν τα φοράω μόνο στην παραλία.. Όλη μέρα μπορώ να τα φοράω, αρκεί να είναι άνετα!

beachwear-6

beachwear-2

beachwear-3

- Ένα τζιν φόρεμα και ένα oversized (μα συνάμα ελαφρύ) κολιέ για τις βραδινές εμφανίσεις... Φαγητό, ποτό, cocktail... Με ένα φόρεμα και ένα κολιέ πας παντού! Πλατφόρμες ή σανδάλια σε ουδέτερο χρώμα συνδυάζονται αρμονικά με όλα τα αντίστοιχα φορέματα και μπορούν να είναι το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που θα μπει στη βαλίτσα, εκτός από τα παραπάνω παπουτσάκια και από ένα ζευγάρι σαγονιάρες που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

beachwear-1

- Φυσικά, δεν μπορώ να παραλείψω τα χρωματιστά μου βραχιολάκια. Μαρτυρικά τα περισσότερα, έργο του V, που κοσμούν πλέον τον δικό μου καρπό και τους καρπούς των φίλων μας! Τα φοράω και δεν ξεχνώ ποτέ τη Μαργαρίτα, τον Φίλιππο και την Ελευθερία! 

beachwear-5 

Μ' αρέσει | 2012