Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Απεριόριστη δύναμη: Διαγωνισμός για το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας (ΕΛΗΞΕ)

Αν φέτος πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας ένα μόνο δώρο, τότε αυτό είναι η Απεριόριστη Δύναμη. Το βιβλίο που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα σας, μας δείχνει τον τρόπο να (επανα)προσδιορίσουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας και πώς να το αποκτήσουμε. Το βιβλίο που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Και όλα αυτά όχι σε μια βάση θεωρητική, με (αμπελο)φιλοσοφίες, που όσο κι αν μ' αρέσουν, ενίοτε τις βαριέμαι.

Είναι ένα βιβλίο που με το που άρχισα να το διαβάζω, βρήκα πολλά σημεία να ταυτιστώ, ένιωσα ότι το έγραψε ο Anthony Robbins για μένα, για να με ξεμπλοκάρει, για να με βοηθήσει να καταλάβω τι ακριβώς θέλω από τη ζωή και πώς θα το πετύχω. Ήταν σαν να τον έχω μπροστά μου και να τον βλέπω σε ένα από τα σεμινάριά του.

Στα σεμινάρια αυτά ο Robbins, όπως αναφέρεται και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, έχει αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους και έχει αποδείξει ότι δαμάζοντας τη δύναμη του νου, μπορούμε να αποκτήσουμε, να πετύχουμε και να δημιουργήσουμε οτιδήποτε επιθυμούμε στη ζωή.  

Μέσα στο βιβλίο, με απλό τρόπο γραφής, δίνονται παραδείγματα και οδηγίες για το πώς μπορεί να γίνει αυτό. Όχι σε θεωρητική βάση. Πρακτικά. Δεν είναι άλλο ένα βιβλίο ψυχολογίας για αυτοβελτίωση. Είναι ένα βιβλίο που πραγματικά και ουσιαστικά βοηθάει κάποιον που - σαν και μένα - σκέφτεται πάντα ότι κάτι ακόμα θέλει από τη ζωή. Και γιατί να μην μπορεί να προσδιορίσει τι ακριβώς θέλει, γιατί να μην έχει την τόλμη να το προσπαθήσει, γιατί αυτοί που το έχουν προσπαθήσει, το έχουν καταφέρει και γιατί κάποιοι άλλοι μπορεί να αποτυγχάνουν... 

Μήπως ελέγχοντας το μυαλό, μπορώ να εντοπίσω τι θέλω, τι μου λείπει και τι πρέπει να κάνω για έρθω πιο κοντά σε αυτό; Μήπως κάπως μπορώ να προδιορίσω και τα σωστά βήματα για να τα καταφέρω; Μήπως μπορώ να διδαχτώ από ανθρώπους που έχουν τολμήσει και τα έχουν καταφέρει;

Οτιδήποτε και αν πω είναι λίγο. Και το λέω αυτό, κρίνοντας από μένα και μόνο, καθώς αν άκουγα απλώς κάποιον να μιλάει για ένα τέτοιο βιβλίο, δε θα μπορούσα να αντιληφθώ εύκολα ότι διαφέρει από τα άλλα βιβλία του είδους. Δε θα μπορούσα να πιστέψω πως πραγματικά μπορεί να με φέρει πιο κοντά σε μένα και σε όσα θα 'θελα να αλλάξω για να διαμορφώσω τα θέλω μου και να μεταμορφώσω τον τρόπο σκέψης και τις ενέργειές μου. Δε θα μπορούσα να πιστέψω ότι μπορεί να με βοηθήσει να ελέγξω το μυαλό και τον τρόπο δράσης μου. 

Είναι ένα βιβλίο που δε διαβάζεται σε δυο - τρεις ή πέντε μέρες. Μπορεί να χρειαστεί να ανατρέξετε σε κάτι που διαβάσατε, να το γεμίσετε post-it, να το έχετε δίπλα σας ακόμα και όταν το τελειώσετε για να έχετε άμεση πρόσβαση κάθε φορά που νιώθετε πως λίγο χάνεστε και αποπροσανατολίζεστε.  

Σε κάθε περίπτωση, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τελειώνοντας η χρονιά και αρχίζοντας η επόμενη, κάνουμε απολογισμούς για όσα πετύχαμε και θέτουμε νέους στόχους για όσα προσδοκούμε. Και όπως χαρακτηριστικά γράφει στο οπισθόφυλλο:

Για τον Anthony Robbins αυτό το βιβλίο είναι η νέα επιστήμη της προσωπικής επιτυχίας. Για εσάς θα είναι ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί.

Αν το θέλετε, μπορείτε να πάρετε μέρος στον νέο μας διαγωνισμό, κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα (προαιρετικά).

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Διαγωνισμός για το βιβλίο Απεριόριστη Δύναμη". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει την Τρίτη 10 Ιανουραρίου 2017 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Αν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα που βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

Διαφορετικά, το βιβλίο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα των εκδόσεων Διόπτρα.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Ευχαριστώ θερμά τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά ενός αντιτύπου του βιβλίου "Απεριόριστη Δύναμη" μέσω της σελίδας μας!

(Ενημέρωση 11/1/2017)

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι συμμετέχοντες (μέσω facebook και μέσω e-mail) συγκεντρώθηκαν και με ηλεκτρονική κλήρωση αναδείχθηκε νικήτρια η Sotira Ntal. Το όνομά της αναφέρεται όπως ακριβώς είναι ο λογαριασμός της στο facebook. 

Σωτηρία συγχαρητήρια! Εύχομαι η νέα χρονιά να σου δώσει όλα όσα επιθυμείς και το βιβλίο που θα κρατήσεις στα χέρια σου να σε οπλίσει με την απεριόριστη δύναμη που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να τα δεις να πραγματοποιούνται.

Περιμένω μήνυμα με τα στοιχεία σου.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι υγεία, ηρεμία, δυνατές (ευχάριστες) εμπειρίες και πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής μας!

Βασιλική

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
28.08.2013

Βελίκα, Παράλια Ν. Λάρισας

Βελίκα, Παράλια Ν. Λάρισας

Απαθανατίζοντας καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία της Βελίκας, στα Παράλια του Ν. Λάρισας.

Περισσότερα...
28.01.2013

Ain't No Mountain High Enough

Ain't No Mountain High Enough

Το κομμάτι αυτό όποτε το ακούω μου φτιάχνει τη διάθεση! Με κάνει να θέλω να ανεβάσω την ένταση και να αρχίσω να τραγουδάω μαζί με τους δύο ερμηνευτές του..

Περισσότερα...
24.01.2013
Robbie Williams and Nicole Kidman - Somethin' Stupid

Ένα χαριτωμένο τραγούδι για να κλείσουμε γλυκά την ημέρα μας..

Περισσότερα...
23.11.2013
Τραχανότο

Μετά τον τραχανά βελουτέ, τι θα λέγατε για ένα τραχανότο;

Περισσότερα...
06.10.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Μπούρινο

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Μπούρινο

Μια πολύ ωραία ορεινή περιπλάνηση είναι η κατάκτηση της κορυφής του Μπούρινου. Ένα μαγευτικό βουνό που όσο σκαρφαλώνεις, τόσο ομορφαίνει... Είχαμε τη χαρά να το επισκεφτούμε την περασμένη άνοιξη.

Περισσότερα...
28.02.2013
Οι περιπέτειες

Οι μικρές περιπέτειες είναι η χαρά της ζωής, είναι βασική προϋπόθεση για τις στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Περισσότερα...
05.12.2012

Dean Martin - Baby, it's cold outside

Dean Martin - Baby, it's cold outside

Όπως θα έχετε καταλάβει μας αρέσει πολύ ο Dean Martin!

Το συγκεκριμένο δε τραγούδι είναι ένα από τα πρώτα που μας ήρθε στο μυαλό, τώρα που έπεσε η θερμοκρασία και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια και θεωρείται ένα από τα κλασικά τραγούδια της εποχής αυτής. Χαριτωμένο δεν είναι;

Περισσότερα...
30.11.2012
Νέα πρόταση για το κέντρο του τραπεζιού

Αυτές οι κολοκύθες ήταν παρατημένες και κατασκονισμένες σε ένα ξεχασμένο ράφι στο μανάβικο της γειτονιάς, ποιος ξέρει για πόσο καιρό;

Περισσότερα...
20.05.2013
Passenger - Let Her Go

Mα τι γλυκό κομμάτι!

Περισσότερα...
18.04.2013

Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

με αφορρμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Πολτιστικής Κληρονομιάς.

Περισσότερα...
23.09.2013

Ρυζόγαλο να το φας... στο φλιτζάνι!

Ρυζόγαλο να το φας... στο φλιτζάνι!

Το αγαπημένο μου ρυζόγαλο, με τη συνταγή της μαμάς, που την έχει πάρει από τη γιαγιά. Μια συνταγή που κρατάει χρόνια και περνάει από γενιά σε γενιά σήμερα μοιράζεται απλόχερα.

Περισσότερα...
02.02.2013
Ηλιοβασίλεμα

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στη θέα του ηλιοβασιλέματος;

Περισσότερα...
03.12.2012

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Παγκόσμα Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καθιερώθηκε να εορτάζεται την 3η Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ.

Περισσότερα...
11.12.2013

Μύρισε Χριστούγεννα.. με υπέροχα σπιτικά μελομακάρονα

Μύρισε Χριστούγεννα.. με υπέροχα σπιτικά μελομακάρονα

Με αφορμή την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε - με την αγαπητή φίλη Σοφία Τ.- να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων φτιάχνοντας το πρώτα μελομακάρονα για το 2013.

Περισσότερα...
23.11.2012
Σπιτικό πέστο

Είδα αυτή τη φωτογραφία και ξεσηκώθηκα για pesto σήμερα! Σκόρδο, βασιλικός, ελαιόλαδο, κουκουνάρι, λατρεμένη παρμεζάνα για ασβέστιο και μαύρο πιπέρι πάνω από μια γαβάθα πένες...

Περισσότερα...
12.10.2015

Τραχανότο άγριων μανιταριών

Τραχανότο άγριων μανιταριών

Εκεί που με ρωτάει ο μανιταροσυλλέκτης πατέρας πότε θα μαγειρέψω τα άγρια μανιτάρια με νέο τρόπο, εμφανίζεται μπροστά μου η φωτογραφία της φίλης Ανθής για ένα λαχταριστό τραχανότο άγριων μανιταριών. Και μαζί έρχεται και η συνταγή!

Περισσότερα...
25.12.2014
Χαρούμενα Χριστούγεννα

Έφτασε η μέρα! Χρόνια Πολλά και τις πιο θετικές ευχές μας για Λαμπερά Χριστούγεννα σε όλους!

Περισσότερα...
10.02.2015

Sam Smith - Stay With Me

Sam Smith - Stay With Me

Σύμφωνα με όλους ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών 57ων Grammy Awards, κερδίζοντας στις 4 από τις 6 κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος. Ο λόγος για τον νεαρό Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Sam Smith.

Περισσότερα...
22.06.2013

Πάνω απ' τα σύννεφα...

Πάνω απ' τα σύννεφα...

και πάνω απ' το Μόναχο.

Περισσότερα...
04.03.2014

Οι αλήθειες του Χόρχε Μπουκάι

Οι αλήθειες του Χόρχε Μπουκάι

1. Αυτό που είναι, είναι.

2. Εγώ είμαι αυτός που είμαι.

3. Εσύ... είσαι όπως είσαι.

Περισσότερα...
21.04.2013
Τα σοκολατάκια μας...

Τα χειροποίητα σοκολατάκια της φίλης μας με το μανταρίνι και τα καρύδια τα θυμάστε; Φυσικά τώρα που τα μανταρίνια είναι εκτός εποχής, μπορείτε να τα φτιάχνετε χρησιμοποιώντας φλούδα και χυμό πορτοκαλιού...

Περισσότερα...
24.04.2016

Οργανώνοντας το μπάνιο

Οργανώνοντας το μπάνιο

Ιδέες και φωτογραφίες για τη διακόσμηση και την αποτελεσματικότερη οργάνωση του μπάνιου υπάρχουν πολλές. Μπάνια που τα βλέπεις και τα ζηλεύεις! Μπάνια, που κακά τα ψέματα, δε συναντάς σε ένα φυσιολογικό σπίτι, είτε λόγω περιορισμένων τετραγωνικών είτε λόγω μη ύπαρξης φυσικού φωτός που κάνει ακόμα και το πιο μικρό και απλό μπάνιο να δείχνει φωτεινό και ευρύχωρο.

Γι αυτό και εμείς δε θα δούμε σήμερα ιδέες για μπάνια - υπερπαραγωγές. Θα δούμε ιδέες υλοποιήσιμες στο μέσο μπάνιο.

Περισσότερα...
03.12.2012
Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Δε στολίσαμε μόνο εμείς! Τα περισσότερα καταστήματα έχουν ήδη μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων! Έχουν προσθέσει φωτάκια και διάφορα άλλα στολίδια στη διακόσμηση τους δημιουργώντας ένα πιο ζεστό κ εορταστικό περιβάλλον που πολύ μας αρέσει..

Περισσότερα...
02.10.2013
Κηροπήγιο σε φθινοπωρινή εκδοχή

Όσο φθινοπωριάζει τόσο περισσότερες βραδιές θα περνάμε πλέον στο σπίτι υπό το φως των κεριών, βλέποντας ταινίες, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και τσιμπολογώντας αγαπημένες λιχουδιές.

Περισσότερα...