Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Christmastreestas 2014

Christmastreestas 2014

Το κίνημα των Christmastreestas ξαναχτυπά και σημάνει την έναρξη των "Christmastreestas Days 2014" by maresei.gr!

To πρώτο δέντρο της παρέας στολίστηκε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο ακολουθεί δυναμική συνέχεια...

Για τους νέους στην παρέα του maresei.gr, τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερώσει ως παρέα το κίνημα των Christmastreestas, μιας "ομάδας δράσης" που έχει ως αποστολή τον στολισμό των Χριστουγεννιάτικων δέντρων της παρέας. Φυσικά, πρόκειται για ακόμη μια εξαιρετική αφορμή να μαζευτούμε, να φάμε, να πιούμε, να τα πούμε και κυρίως να περάσουμε όμορφα.

Με σύνθημά μας το "Στολίδια στο χέρι" και με συμμάχους πέρα από την καλή παρέα, την αντίστοιχη διάθεση και την κατάλληλη για την περίοδο μουσική, αναλαμβάνουμε δράση κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ώστε να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας την αποστολή μας. Στο πλαίσιο λοιπόν των "Christmastreestas Days 2014" θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της φετινής μας δράσης.

Ακολουθούν κάποια στιγμιότυπα από το στολισμό του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πρωτεύουσα στις 20.11.2014. Μάλιστα πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο δέντρο που στολίστηκε για πρώτη φορά φέτος! Το ονομάζουμε λοιπόν "Το νέο δέντρο" (The new tree) και το καλωσορίζουμε στην παρέα μας!

Tα στολίδια συγκεντρώθηκαν και περίμεναν...

the new tree2

τα λαμπάκια να πάρουν θέση...

the new tree1a

και ένα-ένα τοποθετήθηκαν στο δέντρο...

the new tree4

the new tree3

the new tree5

για να φτιάξουν όλα μαζί "το νέο δέντρο" της παρέας μας!

the new tree6

Πώς σας φαίνεται; Σας αρέσει;

Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από τα υπόλοιπα δέντρα των Christmastreestas και γιατί όχι κι από τα δικά σας. Αν θέλετε λοιπόν, να μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες από το δικό σας Χριστουγεννιάτικο στολισμό, θα χαρούμε πολύ να λάβουμε ένα μήνυμά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μ' αρέσει | 2012