Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

New York Fashion Week 2015

New York Fashion Week 2015

H εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώνεται σήμερα και οι fashion editors ήδη έχουν ξεχωρίσει τις νέες τάσεις βασιζόμενοι όχι μόνο σε ό,τι είδαν στις πασαρέλες, αλλά και από τις εμφανίσεις των φίλων της μόδας στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις θα συγκεντρώσουμε τις τάσεις αυτές για να τις μελετήσουμε παρέα. Για παράδειγμα βάσει όσων είδαμε στην Νέα Υόρκη συμπεραίνουμε ότι τα κρόσσια έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση και πλέον τα συναντάμε όχι μόνο στις τσάντες, αλλά και σε φούστες, μπλούζες, ζακέτες, πανωφόρια και παπούτσια. Επίσης, τα τζιν έχουν καμπάνες, οι τσάντες μικρό μέγεθος, τα σκουλαρίκια είναι ενιαία και πιάνουν κατά μήκος όλο το αυτί, τα υποδήματα έχουν και μυτερές άκρες και τα καπέλα είναι πια αγαπημένο αξεσουάρ.

Προς το παρόν και μια που οι θερμοκρασίες κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα, ας πάρουμε μερικές ακόμη ιδέες από τις εμφανίσεις τριών style bloggers. Kοινά στοιχεία τους το καπέλο ως βασικό αξεσουάρ και τα παπούτσια με μυτερές άκρες.

 

- Με χαλαρή διάθεση

nyfw2015b
Εικόνα: Pinterest

Για το look της την ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων η fashion stylist Nausheen Shah επέλεξε ένα άνετο τζιν, ένα ζεστό πουλόβερ με φαρδιά πλέξη και μεγάλο γιακά που εξυπηρετεί και ως κασκόλ και αντίστοιχα ένα φαρδύ πράσινο παλτό. Την casual διάθεση σπάνε οι μυτερές animal print γόβες. Ενώ από πλευράς αξεσουάρ, το καπέλο και τα μανίκια από faux γούνα επιστρατεύθηκαν για να την προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες και μια τσάντα τύπου bowling ήταν μάλλον η πιο κατάλληλη επιλογή για να χωράει τα απαραίτητα εφόδια για μια τέτοια μέρα.

 

- Με punk-rock διάθεση

nyfw2015a
Εικόνα: Pinterest

Η style blogger Cyndi Ramirez τη 2η ημέρα των εκδηλώσεων τράβηξε πάνω της τα flash με το "the best Mary-Kate look" της, όπως η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο instagram. Μακρύ degrade γκρι παλτό, εσωτερικά μακρύ σακάκι σε παστέλ απόχρωση, bοyfriend τζιν με πολλά σκισίματα, μυτερά μποτάκια και animal print τσάντα ασορτί με το μαλλί. Το καπέλο και το oversized κασκόλ ολοκληρώνουν την εμφάνιση και μαζί με τα μποτάκια προσθέτουν σκουρόχρωμες πινελιές στο όλο look.

 

- Με θηλυκή διάθεση

nyfw2015c
Εικόνα: Pinterest

Μπλε, μαύρο, γκρι και γαλάζιο συνδυάζονται αρμονικά σε αυτή την εμφάνιση της fashion blogger Aimee Song την 1η ημέρα των εκδηλώσεων. Το σακάκι με το ιδιαίτερο κόψιμο και το πανωφόρι κάνουν τη διαφορά, ενώ τα αξεσουάρ (τσάντα, καπέλο) και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια - πέρα από ύψος - προσδίδουν κομψότητα στο look αυτό.

 

Ντύσιμο σε επίπεδα και hats on λοιπόν για στιλάτες και ζεστές καθημερινές εμφανίσεις! Οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν!

 

Μ' αρέσει | 2012