Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

John Verdon: Η λίμνη των λύκων & Νέος διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

John Verdon: Η λίμνη των λύκων & Νέος διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου συνετέλεσε ώστε να σταματήσω την όποια ασχολία και να αφοσιωθώ στο διάβασμα.

Το καταπληκτικό βιβλίο του JOHN VERDON "Η Λίμνη των Λύκων" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα με πρωταγωνιστή τον αποκαλούμενο από τους κριτικούς βιβλίων νέο Σέρλοκ Χόλμς, Ντέιβ Γκάρνεϊ με απορρόφησε τελείως για ένα 48ωρο. Από την πρώτη ως την τελευταία του σελίδα σε καθηλώνει κυριολεκτικά.

Το θρίλερ που εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον που κάτω από άλλες συνθήκες θα φάνταζε μαγευτικό, δε διαφέρει και πολύ από το να το βλέπεις ως κινηματογραφική ταινία. Τόσο εντυπωσιακά το παρουσιάζει ο συγγραφέας. Οι διάλογοι σου κεντρίζουν τόσο το ενδιαφέρον που δεν υπάρχει όχι μία σελίδα αλλά ούτε μία γραμμή που να σε κάνει να την προσπεράσεις στα γρήγορα. Ο ρυθμός με τον οποίο τρέχουν τα γεγονότα και η αγωνία που σε κάποιες φάσεις κορυφώνεται σου κόβουν την ανάσα και εκεί που λες να σταματήσω λίγο για ξεκούραση, δε σταματάς... δε σ' αφήνει να σταματήσεις. Οπότε αν το πιάσετε στα χέρια σας φροντίστε να μην έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε γιατί θα σας κάνει να εκτεθείτε... Τόσο υπέροχα παρουσιάζεται η περιπέτεια.

Είναι το πρώτο βιβλίο του JOHN VERDON που διάβασα και μου άρεσε τόσο πολύ που στις αναγνωστικές μου προτεραιότητες θα είναι σίγουρα η απόκτηση και των προηγούμενων έργων του.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις αυτού του είδους και εύχομαι καλή ανάγνωση.

Θοδωρής

wolflake 2 

Και αφού άρεσε τόσο πολύ το βιβλίο στο maresei, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα, εξασφαλίσαμε ένα αντίτυπο και για σας.

Ένα αντίτυπο λοιπόν του βιβλίου "Η λίμνη των Λύκων" θα βρει νέο ιδιοκτήτη μέσω του νέου μας διαγωνισμού. Για να λάβετε μέρος, πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα (προαιρετικά).

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Διαγωνισμός για το βιβλίο Η λίμνη των λύκων". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Αν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα που βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

Διαφορετικά, το βιβλίο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα των εκδόσεων Διόπτρα.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά ενός αντιτύπου του βιβλίου "Η λίμνη των λύκων" μέσω της σελίδας μας!

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας!

Maresei Team,

Θοδωρής & Βασιλική (aka. Μπαμπάς και κόρη)

wolflake 5

Και όταν μπαμπάς και κόρη διαβάζουν με κάθε ευκαιρία, πώς να μην μάθει και η κόρη της κόρης (βλέπε Μάγδα) να κυνηγάει τα βιβλία;

wolflake 1 3

wolflake 2 3

Ενημέρωση 7/3/2017

Ο διαγωνισμός έληξε. Η ηλεκτρονική κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Ο νικητής αναδείχθηκε. Το όνομά του είναι Αντώνης Καλαϊτζής. 

Αντώνη συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Μακάρι να είσαι πάντα τυχερός και να απολαύσεις κάθε γραμμή του υπέροχου βιβλίου. Αναμένουμε μήνυμα με τα στοιχεία σου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας. Και μη χάνεστε, έρχονται κι άλλα υπέροχα βιβλία!

Μ' αρέσει | 2012