Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

35ο River party στο Νεστόριο Καστοριάς

Αύριο 31 Ιουλίου 2013 ξεκινά το 35ο river party στο Νεστόριο Καστοριάς. Η εκδήλωση κάθε χρόνο γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα η επιτυχία του 34ου river party ήταν τέτοια που το κατέταξε στη λίστα των 12 σημαντικότερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ του "Europe Festival Awards 2012".

Φέτος έχει πολύ πλούσιο πρόγραμμα, φιλοξενώντας δεκάδες καλεσμένους, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, οι James, ο Τζίμης Πανούσης, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Imam Baildi, ο Στέλιος Ρόκκος, οι Mikro, ο Γιώργος Ρους, η Banda Latinico, οι Minor Project, η Sma Rag Da και πολλοί άλλοι.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, κατασκηνώνοντας στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Στο χώρο υπάρχουν κέντρο πληροφοριών, τουαλέτες, σημεία με extreme sports που παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ενώ λειτουργούν και εστιατόρια, καφετέριες, περίπτερα, μίνι - μάρκετ, υπαίθρια μπαρ και ιατρείο.

Εκτός όμως από τις εκδηλώσεις του river party, η περιοχή φημίζεται για το φυσικό τοπίο και την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα, οπότε οι βόλτες στην περιοχή ενδείκνυνται για τους φυσιολάτρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του river party.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
03.03.2013

Paperman

Paperman

Μετά την αναφορά στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας, έχουμε άλλη μία πρόταση για τους φίλους των κινούμενων σχεδίων και όχι μόνο.

Περισσότερα...
07.10.2013
Paris Fashion Week SS 2014

Ποιος είπε ότι το πουλόβερ είναι κατάλληλο μόνο για τις καθημερινές μας εμφανίσεις; Η ανταπόκριση από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι μας αποδεικνύει το αντίθετο.

Περισσότερα...
15.02.2013
Έκθεση για τη Θεσσαλονίκη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση για τη Θεσσαλονίκη και την αρχιτεκτονική της ξεκινά σήμερα στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 14 Απριλίου 2013. Θα τη βάλουμε στο πρόγραμμα του διμήνου; Πριν ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις στη Χαλκιδική...

Περισσότερα...
22.09.2016

Η κοινωνία του “like”

Η κοινωνία του “like”

Είναι λίγες μέρες, τώρα, που αντιλαμβάνομαι πως έχουν αλλάξει πάρα πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάρα πολλά με ένα πάτημα. «μου αρέσει», «τέλειο», «ουάου» και κάποιες άλλες αντιδράσεις θεωρούνται αρκετές για να ορίσει κανείς τι αισθάνονται οι γύρω του για αυτόν. Ο κόσμος του facebook δεν ενημερώνει μόνο για τις εξελίξεις, ούτε ικανοποιεί το «εγώ» των εγγεγραμμένων, στην ουσία ορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κάποιο προφίλ.

Περισσότερα...
09.02.2013

Νατάσσα Μποφίλιου - Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει

Νατάσσα Μποφίλιου - Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει

Μα πόσο γλυκό κομμάτι! Όσοι είστε στην πρωτεύουσα μπορείτε να το απολαύσετε και ζωντανά απόψε ή ένα από τα επόμενα Σάββατα. Οι υπόλοιποι ας αρκεστούμε στο υπέροχο βίντεο κλιπ του.

Περισσότερα...
07.11.2013
Η δύναμη της εικόνας

Είναι μερικές εικόνες που δείχνουν περισσότερα από όσα μπορούν να δηλώσουν ακόμα και χίλιες λέξεις. Ίσως φταίνε οι φωτογράφοι, ίσως βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος, κατορθώνουν πάντως κάποιες φορές να βγάλουν φωτογραφίες που πραγματικά μπορούν να σε γεμίσουν τόσο έντονα συναισθήματα... φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα... φωτογραφίες που καταλαβαίνεις όσα θέλουν να πουν, χωρίς να παίζει ρόλο ποια γλώσσα μιλάς.

Περισσότερα...
26.06.2014

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο σας

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο σας

Ακόμη και μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εικόνα του σπιτιού μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο γωνιές ενός υπνοδωματίου που ξεχωρίσαμε σε πρόσφατη αναζήτηση στο Pinterest.

Περισσότερα...
05.08.2013
Αδάμ Τσαρούχης - Μια αγάπη για το καλοκαίρι

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας προσκάλεσε να δούμε το πρώτο του video clip!

Περισσότερα...
20.10.2013

Η χαρά της βόλτας στο δάσος

Η χαρά της βόλτας στο δάσος

Μια βόλτα στο δάσος μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις! Όπως για παράδειγμα τα μανιτάρια...

Περισσότερα...
27.02.2014

James Arthur - Impossible

James Arthur - Impossible

Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μια υπέροχη διασκευή που ξεπέρασε την αρχική εκτέλεση.

Περισσότερα...
02.09.2012
Σταφύλια από τον κήπο σου...

Γευστική έκπληξη για τους συναδέλφους στο γραφείο! 

Περισσότερα...
25.01.2017

Τα 3α γενέθλια του Φίλιππου

Τα 3α γενέθλια του Φίλιππου

Πότε πέρασαν τα χρόνια; Πότε έγινε ο μεγάλος αδερφός; Πότε έγινε αντρούλης; Που βέβαια δε θέλει να τρώει μόνος του και θέλει πιο πολλές αγκαλιές από ποτέ. Που είναι ο λατρεμένος όλων μας και μας παίρνει κάθε μέρα τα μυαλά όλο και περισσότερο... Δεν προλαβαίνω να σημειώνω ατάκες.

Έκλεισε τα 3! Και φυσικά κάναμε πάρτι! Το περίμενε πως και πως άλλωστε!

Περισσότερα...
29.03.2013

Αυτές οι ξαφνικές μαγικές αποδράσεις..Ο χρόνος σταμάτησε στην Αγία Κυριακή Πηλίου

Αυτές οι ξαφνικές μαγικές αποδράσεις..Ο χρόνος σταμάτησε στην Αγία Κυριακή Πηλίου

Πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί και οφείλει να φτιάχνει τον δικό του μικρό παράδεισο όπου ζει, για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη. Υπάρχουν όμως κάποια μέρη που είναι μικροί παράδεισοι από μόνα τους, που από το πρώτο βήμα που θα κάνεις, νιώθεις αυτές τις μαγικές δονήσεις που αναβλύζουν θετική ενέργεια.

Περισσότερα...
25.03.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στο Μαυροβούνι και τις λίμνες Φλέγκα

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στο Μαυροβούνι και τις λίμνες Φλέγκα

Τις γνωρίζετε τις δίδυμες αλπικές λίμνες Φλέγκα; Έχετε ακούσει κάτι γι' αυτές; Όπως και να 'χει, ελάτε να τις επισκεφθούμε, αξίζει νομίζω πραγματικά το χρόνο που θα διαθέσετε γι' αυτό το νοερό ταξίδι.

Περισσότερα...
30.05.2016

Coffee tables: Ποιο να διαλέξω;

Coffee tables: Ποιο να διαλέξω;

Πολλά coffee tables βλέπω και μ' αρέσουν κι αν έπρεπε να διαλέξω δεν ξέρω τι θα έκανα. Καταλήγω ότι το θέλω λιτό και όχι πολύ μεγάλο, να μην "μπουκώνει" ο χώρος. Σίγουρα πάντως η επιλογή του coffee table είναι καθοριστική για την τελική εικόνα του σαλονιού. Γι' αυτό και είναι ένα θέμα που απαιτεί προσοχή κατά την επιλογή του, ειδικά αν έχεις σκοπό να αφιερώσεις ένα όχι και τόσο αμελητέο ποσό για την αγορά ή την κατασκευή του.

Και μιλάω εκ πείρας. Πριν κάποια χρόνια μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού (μέγα λάθος που τα διαλέξαμε όλα μαζί, είναι πολύ ταιριαστά!), διαλέξαμε κι ένα τραπέζι που εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ και να ταιριάζει στο σαλόνι μας και έχει και αποθηκευτικό χώρο από κάτω και έχει και ροδάκια για πιο εύκολη μεταφορά... και η τιμή του ήταν τσουχτερή... αλλά σήμερα σίγουρα δε θα το διάλεγα. Κάπως μεγάλο μου φαίνεται και παρά την απίστευτη πρακτικότητά του, νομίζω πως κλείνει λίγο τον χώρο.

Τι θα διάλεγα όμως; Και τι θα διαλέξω όταν (αν ποτέ) έρθει η ώρα της αντικατάστασης;

Παρακάτω ξεχώρισα κάποιες επιλογές που μου τράβηξαν την προσοχή με την πρώτη ματιά!

Περισσότερα...
11.05.2013
Nτάκος για βραδινό

Τι θα φάμε απόψε; Τι θα λέγατε για ένα ντάκο; Είναι ένα ελαφρύ, εύκολο, γρήγορο και πάντα νόστιμο πιάτο!

Περισσότερα...
27.07.2013
Για υγιεινά καλοκαιρινά snack με νιφάδες βρώμης και μέλι

Μπορεί να ψηνόμαστε από τη ζέστη άλλα μια που ξεμείναμε σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να ψήσουμε και τα αγαπημένα μπισκότα βρώμης. Έτσι θα εξασφαλίσουμε και υγιεινό κολατσιό κατά τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας.

Περισσότερα...
02.02.2013

Stevie Wonder - My Cherie Amour

Stevie Wonder - My Cherie Amour

Σας είπα ότι η μουσική επένδυση της ταινίας "Οδηγός Αισιοδοξίας" μου άρεσε πολύ..

Περισσότερα...
09.05.2013

Tedx Thessaloniki - Το Δωμάτιο των Ευχών

Tedx Thessaloniki - Το Δωμάτιο των Ευχών

O Σπύρος Παλούκης μας παροτρύνει να βάλουμε λίγη από τη μαγεία των παραμυθιών στη ζωή μας και να φτιάξουμε το δικό μας δωμάτιο των ευχών.

Περισσότερα...
30.03.2014

TEDxThessaloniki 2014

TEDxThessaloniki 2014

Την 1η Απριλίου ανοίγουν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα εισιτήρια του φετινού και πέμπτου κατά σειρά TEDx Thessaloniki! Πιστέψτε το δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Περισσότερα...
30.01.2013

Μαρίζα Ρίζου - Γλυκό Πρωί

Μαρίζα Ρίζου - Γλυκό Πρωί

Ο πιο γλυκός τρόπος να ξεκινήσουμε την ημέρα μας..

Περισσότερα...
16.01.2014

Όσκαρ 2014: Οι υποψηφιότητες

Όσκαρ 2014: Οι υποψηφιότητες

Οι φετινές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ ανακοινώθηκαν πριν από λίγο..

Περισσότερα...
23.08.2013
Imagine Dragons - Bleeding Out

Τους "Imagine Dragons" τους θυμάστε;

Το "Radioactive" που σας παρουσιάσαμε πριν μερικούς μήνες είναι σχεδόν εθιστικό. Απ' ότι φαίνεται αυτό ισχύει για τα περισσότερα τραγούδια τους.

Περισσότερα...
18.11.2015

Φωτιστικά οροφής VS φωτιστικών δαπέδου

Φωτιστικά οροφής VS φωτιστικών δαπέδου

Να απορεί κανείς ή να μην απορεί; Πώς μπορεί να κάθεσαι αραχτός στον καναπέ και να βλέπεις μια ταινία με αναμμένο το φως οροφής; Πώς μπορείς να διαβάζεις ένα βιβλίο ή να κάνεις δουλειά στον υπολογιστή σου χωρίς κοντινή πηγή φωτός υπό σωστή γωνία; Πώς μπορείς να δημιουργείς μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι χωρίς φωτισμό δαπέδου ή επιτραπέζιο φωτισμό σε διάφορα σημεία του σπιτιού; Πώς μπορεί να μαγειρεύεις χωρίς φωτισμό πάνω από τον πάγκο με αναμμένο το κεντρικό φως της κουζίνας; Πώς εμπνέεσαι με τόσο φως;! 

Περισσότερα...