Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός για την "Ουρανόεσσα" (ΕΛΗΞΕ)

Και αφού στην Παυλίνα άρεσε τόσο πολύ, θέλουμε να δώσουμε και σε έναν ακόμη βιβλιοφάγο την ευκαιρία να χαρεί ένα καλό βιβλίο αυτό το καλοκαίρι.

Νέος διαγωνισμός λοιπόν για ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ουρανόεσσα" μέσα από το maresei σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το βιβλίο είναι του Κώστα Κρομμύδα και εκδόθηκε στις 11 Μαΐου 2016.

Η περιγραφή στο οπισθόφυλλο:

Μετά το τέλος του πολέμου, ο αρχαιολόγος Ανδρέας Στάης ακολουθεί τα σημάδια που θα του αποκαλύψουν το πρόσωπο της θεάς που στοίχειωνε για χρόνια τα όνειρά του. Ταυτόχρονα αναζητά το όνομα της γυναίκας που σε μια νύχτα έγινε ολόκληρή του η ζωή...
Στο σήμερα, ένας άλλος Ανδρέας, ερευνητής της Ιντερπόλ, αφήνει πίσω του την Αμερική και ταξιδεύει προς το νησί που καλύπτει με αναπάντητα ερωτήματα το παρελθόν της οικογένειάς του, για να πει το τελευταίο αντίο στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του και να γνωρίσει τη μυστηριακή Ηρώ...
Όταν η μοίρα υφαίνεται με νήματα που κινούν άλλοτε θεοί και άλλοτε δαίμονες, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία του...
Μυστηριακές τελετές λουσμένες φωτιά και πανσέληνο, και όρκοι σιωπής φορεμένοι σε ένα δαχτυλίδι, που παντρεύει θεούς και ανθρώπους σε ένα κοινό παρόν.

 και το ομώνυμο τραγούδι (ακούγεται τώρα...) συνοδεύει το βιβλίο σε στίχους Μαρίνα Γεωργίου, ενορχήστρωση Ζωή Τηγανούρια και τραγούδι Μικαέλα Δαρμάνη.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα (προαιρετικά).

 

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και λήγει την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι της Ελλάδας.

Ο νικητής, αν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα που βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

Διαφορετικά, το βιβλίο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα των εκδόσεων Διόπτρα.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του βιβλίου.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι και την 1η Αυγούστου ) και δε στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εκδόσεις Διόπτρα αφενός για τα υπέροχα βιβλία που μας χαρίζει και αφετέρου για την προθυμία της να μοιραστεί με τους φίλους της σελίδας μας ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ουρανόεσσα".

Update 27/7/2016

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Δήμητρα Γιώτη.

Δήμητρα σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή! Περιμένουμε μήνυμά σου με τα στοιχεία επικοινωνίας σου.

Καλή ανάγνωση :)

Μ' αρέσει | 2012