Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στρόγγυλη τραπεζαρία που θα 'θελα να έχω

Η στρόγγυλη τραπεζαρία που θα 'θελα να έχω

Αυτό που εύκολα θα άλλαζα στο σπίτι μου είναι η τραπεζαρία. Δεν είναι πως δε μ' αρέσει η υπάρχουσα. Μ' αρέσει! Και μάλιστα πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα με όλα τα υπόλοιπα έπιπλα και με τον χώρο. Ίσως γι αυτό θα την άλλαζα. Για να μην ταιριάζει τόσο. Για να είναι κάτι διαφορετικό!

Και αν την άλλαζα πιθανότατα αυτή τη φορά να επέλεγα στρόγγυλο τραπέζι. Γιατί όσο τις βλέπω τόσο πιο πολύ μ' αρέσουν οι στρόγγυλες τραπεζαρίες! Οι ροτόντες!

Μια στρόγγυλη τραπεζαρία μπορεί άνετα να μπει στην κουζίνα ή στο σαλόνι ή σε ένα διαφορετικό δωμάτιο τραπεζαρίας. Χωράνε αρκετές καρέκλες, οι συνδαιτυμόνες τρώνε άνετα, επικοινωνούν καλά, "περνάνε" εύκολα το μπουκάλι με το νερό και το κρασί ο ένας στον άλλο... Μ' αρέσει από άποψη εικόνας και αισθητικής, από άποψη πρακτικότητας, από κάθε άποψη!

Στρόγγυλες τραπεζαρίες λοιπόν για σήμερα θα δούμε στη φίλη Μαρία και το thedecopages.gr. Για πατήστε εδώ και πάρτε ιδέες...

Και φυσικά, να σημειώσω ότι μια τραπεζαρία δεν έχει λόγο ύπαρξης αν δε χρησιμοποιείται! Μην την κρατάνε για καλή, μην περιμένετε τις ιδιαίτερες περιπτώσεις για να καθίσετε στις καλές σας καρέκλες στο επίσημο τραπέζι. Κάντε τις μέρες ιδιαίτερες και χρησιμοποιήστε με όποιο τρόπο μπορείτε την τραπεζαρία σας. Για φαγητό, για διάβασμα, ως γραφείο... Απλώς απολαύστε τη!

Κύρια φωτογραφία: Pinterest

Μ' αρέσει | 2012