Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Νέος Διαγωνισμός - Ιαματικά προϊόντα για χαλάρωση και ευεξία από την Saman Relax Center

Και επιστρέψαμε... Εξάλλου όσες φορές και να επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ δεν τα χορταίνω. Ο συνδυασμός του φυσικού περιβάλλοντος με τις ιαματικές πηγές με κάνουν να νιώθω πως βρίσκομαι σε έναν παραδεισένιο τόπο.

Και φυσικά σε κάθε επίσκεψή μου εκεί δεν παραβλέπω να προσφέρω στον εαυτό μου στιγμές χαλάρωσης, παραδιδόμενη σε ένα θεραπευτικό μασάζ με ιαματική σκόνη απολέπισης της εταιρείας Saman Relax Center. Η αίσθηση που αφήνει αυτή η σκόνη στο δέρμα είναι απλώς μαγική. Ενυδατωμένο, απαλό, λαμπερό. Κατάλληλη και για την περιοχή του προσώπου και των μαλλιών. Φυσικά την πήρα μαζί μου, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε απευθείας στο δέρμα, είτε μέσα στην μπανιέρα μετατρέποντας το συμβατό νερό της βρύσης σε ιαματικό.

Τη μυστική συνταγή της σκόνης δεν κατάφερα να τη μάθω, αλλά κατάφερα να εκμαιεύσω τα συστατικά της. Η σκόνη αυτή αποτελείται από ιαματική άμμο της περιοχής ενώ περιέχει και πράσινο σαπούνι, μαστίχα Χίου, ροδόνερο και αποξηραμένα φρούτα χαρίζοντας λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα μας. Επιπλέον βγαίνει και σε μορφή σαπουνιού επιτρέποντας το δέρμα να αναπνεύσει στο σύνολο του χαρίζοντας γενική ευεξία. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι εκτός από απολεπιστικό, το συγκεκριμένο σαπούνι καταπραΰνει το δέρμα. Έτσι κάθε φορά λοιπόν που βουτάω στην μπανιέρα ακολουθώ μια "τελετουργία" καθαρισμού και περιποίησης που ολοκηρώνεται με ένα σπρέι σαπουνόλαδου, ο οποίος τοποθετεί ένα μαγικό προστατευτικό μανδύα στην επιδερμίδα μου. Μετά τον ψεκασμό, όταν τα χέρια έρχονται σε επαφή με νερό, αναδύεται ένα μοναδικό άρωμα, κι ενώ καθαρίζουν, παραμένουν εξαιρετικά απαλά. Και επειδή αυτό το σαπουνόλαδο περιέχει και ελιξήριο σαλιγκαριού, δεν ξεχνώ να ψεκάζω το πρόσωπό μου πριν φύγω από το σπίτι, προσφέροντάς του ανανέωση αλλά και μια ασπίδα προστασίας ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

saman relax center 1

saman relax center 2

saman relax center 3

Τι θα λέγατε λοιπόν να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα προϊόντα; Το maresei ετοίμασε για έσας έναν διαγωνισμό και πέντε τυχεροί/ες θα παραλάβουν στο σπίτι τους ένα ολοκήρωμένο σετ περιποίησης χαρίζοντας στον εαυτό τους εξαιρετικές στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας. Ευχαριστούμε την Saman Relax Center που μας χάρισε τα προϊοντα της για να τα μοιραστούμε μαζί σας, καθώς και τη Δέσποινα για το όμορφο κείμενο (παραπάνω) και για την επαφή με τη Saman Relax Center. 

Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η Τρίτη 19 Απριλίου 2016, ενώ ημερομηνία λήξης η Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, ώρα 23:59.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να:

1. Κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook.
2. Κάνετε δημόσια κοινοποίηση (public share) στη σχετική ανάρτηση που θα δημοσιευτεί στη σελίδα μας στο facebook.
3. Γράψετε ένα σχόλιο (comment) κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

saman relax center 4

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθούν οι νικητές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κανονίσουμε πώς θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι την 10η Μαΐου ) και δε στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα/ούσας νικητή/ήτριας.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
24.09.2014

Car Sweet Car

Car Sweet Car

Πότε πέρασε πάλι τόσος καιρός; Το καλοκαίρι τελείωσε (παει, το αποχαιρετήσαμε πια για τα καλά και περιμένουμε το επόμενο), το φθινόπωρο μπήκε, κοντεύει να τελειώσει και ο πρώτος μήνας του... Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή συνειδητοποιώ πως δεν είναι μόνο το καλοκαίρι που πέρασε, είναι και αυτή η μονίμως ξεχασμένη ημερομηνία που πρέπει να κάνω service στο αυτοκινητάκι μου. Τώρα πρέπει πάλι να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, να "κλαφτώ", να τους πω πόσο μακριά βρισκόμουν την περίοδο που έπρεπε να πάω για το ετήσιο service και να μου κάνουν για μια ακόμα χρονιά την παραχώρηση να κάνω εκπρόθεσμα το service και να μην χάσω την εγγύηση. Και όσο δεν μ' αρέσει να κλαίγομαι... Μα πώς γίνεται; Όσο συνεπής είμαι γενικά στη ζωή μου, τόσο ξεχασιάρα και αμελής είμαι στη σχέση μου με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο. 

Περισσότερα...
26.05.2013

Ένα τζάκι το καλοκαίρι

Ένα τζάκι το καλοκαίρι

Συνδυάζει όσα τόσο μας αρέσουν! Βιβλία, παλιές καρέκλες και την αγαπημένη μου υδρόγειο σφαίρα ως διακοσμητικό στοιχείο του χώρου.

Περισσότερα...
15.06.2013

Florence & The Machine - Postcards From Italy

Florence & The Machine - Postcards From Italy

Άλλο ένα αγαπημένο κομμάτι από την Florence Welch και την παρέα της.

Περισσότερα...
26.02.2013

Biagio Antonacci - Sognami

Biagio Antonacci - Sognami

Μετά τη στιλιστική βόλτα μας στους δρόμους του Μιλάνο, συνεχίζουμε μελωδικά και ιταλικά..

Περισσότερα...
24.05.2013

Odette - little rabbit

Odette - little rabbit

Ας κλείσουμε την ημέρα μας μελωδικά.. με ένα νέο κομμάτι από την Άντα Λιβιτσάνου που μας εξέπληξε ευχάριστα ως "Odette"!

Περισσότερα...
15.12.2015
Γιώργος Γελαράκης - Καλημέρα

Μια μουσική καλημέρα θα πούμε σήμερα για να ξεκινήσει η μέρα μας με θετική διάθεση.

Το τραγούδι που ακούμε είναι η νέα δουλειά του τραγουδοποιού και ερμηνευτή Γιώργου Γελαράκη. Ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να απολαύσουμε το κομμάτι.

Περισσότερα...
24.07.2014

Καθρέφτη.. καθρεφτάκι μου..

Καθρέφτη.. καθρεφτάκι μου..

Άρτι αφιχθείς.. ο νέος καθρέφτης μας που ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις!

Περισσότερα...
20.03.2016

Domino με ζωάκια για μικρά παιδιά

Domino με ζωάκια για μικρά παιδιά

Άλλο ένα παιχνίδι που προσφέρεται τόσο για καλοπέραση μικρών μεγάλων όσο και για μεταφορά.

Το γνωστό σε όλους μας domino που δέχθηκε ο Φίλιππος ως δώρο στα γενέθλιά του από μια έμπειρη μαμά, προσαρμοσμένο στην ηλικία του! Domino με ζωάκια!

Περισσότερα...
30.03.2015

Οι μεταλλικοί κουβάδες αλλιώς

Οι μεταλλικοί κουβάδες αλλιώς

Μόλις βρήκα πώς θα οργανώσω μερικά από τα μονίμως ανοργάνωτα υπάρχοντά μου, αξιοποιώντας με δημιουργικό και «think out of the box» τρόπο τους μεταλλικούς κουβάδες μου, που αποτελούν ένα από τα αναμνηστικά του στολισμού του γάμου μου!

Περισσότερα...
04.01.2013

Matt Cutts - Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό για 30 ημέρες

Matt Cutts - Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό για 30 ημέρες

Υπάρχει κάτι που πάντα είχατε πρόθεση, θέλατε να κάνετε, αλλά απλά... δεν κάνατε;

Περισσότερα...
22.12.2012

Δώρα Χριστουγέννων (Mέρος ΙΙ)

Δώρα Χριστουγέννων (Mέρος ΙΙ)

Το να χαρίζεις κάτι σε κάποιον που αγαπάς σου δίνει μεγάλη χαρά και η όλη διαδικασία της αναζήτησης και της επιλογής του κάθε δώρου ξεχωριστά είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους περισσότερους. Ωστόσο, μερικές φορές εξελίσσεται σε δύσκολη διαδικασία μια και μπορεί να μη ξέρεις τι να διαλέξεις για τον καθένα.

Περισσότερα...
24.05.2014

Positive Red - The end of the world

Positive Red - The end of the world

Ρυθμικό και μελωδικό μουσικό ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου!

Περισσότερα...
14.01.2014

Σουφλέ - έκπληξη!

Σουφλέ - έκπληξη!

Άλλη μια γευστική έκπληξη για τους συναδέλφους στο γραφείο!

Περισσότερα...
26.12.2014

Με έμφαση στο περιτύλιγμα III

Με έμφαση στο περιτύλιγμα III

Έχουμε ξαναπεί ότι ένα δώρο αποκτά περισσότερο χαρακτήρα όταν μπαίνει και το προσωπικό στοιχείο, έστω στο περιτύλιγμα.

Περισσότερα...
20.11.2012

All the invisible children

All the invisible children

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την ταινία All the invisible children. Επτά διαφορετικές ταινίες μικρού μήκους για τη ζωή επτά διαφορετικών παιδιών από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Περισσότερα...
20.10.2012

Leftover Cuties - You are my sunshine

Leftover Cuties - You are my sunshine

Για να ξεκινήσει φωτεινά το Σαββατοκύριακό μας!

Καλή μας μέρα κι ας "λάμπουμε" για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας!

28.11.2012
Πρόταση για πρωινό

Παίρνουμε ένα μπολάκι ρίχνουμε καρύδια, βρώμη, λιναρόσπορο, λίγο ταχίνι, λιγο μέλι, λίγη κανέλα και ένα μηλαράκι και έχουμε ένα πεντανόστιμο, θρεπτικό και χορταστικό πρωινό.

Περισσότερα...
23.11.2012
Κομμάτια κέικ

Μακάρι να είχαμε κι ένα και δύο και τρία κομμάτια κέικ... μαζί με τον καφέ βοηθάνε να ξεκινήσει καλύτερα η μέρα μας!

Περισσότερα...
02.10.2016

02/10/2016: Η πιο καταθλιπτική (προσωπική) επέτειος!

02/10/2016: Η πιο καταθλιπτική (προσωπική) επέτειος!

Πριν 5 χρόνια, τέτοια μέρα, μόλις είχα φτάσει Θεσσαλονίκη και βρισκόμουν αντιμέτωπη με την καινούρια μου ζωή. Θυμάμαι τον πανικό και τη λύπη που αισθανόμουν γιατί μου φαινόταν τόσο πολύ τεράστιο όλο αυτό που ξεκινούσε. Θα ζούσα μόνη μου, θα διαχειριζόμουν τα λεφτά μου, θα συντηρούσα το σπίτι μου και όλες οι στιγμές μου σε αυτό θα ήταν στιγμές μοναξιάς. Για έναν άνθρωπο που λατρεύει την οικογένεια και μισεί να είναι μόνος, πιστέψτε με, αυτό είναι τεράστιο βήμα.

Περισσότερα...
09.11.2012

Jason Mraz - Life is Wonderful

Jason Mraz - Life is Wonderful

Γνωστό κι αγαπημένο! Η ζωή είναι υπέροχη και είναι και πολύ μικρή για να μην τη ζούμε όπως μας αρέσει!

Περισσότερα...
04.12.2014

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω"

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω"

Ο Διαγωνισμός "Μ' αρέσει να πλέκω" έληξε χθες και μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο τυχερές. 

Περισσότερα...
05.03.2013

Αλμυρά μπισκοτάκια (Μπατόν σαλέ)

Αλμυρά μπισκοτάκια (Μπατόν σαλέ)

ή αλλιώς Μπατόν Σαλέ σε στρόγγυλη εκδοχή. Δεν μπορείς με τίποτα να φας μόνο ένα!

Περισσότερα...
15.04.2013
Στην ανατολή

Η ανατολή ηλίου είναι μια από τις ωραιότερες ώρες της ημέρας για να είσαι ξύπνιος και να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο... Ακόμα και αν αυτή την ώρα η θάλασσα δε μοιάζει καν γαλάζια...

Περισσότερα...
31.05.2013

James - Tomorrow

James - Tomorrow

Για τo μουσικό διάλειμμα της ημέρας σήμερα επιλέγουμε να ακούσουμε τους James να μας τραγουδούν "Tomorrow"..

Περισσότερα...