Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια στάση στο Μαλιακό;

Μια στάση στο Μαλιακό;

Ταξιδεύεις στην ΠΑΘΕ και έφτασες κοντά στη Στυλίδα; Νιώθεις λίγο κουρασμένος και θέλεις ένα καφεδάκι να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις το ταξίδι σου; Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου και για μπάνιο;

Κάνε μια στάση στην παραλία των Ραχών λίγο πριν ή λίγο μετά τη Στυλίδα και δε θα χάσεις. Κατεβαίνοντας στην παραλία στην περιοχή της Σκάλας, βρίσκεσαι απέναντι ακριβώς απ' τα Καμένα Βούρλα και βρίσκεις ό,τι αγαπάει η ψυχή σου. Η παραλία των Ραχών, της Κουβέλας του Αχλαδιού και γιατί όχι, του Καραβόμυλου είναι "δική σου".

DSCN5427

DSCN5438

DSCN5440

DSCN5444

Μπορείς να κάνεις το μπάνιο ή τις βόλτες σου, να ετοιμάσεις τα καλάμια και να ψαρέψεις, να κάνεις surfing και κάθε άλλο θαλάσσιο άθλημα που θέλει τον άνεμο σύμμαχό του - το μόνιμο αεράκι που φυσάει στο Μαλιακό κόλπο βοηθάει σ' αυτό - να κάνεις κρουαζιέρα με τα ιστιοπλοϊκά που περιμένουν δεμένα και σε πάνε μέχρι και Σποράδες... Επιλογές υπάρχουν! Καφέ πίνεις κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα αλλά και για τους πεινασμένους, οι ταβέρνες έχουν απ' όλα, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

DSCN5338

DSCN5437

Έτσι και σουρουπώσει απόλαυσε τη δύση του ηλίου, ενώ καθώς πέφτει η νύχτα, τόσο η παραλία όσο και "οι απέναντι" σε κάνουν ρομαντικό.

DSCN5350

DSCN5360

Αν λοιπόν σου άρεσαν αυτά που βλέπεις και περνάς συχνά απ' τα μέρη αυτά, ξεκουράζεσαι και συνεχίζεις με άλλη διάθεση το ταξίδι σου, ενώ για τα επόμενα ταξίδια η περιοχή περνά στις "υποχρεωτικές" στάσεις.

Μ' αρέσει | 2012