Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

John Verdon: Η λίμνη των λύκων & Νέος διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου συνετέλεσε ώστε να σταματήσω την όποια ασχολία και να αφοσιωθώ στο διάβασμα.

Το καταπληκτικό βιβλίο του JOHN VERDON "Η Λίμνη των Λύκων" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα με πρωταγωνιστή τον αποκαλούμενο από τους κριτικούς βιβλίων νέο Σέρλοκ Χόλμς, Ντέιβ Γκάρνεϊ με απορρόφησε τελείως για ένα 48ωρο. Από την πρώτη ως την τελευταία του σελίδα σε καθηλώνει κυριολεκτικά.

Το θρίλερ που εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον που κάτω από άλλες συνθήκες θα φάνταζε μαγευτικό, δε διαφέρει και πολύ από το να το βλέπεις ως κινηματογραφική ταινία. Τόσο εντυπωσιακά το παρουσιάζει ο συγγραφέας. Οι διάλογοι σου κεντρίζουν τόσο το ενδιαφέρον που δεν υπάρχει όχι μία σελίδα αλλά ούτε μία γραμμή που να σε κάνει να την προσπεράσεις στα γρήγορα. Ο ρυθμός με τον οποίο τρέχουν τα γεγονότα και η αγωνία που σε κάποιες φάσεις κορυφώνεται σου κόβουν την ανάσα και εκεί που λες να σταματήσω λίγο για ξεκούραση, δε σταματάς... δε σ' αφήνει να σταματήσεις. Οπότε αν το πιάσετε στα χέρια σας φροντίστε να μην έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε γιατί θα σας κάνει να εκτεθείτε... Τόσο υπέροχα παρουσιάζεται η περιπέτεια.

Είναι το πρώτο βιβλίο του JOHN VERDON που διάβασα και μου άρεσε τόσο πολύ που στις αναγνωστικές μου προτεραιότητες θα είναι σίγουρα η απόκτηση και των προηγούμενων έργων του.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις αυτού του είδους και εύχομαι καλή ανάγνωση.

Θοδωρής

wolflake 2 

Και αφού άρεσε τόσο πολύ το βιβλίο στο maresei, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα, εξασφαλίσαμε ένα αντίτυπο και για σας.

Ένα αντίτυπο λοιπόν του βιβλίου "Η λίμνη των Λύκων" θα βρει νέο ιδιοκτήτη μέσω του νέου μας διαγωνισμού. Για να λάβετε μέρος, πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα (προαιρετικά).

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Διαγωνισμός για το βιβλίο Η λίμνη των λύκων". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Αν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα που βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

Διαφορετικά, το βιβλίο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα των εκδόσεων Διόπτρα.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά ενός αντιτύπου του βιβλίου "Η λίμνη των λύκων" μέσω της σελίδας μας!

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας!

Maresei Team,

Θοδωρής & Βασιλική (aka. Μπαμπάς και κόρη)

wolflake 5

Και όταν μπαμπάς και κόρη διαβάζουν με κάθε ευκαιρία, πώς να μην μάθει και η κόρη της κόρης (βλέπε Μάγδα) να κυνηγάει τα βιβλία;

wolflake 1 3

wolflake 2 3

Ενημέρωση 7/3/2017

Ο διαγωνισμός έληξε. Η ηλεκτρονική κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Ο νικητής αναδείχθηκε. Το όνομά του είναι Αντώνης Καλαϊτζής. 

Αντώνη συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Μακάρι να είσαι πάντα τυχερός και να απολαύσεις κάθε γραμμή του υπέροχου βιβλίου. Αναμένουμε μήνυμα με τα στοιχεία σου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας. Και μη χάνεστε, έρχονται κι άλλα υπέροχα βιβλία!

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
28.02.2013
Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms

Ένας καλλιτέχνης που δε χρειάζεται συστάσεις σε ένα εξαιρετικό τραγούδι, ιδανικό για να κλείσουμε τη βραδιά μας μελωδικά.

Περισσότερα...
15.11.2012
Τα βιβλία της Paulina Simons

Αν σκέφτεστε τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας και κυρίως στις φίλες σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων σας προτείνουμε τα βιβλία της Paullina Simons. Είναι εξαιρετικά!

Περισσότερα...
19.05.2013

Πολύχρωμη Ομελέτα

Πολύχρωμη Ομελέτα

Κυριακή σήμερα, η μέρα είναι μπροστά μας και τι καλύτερο να την ξεκινήσουμε πολύχρωμα! Τι λέτε λοιπόν για μια ομελέτα που θα μας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα;

Περισσότερα...
21.10.2015

7 must-have προτάσεις διακόσμησης για το φοιτητικό σπίτι

7 must-have προτάσεις διακόσμησης για το φοιτητικό σπίτι

Εδώ και δύο περίπου μήνες, γονείς με επιτυχόντα τέκνα σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τρέχουν πανικόβλητοι. Με τα παιδάκια τους παρέα και με συνδυασμό συναισθημάτων χαράς για την επιτυχία τους και στενοχώριας για τον επικείμενο αποχωρισμό αναζητούν σπίτι - τώρα λογικά θα έχουν βρει - και έπιπλα σε συνετή τιμή κατάλληλα για τον διαθέσιμο χώρο.

Πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθειά τους για τη διαμόρφωση όμορφων, λειτουργικών και οικονομικών φοιτητικών σπιτιών;

Περισσότερα...
27.11.2012
Γλυκό του κουταλιού

Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκό κουταλιού μαζί με τον απογευματινό ελληνικό καφέ;

25.11.2014

Διαγωνισμός: Μ' αρέσει να Πλέκω

Διαγωνισμός: Μ' αρέσει να Πλέκω

Με το θέμα "ελεύθερος χρόνος" πώς τα πάτε; Αν έπρεπε να γράψετε μια έκθεση με θέμα "Τι μ' αρέσει να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου" τι θα γράφατε;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι το έχουμε ρίξει σε χόμπι που είχαμε για χρόνια ξεχάσει ή αφήσει στα χέρια των γιαγιάδων μας. Mεταξύ αυτών, το πλέξιμο! Mήπως πλέκετε; Δεν ξέρετε; Ήρθε η ώρα να μάθετε ή αν ήδη ξέρετε, μπορείτε να εξασκήσετε ακόμα περισσότερο το χόμπι σας. Εμείς είμαστε εδώ για σας! 

Το maresei.gr και οι εκδόσεις Μύρτος χαρίζουν δύο αντίτυπα του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω" σε δύο τυχερούς/ές επισκέπτες/ριες της σελίδας μας.

Περισσότερα...
27.07.2014

Με θέα το Αιγαίο - Λαϊκός αγώνας δρόμου στα παράλια Λάρισας

Με θέα το Αιγαίο - Λαϊκός αγώνας δρόμου στα παράλια Λάρισας

Στο πλαίσιο των τριήμερων καλοκαιρινών εκδηλώσεων με τίτλο "Με θέα το Αιγαίο", που διοργανώνονται για ακόμα μία χρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 διεξήχθη λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων στην παραλία Αγιοκάμπου - Σωτηρίτσας - Βελίκας.

Περισσότερα...
10.04.2013
Side Effects

 Οι Side Effects τραγουδούν Caro Emerald... και μας αρέσουν, όπως μας αρέσει κάθε νέα αξιόλογη προσπάθεια.

Περισσότερα...
24.01.2013
Don't worry - Be happy

Είναι μια μεγάλη αλήθεια!

Περισσότερα...
13.05.2016

Τρεχαλίτσες: Υφασμάτινες, ξύλινες, ποιοτικές

Τρεχαλίτσες: Υφασμάτινες, ξύλινες, ποιοτικές

 Τρεχαλίτσες που βλέπω ακόμα και στο σαλόνι, παρατημένες για μέρες και δε με ενοχλούν καθόλου. Και κάθε φορά που τις αντικρίζω θυμάμαι το άρθρο της Μαρίας για το "Παιχνίδι στο καθιστικό, ποιοτικό και ήρεμο". Γιατί αυτό είναι. Είναι παιχνίδια ποιοτικά, όμορφα που θα μπορούσαν να διοκοσμούν το ανάλαφρο σαλόνι μας!

Περισσότερα...
17.04.2016

Dotan - Waves

Dotan - Waves

Άλλο ένα πολύ χαλαρωτικό κομμάτι από τον Dotan.

Περισσότερα...
13.11.2012

Ένας διαφορετικός γιακάς

Ένας διαφορετικός γιακάς

Βάλτε φαντασία και αξιοποιήστε παλιά σας ρούχα!

Περισσότερα...
07.06.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στην Τύμφη

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στην Τύμφη

...Και να 'μαστε 15 μέρες μετά το οδοιπορικό στα Ζαχοροχώρια να πραγματώνουμε το "τάμα". Ανάβαση στη Δρακόλιμνη της Τύμφης μέσω καταφυγίου Αστράκας που είχε αναβληθεί λόγω καιρού. Ε τώρα συμβουλευτήκαμε ως και το δορυφόρο που δείχνει τον καιρό, όμως κι αυτός τελικά δε μας τα είπε καλά. Ξεκινάς με τις καλύτερες συνθήκες, τα κατάλληλα εφόδια και αποφασισμένος. Η πιθανότητα ελαφριάς και σύντομης βροχόπτωσης ήταν 20%, όμως πάλι είχαμε ψιλοπεριπέτεια...

Περισσότερα...
23.10.2014
Ένα φιλί - Χάρις Αλεξίου

Ένα φιλί
και τα όνειρα γίνονται πάλι

Περισσότερα...
22.11.2012
Τα νέα μου αποκτήματα

Τα νέα μου αποκτήματα!

Περισσότερα...
27.10.2016

Η μπισκοτότουρτα σε νέα εκτέλεση

Η μπισκοτότουρτα σε νέα εκτέλεση

Αν και προοριζόταν πάλι για γενέθλια αυτή τη φορά η μπισκοτότουρτα δεν έγινε τούρτα υπερπαραγωγή. Σπιτική, χειροποίητη, νόστιμη, με μπανάνα αντί για φράουλες, τιμήθηκε δεόντως από τους "δοκιμαστές".

Και είναι γεγονός ότι εκτός από νόστιμη είναι πολύ γρήγορη, πολύ εύκολη, πολύ οικονομική. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Περισσότερα...
23.02.2013

Δικαίωμα στην Ελληνική Ιθαγένεια

Δικαίωμα στην Ελληνική Ιθαγένεια

Μια διαφήμιση που τράβηξε την προσοχή μας! Πιθανόν να την έχετε ήδη δει μια και η συγκεκριμένη καμπάνια ανακοινώθηκε τέλος Ιανουαρίου. Ωστόσο, όσοι δεν την έχετε πετύχει αφιερώστε 40 δευτερόλεπτα. Αξίζει τον κόπο.

Περισσότερα...
04.12.2014

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω"

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω"

Ο Διαγωνισμός "Μ' αρέσει να πλέκω" έληξε χθες και μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο τυχερές. 

Περισσότερα...
01.06.2013

Το wallpaper του Ιουνίου

Το wallpaper του Ιουνίου

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με ένα άκρως θαλασσινό wallpaper... Κατεβάστε το!

Περισσότερα...
08.03.2013
Mαθήματα στιλ για άνδρες: Πώς να δένετε τη γραβάτα σας

Μπορεί σήμερα να είναι η Γιορτή της Γυναίκας και πολλές γυναικοπαρέες να κανονίζουν έξοδο χωρίς συντρόφους ή άντρες φίλους αλλά εμείς σας έχουμε άλλη πρόταση. Και μάλιστα πρόταση που αφορά στους αρσενικού γένους επισκέπτες μας. Σήμερα συνοδεύστε τις γυναίκες σας, τις φίλες σας, τις αδερφές σας στις εξόδους τους. Και μάλιστα, γιορτή είναι, προσέξτε λίγο παραπάνω την εμφάνισή σας! Βγάλτε επιτέλους και εκείνη τη γραβάτα από τη ντουλάπα. Θέλει και αυτή να πάρει τον αέρα της! Και αν δεν ξέρετε πώς να τη δέσετε, έχουμε τη λύση! Στο εξής ο V θα φροντίζει για σας...

Περισσότερα...
28.11.2012

Lily Allen - Not fair

Lily Allen - Not fair

Ακόμα κι αν η μέρα σας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, πατήστε το play, ανεβάστε την ένταση και αφήστε τη Lily Alen να σας παρασύρει στο ρυθμό του τραγουδιού της!

27.04.2015

Ημιορεινός Αγώνας Δρόμου 10km στην Ποντινή Γρεβενών

Ημιορεινός Αγώνας Δρόμου 10km στην Ποντινή Γρεβενών

Φέτος δεν παίρνουμε τα βουνά μόνο για ορεινές περιπλανήσεις. Αρχίσαμε και τους αγώνες δρόμου. Ξεκινώντας πέρυσι στο Καστράκι Γρεβενών, πιάσαμε θάλασσα στα παράλια της Λάρισας, φτάσαμε μέχρι την Ξάνθη, επιστρέψαμε στα ορεινά, στον Όρλιακα, και να 'μαστε πάλι μια εβδομάδα μετά στην Ποντινή Γρεβενών, όπου την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε αγώνας ημιορεινού τρεξίματος 10 χιλιομέτρων.

Περισσότερα...
17.12.2012
Χειροποίητες κατασκευές με βότσαλα

Όταν υπάρχει φαντασία, τίποτα δεν πάει χαμένο...

Περισσότερα...
20.11.2015

Νέος Διαγωνισμός - Μ' αρέσει να πλέκω #2

Νέος Διαγωνισμός - Μ' αρέσει να πλέκω #2

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε για άλλη μια χρονιά τις Εκδόσεις Μύρτος μαζί μας! Και μάλιστα για άλλη μια φορά έχουν σκοπό να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας στο πλέξιμο!

Και πώς θα γίνει αυτό;

Περισσότερα...