Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

DesignIsThis και Νέος Διαγωνισμός για τα πιο πρωτότυπα σκουλαρίκια (ΕΛΗΞΕ)

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του κι εγώ είμαι πάλι εδώ... Λίγο μακριά από τη βάση μου ακόμα αλλά κοντά σε εσάς! Κι έχω να σας πω πολλά. Ξεκινάω ευθύς αμέσως με μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.

Φέτος το καλοκαίρι πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά ήθελα να ξεχυθώ στην αγορά. Δε με ένοιαζε τόσο αν θα ψωνίσω ή όχι. Αν και ιδαινικά θα 'θελα να αγοράσω τα πάντα από την αρχή. Να ξεφορτωθώ τα 2/3 της γκαρνταρόμπας μου και να ανανεωθώ πλήρως με νέα αποκτήματα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Επειδή όμως το τζόκερ δεν το κέρδισα ακόμα, πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν ξέρω καν πώς παίζεται..., ήξερα πως οι αγορές μου θα έπρεπε να είναι περιορισμένες.

Ναι αλλά το μάτι δεν χόρταινε με τίποτα. Ούτε η ψυχή χόρτασε βόλτες. Ο χρόνος πιο περιορισμένος και από τον προϋπολογισμό, η μπέμπα με γκρίνια, ο Φίλιππος με τα δικά του "θέλω" και "δε θέλω" κι εγώ να παλεύω να βρω ισορροπίες... Οι βόλτες στην αγορά ήταν λίγες, πολύ λίγες :(

Γι' αυτό και εγώ, τι να κάνω, όσο χρόνο μπορούσα να βρω, τον αφιέρωσα σε διαδικτυακές εξορμήσεις στην αγορά. Από e-shop σε e-shop, σε πράγματα που χρειαζόμουν και σε άλλα που απλώς χάζευα και ζαχάρωνα. Σε μία από αυτές τις βόλτες ανακάλυψα ένα πολύ διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα, από αυτά που πολύ μου αρέσουν. Προϊόντα μοναδικά, από σχεδιαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για κάθε πιθανή χρήση. Τα βρήκα όλα στο Design Is This.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο e-shop με αντικείμενα design πολύ πρωτότυπα, που είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα. Διακοσμητικά για το σπίτι, έπιπλα, φωτιστικά, ρολόγια, είδη κουζίνας, αξεσουάρ μόδας και μοναδικά δώρα υψηλής αισθητικής συγκεντρώνονται σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κι έχω σκοπό να το επισκέπτομαι με κάθε πιθανή ευκαιρία για τις μελλοντικές αγορές μου.

Και τώρα που ξαναξεκινά η εποχή των γάμων, μια βόλτα στα προϊόντα που βρίσκεις στο Design Is This επιβάλλεται! Πολλές πρωτότυπες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην επιλογή ενός ξεχωριστού δώρου που θα κάνει τη διαφορά!

Αλλά κι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει ξεχωριστή σε μια καθημερινή ή επίσημη εμφάνιση. Ένα τέτοιο ζευγάρι σκουλαρίκια επέλεξε το Design Is This να μοιραστεί μαζί σας μέσω του νέου μας διαγωνισμού.

Και για να ξέρετε πόσο μοναδικά είναι τα σκουλαρίκια που διεκδικείτε, παραθέτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

Τα σκουλαρίκια Ear Springs S σχεδιάστηκαν από τον Kouichi Okamoto, τον επικεφαλής σχεδιαστή της Ιαπωνικής εταιρείας Kyouei Design.

H όλη φιλοσοφία της σειράς κοσμημάτων The Form of The Function βασίζεται στην ιδέα της επαναχρησιμοποίησης ενός υλικού ή ενός αντικειμένου με μία νέα πλέον μορφή και λειτουργία.

Η Kyouei Design είναι μία Ιαπωνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2006, από τους Kouichi Okamoto (βιομηχανικός σχεδιαστής), Ayako Nakanishi (σκηνοθέτης), και Yuichi Yamaguchi (φωτογράφος).

Η ομάδα της Kyouei Design εκτός από προϊόντα design δημιουργεί και μοναδικές εγκαταστάσεις τέχνης, έτσι πολλά από τα προϊόντα της είναι εμπνευσμένα από εικαστικές δημιουργίες. Τα αντικείμενα της Kyouei Design έχουν έντονα καλλιτεχνική διάσταση είναι ως επί το πλείστο χειροποίητα και ο σχεδιασμός τους αποτελεί μια χαρακτηριστική έκφραση Ιαπωνικού μινιμαλισμού.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απαιτούνται τα εξής βήματα:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα του DesignIsThis στο facebook (προαιρετικά).

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και λήγει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπoρούν να συμμετέχουν κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου.

Το δώρο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα του ηλεκτρονικού καταστήματος DesignIsThis.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο/η νικητής/ρια, το όνομα του/ης οποίου/ας θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο/Η νικητής/ρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο/η νικητής/ρια δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι και την 11η Σεπτεμβρίου) και δε στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα/ουσας νικητή/ριας.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Ευχαριστώ θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis για την προθυμία του να μοιραστεί με τους φίλους της σελίδας ένα από τα μοναδικά του προϊόντα. Περισσότερα για τα υπέροχα σκουλαρίκια μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του e-shop.

 

Καλές αγορές στο e-shop και καλή τύχη στον διαγωνισμό μας,

(Πλέον όλα τα άρθρα θα έχουν υπογραφή :) )

Τις καλημέρες μου,

Βασιλική :)

 

Τελευταία Ενημέρωση (7/9/2016)

Ο διαγωνισμός έληξε! Η τυχερή μας φίλη είναι η Μαρια Κωστη. Το όνομά της αναφέρεται όπως ακριβώς είναι ο λογαρισμός της στο facebook.

Μαράκι σου ευχόμαστε να είσαι πάντα τυχερή και να χαρείς τα νέα σου σκουλαρίκια! Και φυσικά αναμένουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σου για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβεις το δώρο σου.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
03.04.2014

Let's do it Greece 2014

Let's do it Greece 2014

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η καμπάνια "Let's do it Greece" έρχεται να μας ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά, να μας σηκώσει από τον καναπέ και να μας βγάλει από το σπίτι, περνώντας το μήνυμα ότι ένα καθαρό φυσικό και αστικό περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.

Περισσότερα...
21.06.2014
Tι να φορέσω;

Δυο casual εμφανίσεις για τις βόλτες μας αυτό το Σαββατοκύριακο..

Περισσότερα...
25.07.2014

Η υπερβολική ταχύτητα και τα λάθη

Η υπερβολική ταχύτητα και τα λάθη

Ένα ενδιαφέρον βίντεο-πρόταση έφτασε στο inbox μας από την ομάδα του CarStats.gr. Πρόκειται για διαφήμιση - καμπάνια ενάντια στην οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Η χώρα προέλευσης του βίντεο είναι η Νέα Ζηλανδία και ο σκοπός του είναι κυρίως εκπαιδευτικός.

Και επειδή λόγω των ημερών πολλοί από μας βρισκόμαστε στους δρόμους στο πλαίσιο των καλοκαιρινών μας διακοπών και σίγουρα βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας, βρήκαμε το εν λόγω βίντεο ιδιαίτερα επίκαιρο!

Περισσότερα...
09.09.2014
The Big Nose Attack - Yeah! (That Girl)

Ώρα για μουσικό διάλειμμα με ένα blues/rock δίδυμο που ανακάλυψα πρόσφατα και πολύ μου αρέσει!

Περισσότερα...
13.01.2013
Γλυκάκι θα φάμε σήμερα;

Γλυκάκι θα φάμε σήμερα;

Περισσότερα...
25.05.2013
Καλό σαββατοκύριακο!

Το σαββατοκύριακο έφτασε επιτέλους και είμαστε πολύ χαρούμενοι! Για δυο μέρες έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα! Τι καλύτερο από το να νιώσουμε δημιουργικοί αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο μας για να κάνουμε χειροποίητες κατασκευές και γιατί όχι.. να ετοιμάσουμε μικρές εκπλήξεις στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Περισσότερα...
27.11.2014
Emeli Sandé - Read All About It Pt. III

Ένα αγαπημένο κομμάτι από τη μοναδική Emeli Sandé! Ας το απολαύσουμε παρέα σε μια live εκτέλεση...

Περισσότερα...
20.07.2013

Καλοκαιρινός Προορισμός: Κύθηρα

Καλοκαιρινός Προορισμός: Κύθηρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να το αφιερώσουμε στα Κύθηρα και να σας ξεναγήσουμε σε αυτά μέσα από τον φωτογραφικό μας φακό.

Περισσότερα...
20.12.2014

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Ξανθίππης

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Ξανθίππης

Την Ξανθίππη τη γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες. Ήταν η νικήτρια του ενός εκ των δύο αντιτύπων του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω" και κουβέντα στην κουβέντα μάθαμε μερικά πράγματα γι αυτή ;)

Απ' ότι φαίνεται δεν της αρέσει μόνο να πλέκει... Της αρέσει να δημιουργεί γενικώς. Μια ένδειξη της δημιουργικότητάς της είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξε μόνη της και τα χάρισε στους φίλους της. Φωτογραφίες από αυτά τα στολίδια μας έδειξε, μας άρεσαν και με την άδειά της πάντα, τις μοιραζόμαστε μαζί σας για να πάρετε ιδέες για μικρά χειροποίητα δωράκια Χριστουγέννων.

Περισσότερα...
06.03.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Γράμο

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Γράμο

Λένε ότι η τρέλα πάει στα βουνά... λέτε; Μπα, στους ανθρώπους πάει και παίρνουν με την πρώτη ευκαιρία τα βουνά. Γιατί όμως; Γιατί τους aresei. Και επειδή και μένα maresei, θέλω να μοιραστώ τη χαρά της ανάβασης, των ήχων αλλά και της ησυχίας του βουνού ή γενικότερα της εξοχής, το πνεύμα της ομάδας, του ψιλολαχανιάσματος, αλλά και την αίσθηση της "κατάκτησης" όταν φτάνεις στο τέρμα. Αυτό θα γίνει μέσα από μια σειρά τέτοιων εξορμήσεων στα ψηλότερα βουνά της Ελλάδας, αρχίζοντας από τον Γράμο.

Περισσότερα...
04.02.2014
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο πρόλογος για αυτό το βίντεο θα μπορούσε να συνοψιστεί στην παρακάτω φράση:

Ξεγνοιασιά έστω και για λίγα λεπτά; Αξία ανεκτίμητη!

Περισσότερα...
02.10.2015

Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Θέμα που καίει! Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Και τι να φορέσει η έγκυος που η κοιλιά όσο πάει και μεγαλώνει και δε θέλει να χαλάσει ούτε την κομψότητα ούτε το στιλ της;

Και από τη μία, ωραία τα φορέματα και τα στενά ρούχα που δείχνουν ότι η σιλουέτα σου δεν έχει χαλάσει αν εξαιρέσεις το πεπονοκαρπούζι που κατάπιες αλλά από την άλλη θες και κάτι που να μην κολλάει πάνω σου, να μη σε καταπιέζει αλλά να μη σε δείχνει και ετοιμόγενη από τον 5ο μήνα.

Περισσότερα...
24.01.2013
Don't worry - Be happy

Είναι μια μεγάλη αλήθεια!

Περισσότερα...
12.02.2013

Νατάσσα Μποφίλιου - Οι μέρες του φωτός

Νατάσσα Μποφίλιου - Οι μέρες του φωτός

Για τη Νατάσα Μποφίλιου ξαναμιλήσαμε μόλις πριν λίγες μέρες, όταν μιλώντας στην καρδιά ακούσαμε το πολύ τρυφερό τραγούδι "Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει".

Περισσότερα...
21.01.2013
Για μπάνιο με άποψη και στιλ

Προτάσεις διακόσμησης τοίχων έχουμε ξαναδεί είτε με κρεμάστες είτε με κάδρα σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα είτε με δαντέλες. Κι όλα αυτά για να δώσουμε ένα διαφορετικό στιλ στους τοίχους του σαλονιού, του χωλ ή κάποιου άλλου δωματίου. Σήμερα, όμως, αποφασίσαμε να σκεφτούμε και το μπάνιο μας αλλιώς...

Περισσότερα...
02.02.2014

Indila - Dernière Danse

Indila - Dernière Danse

Εσείς γνωρίζετε την Indila;

Περισσότερα...
23.09.2013

Βασιλική Μουρίκη - Diamonds

Βασιλική Μουρίκη - Diamonds

Μια γλυκιά διασκευή του αγαπημένου μας Diamonds της Rihanna από μια 17χρονη μουσικό, τραγουδίστρια και τραγουδοποιό από την Πάτρα. Το όνομα αυτής Βασιλική Μουρίκη.

Περισσότερα...
28.01.2013

Ain't No Mountain High Enough

Ain't No Mountain High Enough

Το κομμάτι αυτό όποτε το ακούω μου φτιάχνει τη διάθεση! Με κάνει να θέλω να ανεβάσω την ένταση και να αρχίσω να τραγουδάω μαζί με τους δύο ερμηνευτές του..

Περισσότερα...
29.10.2012
Η Blair Eadie προτείνει να φορέσουμε γαλότσες

Φθινοπωρινός καιρός, βροχή, ομίχλη, ήλιος και πάλι βροχή... Καιρός για γαλότσες!

Περισσότερα...
10.08.2013
Andy Williams - Music to Watch Girls By

Μουσική από το παρελθόν που μας φτιάχνει τη διάθεση!

Περισσότερα...
07.02.2013
There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.

Paulo Coelho, The Alchemist.

Περισσότερα...
18.02.2014

London Fashion Week 2014

London Fashion Week 2014

London Street Style calling..

Περισσότερα...
14.03.2013

Ένα κέικ μα τι κέικ;

Ένα κέικ μα τι κέικ;

Νηστίσιμο για να τρώει η γιαγιά, χωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής και με ελαιόλαδο για να τρώνε οι της υγιεινής διατροφής, νόστιμο και δελεαστικό για να τρώμε οι νεότεροι.. Μα πόσο μας φροντίζει όλους αυτή η μαμά! Να μη μας λείπει κανένα θρεπτικό συστατικό, να τρώμε πάντα υγιεινά και νόστιμα.. 

Περισσότερα...