Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Milan Fashion Week 2015

Milan Fashion Week 2015

Οι εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο χαρακτηρίστηκαν δικαίως από τις πιο ενδιαφέρουσες. Έπαιζε άλλωστε εντός έδρας. 

Αναφερόμαστε στη Candela Novembre, μοντέλο και style icon από την Αργεντινή, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει έδρα της το Μιλάνο, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο (Ιταλό αρχιτέκτονα) Fabio Novembre και τις 2 κόρες τους.

Το συνολικό της στιλ μας αρέσει ιδιαίτερα και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το στιλ των μαλλιών της.

Ας δούμε όμως παρέα τρεις από τις εμφανίσεις που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά.

 

- Με θηλυκή και ροκ διάθεση. 

mfw candela2
Εικόνα: Pinterest

Η φαρδιά ψηλόμεση 4χρωμη παντελόνα συνδυάστηκε με το αντίστοιχο ζιβάγκο μπλουζάκι και δίνει την εντύπωση ολόσωμης φόρμας. Τα αξεσουάρ (γόβες, τσάντα, ζώνη) ενισχύουν τη θηλυκότητα της εν λόγω εμφάνισης, ενώ το δερμάτινο biker jacket και τα γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν το lοοκ προσθέτοντας τις κατάλληλες ροκ πινελιές.

 

- Με ανοιξιάτικη διάθεση

mfw candela3
Εικόνα: Pinterest

Ολόλευκα loafers, ριγέ φόρεμα μέχρι τη μέση της γάμπας, ένα πανωφόρι με pattern που μας θυμίζει πίνακα και η "φουντωτή" πάλλευκη τσάντα συνθέτουν ένα look που μας προδιαθέτει για χαλαρές ανοιξιάτικες βόλτες στην πόλη. Δεν συμφωνείτε;

 

- Με ποπ & παιχνιδιάρικη διάθεση 

mfw candela
Εικόνα: Pinterest

Το συγκεκριμένο look ήταν από αυτά που συζητήθηκαν ευρέως και μπορεί να ενταχθεί στις περιπτώσεις που αν σου έδειχναν τα ρούχα και τα αξεσουάρ ξεχωριστά, δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι ταιριάζουν όλα μαζί. Κι όμως. Η Candela μας αποδεικνύει το αντίθετο. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση αυτή φυσικά παίζει συγκεκριμένο "statement" -όπως χαρακτηρίστηκε- παντελόνι. Μας αρέσει πολύ και η γραμμή του και η απόχρωσή του και μπορούμε να το φανταστούμε ως κύριο κομμάτι πολλών εμφανίσεων.

 

Αν έχετε διάθεση λοιπόν για θηλυκές εμφανίσεις με χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση η Candela Novembre είναι το κατάλληλο style icon!

 

 

Μ' αρέσει | 2012