Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδέες, προτάσεις και τάσεις διακόσμησης

Ιδέες, προτάσεις και τάσεις διακόσμησης

Πόσο μ' αρέσει να χαζεύω σπίτια, ράφια, βιβλιοθήκες, συμβουλές οργάνωσης του σπιτιού... Όσες ώρες κι αν έχω στη διάθεσή μου, θα μπορούσα να τις τρώω ψάχνοντας νέες ιδέες και λύσεις διακόσμησης. Και κάθε τόσο, όταν ξεχωρίσω αυτές που μου αρέσουν περισσότερο και μπορώ να τις προσαρμόσω στο δικό μου χώρο και στα διαθέσιμα αντικείμενα, θέλω να μένω μόνη στο σπίτι και να πειραματίζομαι. Συνήθως κατεβάζω τα πάντα κάτω, αδειάζω ράφια, βιβλιοθήκες, μικροέπιπλα, τα πάντα... και αρχίζουν οι αναπροσαρμογές. Εξάλλου είμαι από αυτούς που βαριούνται εύκολα, πολύ εύκολα, θέλουν να ανανεώνεται ο χώρος τους και να φαίνεται η εποχή του χρόνου και μέσα στο σπίτι.

Επιπλέον, παρόλο που το μάτι παραμένει αχόρταγο και εντοπίζει πάμπολλα υπέροχα αντικείμενα σε πραγματικές και ηλεκτρονικές βιτρίνες, με ιντριγκάρει περισσότερο το να μην κάνω νέες αγορές. Η πρόκληση για μένα είναι η αναπροσαρμογή επίπλων, αντικεμένων και υλικών έχω ήδη στη διάθεσή μου, ίσως και με μια - δυο προσθήκες και με έμφαση στην αλλαγή και την αναζήτηση νέων εναλλακτικών τρόπων χρήσης των ήδη διαθέσιμων αντικειμένων.

Σε μια σχετική φάση αναζήτησης νέων προτάσεων διακόσμησης, έπεσα πάνω σε μια σελίδα που τράβηξε την προσοχή μου. Οι ιδέες και οι λύσεις που προτείνει είναι πολύ ενδιαφέρουσες και γίνονται... και έχουν λόγο να γίνουν! Τι εννοώ; Μ' αρέσει η διακόσμηση, το ταίριασμα διαφορετικών μεταξύ τους αντικειμένων, οι συχνές αλλαγές στις λεπτομέρειες και όλα αυτά θέλω να έχουν στιλ και άποψη και παράλληλα να γίνονται με τρόπο οργανωμένο, πρακτικό και λειτουργικό. Δε θέλω να κινούμαι σε έναν χώρο με τέλεια διακόσμηση που ωστόσο θα με δυσκολεύει στην καθημερινότητά μου. Το σπίτι μου θέλω να μοιάζει με σπίτι περιοδικού αλλά να μην υστερεί σε λειτουργικότητα.

Αυτά τα στοιχεία είναι που με κέρδισαν στις προτάσεις της διακοσμήτριας Μαρίας, τις οποίες μας δίνει απλόχερα μέσα από τη σελίδα της Thedecopages.gr. Έτοιμα σπίτια, προτάσεις, ιδέες και τάσεις διακόσμησης που μπορούν να κάνουν τον χώρο μας πιο όμορφο, συμβουλές οργάνωσης του σπιτιού, σπίτια από όλο τον κόσμο μπλέκονται επιτυχώς μεταξύ τους και μας εμπνέουν για να φτιάξουμε έναν ονειρεμένο δικό μας χώρο. Αν το 'χεις λίγο με το σπίτι και σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να τολμάς, στο Thedecopages.gr θα βρεις πολλές πολλές ιδέες για να εμπνευστείς! 

Και στο εξής μερικές από αυτές τις ιδέες θα τις φιλοξενούμε και στο maresei.gr και θα εμπνεόμαστε παρέα.

Μαρία καλωσήρθες στην παρέα μας!

Μ' αρέσει | 2012