Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαντορίνη

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, το πιο ιδιαίτερο, το πιο χαρακτηριστικό νησί της Ελλάδας, λόγω της ηφαιστειογενούς της προέλευσης και της απαράμιλλης ομορφιάς της, μαγεύει κάθε επισκέπτη και κερδίζει το ενδιαφέρον κάθε φωτογράφου. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για πολύ μεγάλη μερίδα τουριστών. Τα γραφικά σοκάκια, η Καλντέρα, η πανέμορφη Οία, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα δημιουργούν εικόνες και αναμνήσεις που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό των περισσότερων επισκεπτών.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Σαντορίνη ψηφίστηκε στην τέταρτη θέση των καλύτερων νησιών του κόσμου, ενώ θεωρήθηκε το κορυφαίο νησί της Ευρώπης στην απονομή των βραβείων "World's Best Awards 2013" του περιοδικού "Travel & Leisure".

santorini4
Στα σοκάκια της Καλντέρας

santorini5
Πανέμορφα τοπία στην Καλντέρα

santorini3
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται καθημερινά στην Οία για να απολαύσει το ξακουστό ηλιοβασίλεμα.

santorini2
Οι πιο τολμηροί τουρίστες του νησιού δεν παραλείπουν την επίσκεψη στο ηφαίστειο.

Εκτός από τη Σαντορίνη, μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η Κρήτη που κατέκτησε την τρίτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης.

Πώς να μη χαιρόμαστε με αυτές τις επιτυχίες και πώς να μην ανακαλούμε εικόνες και θύμησες από αγαπημένες διακοπές στους παραπάνω προορισμούς. Και πώς αυτά τα νησιά και τόσα άλλα υπέροχα μέρη της χώρας μας να μην αποτελούν αφορμές για ατελείωτες περιπλανήσεις...

Μ' αρέσει | 2012