Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κουτάκια μου και εγώ...

Τα κουτάκια μου και εγώ...

Τα κουτάκια! Σε κάθε σχήμα, χρώμα, μέγεθος, υλικό, για κάθε πιθανή χρήση! Είναι μια από τις εμμονές μου! Μ' αρέσουν πολύ τα κουτιά μικρά και μεγάλα και μαντέψτε... οι φίλες μου πολλές φορές μου φέρνουν κουτιά ή άλλα δώρα σε κουτιά! Ειδικά η καλή μου η κουμπάρα! Εξού και το κουτί με τα πολλά κουτάκια στη βάπτιση του μικρού μας αντάρτη!

Βέβαια κάποιος άλλος στο σπίτι (ονόματε δε λέμε) δε χαίρεται και πολύ, σχεδόν κοροϊδεύει την αγάπη μου για τα κουτιά, που όλα κάτι έχουν μέσα και όλα πρέπει να βρουν και μια θέση στη βιβλιοθήκη, την κουζίνα, την τραπεζαρία, το γραφείο... κάπου! Δε χωράμε λέει... Υπερβολές!!! Τα κουτάκια μου δε φταίνε σε τίποτα! Και λέει επίσης ότι κανονίζω με τις φίλες μου να μου χαρίζουν κουτιά για να έχω δικαιολογία, ότι δεν τα πήρα εγώ, τα δώρα δε δωρίζονται, δεν μπορώ να μην τα χρησιμοποιήσω και να τις προσβάλω κ.λπ.. Ε όχι! Δε χρειάζεται να το κανονίσω. Τυχαία μου τα φέρνουν ή επειδή ξέρουν πως μου αρέσουν.

my boxes 1

my boxes 1 4

Απ' ότι φαίνεται όμως τα κουτάκια δεν αρέσουν μόνο σε μένα! Την ίδια αγάπη γι αυτά μοιράζεται και η φίλη Μαρία από το Thedecopages.gr και μας δείχνει τρόπους να τα χρησιμοποιήσουμε, να τα οργανώσουμε, να τα στολίσουμε, να τα ενώσουμε, να τα ταξινομήσουμε, να φτιάξουμε όμορφες γωνιές μ' αυτά... Και όλα αυτά εδώ. Δείτε κι εμπνευστείτε!

Μ' αρέσει | 2012