Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός: Μ' αρέσει να Πλέκω

Διαγωνισμός: Μ' αρέσει να Πλέκω

Με το θέμα "ελεύθερος χρόνος" πώς τα πάτε; Αν έπρεπε να γράψετε μια έκθεση με θέμα "Τι μ' αρέσει να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου" τι θα γράφατε;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι το έχουμε ρίξει σε χόμπι που είχαμε για χρόνια ξεχάσει ή αφήσει στα χέρια των γιαγιάδων μας. Mεταξύ αυτών, το πλέξιμο! Mήπως πλέκετε; Δεν ξέρετε; Ήρθε η ώρα να μάθετε ή αν ήδη ξέρετε, μπορείτε να εξασκήσετε ακόμα περισσότερο το χόμπι σας. Εμείς είμαστε εδώ για σας! 

Το maresei.gr και οι εκδόσεις Μύρτος χαρίζουν δύο αντίτυπα του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω" σε δύο τυχερούς/ές επισκέπτες/ριες της σελίδας μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε like και share της ανάρτησης που θα δημοσιευτεί στη σελίδα μας στο facebook. Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:00. Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν σε σχετικό post στο maresei.gr, όπως επίσης και στη σελίδα μας στο facebook.

Για να πάρετε μια ιδέα για το βιβλίο:

«Πλεγμένο από τα χέρια σας!» έλεγαν.
Αυτή είναι η μαγική φράση για όλες και όλους εσάς που θέλετε να ανακαλύψετε τον πανέμορφο κόσμο του πλεξίματος, να δημιουργήσετε το δικό σας στιλ, τον δικό σας τύπο και να προβάλλετε την προσωπικότητά σας.
Στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε τις σχετικές συντομογραφίες και τα σύμβολα, πολλά σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες, φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα, που σας επεξηγούν βήμα προς βήμα πώς θα φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.
Είναι κατάλληλο για όλους, από τους αρχάριους που θα πειραματιστούν έως τους έμπειρους που θα καταφέρουν να αυτοσχεδιάσουν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη.

Επιπλέον στοιχεία για το βιβλίο:

Εκδότης: Μύρτος
Επιμελητής: Φαφούτη Σάρα
ISBN: 978-960-6866-54-8
Σελίδες: 128

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού:

  1. Ο διαδικτυακός τόπος maresei.gr και οι εκδόσεις Μύρτος διοργανώνουν διαγωνισμό, στον οποίο προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας facebook.com/masaresei που ανήκει στο διαδικτυακό τόπο maresei.gr.
  2. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει like και share της σχετικής ανάρτησης που θα δημοσιευτεί στη σελίδα facebook.com/masaresei.
  3. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 25η Νοεμβρίου, ενώ ημερομηνία λήξης η 3η Δεκεμβρίου, ώρα 19:00.
  4. Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από κλήρωση θα βγουν οι δύο νικητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr και στη σελίδα facebook.com/masaresei. Οι δύο τυχεροί θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω facebook.
  5. Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου) και δε στείλει στοιχεία επικοινωνίας για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβει το βιβλίο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.
  6. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Και έπεται συνέχεια...

 
 
Μ' αρέσει | 2012