Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Ξανθίππης

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Ξανθίππης

Την Ξανθίππη τη γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες. Ήταν η νικήτρια του ενός εκ των δύο αντιτύπων του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω" και κουβέντα στην κουβέντα μάθαμε μερικά πράγματα γι αυτή ;)

Απ' ότι φαίνεται δεν της αρέσει μόνο να πλέκει... Της αρέσει να δημιουργεί γενικώς. Μια ένδειξη της δημιουργικότητάς της είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξε μόνη της και τα χάρισε στους φίλους της. Φωτογραφίες από αυτά τα στολίδια μας έδειξε, μας άρεσαν και με την άδειά της πάντα, τις μοιραζόμαστε μαζί σας για να πάρετε ιδέες για μικρά χειροποίητα δωράκια Χριστουγέννων.

xanthipi-2-2

xanthipi-3-2

Δυο λόγια από την Ξαθίππη για την ... Ξανθίππη:

"Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπούσα τα υφάσματα,τα ρετάλια,τα κουρελάκια... και έφτιαχνα με αυτά ρουχαλάκια για τις κούκλες μου!! Άρα όταν πριν 2 χρόνια θέλησα να πρωτοφτιάξω χριστουγεννιάτικα στολίδια,το υλικό που μου ήρθε ακαριαία στο μυαλό ήταν το ύφασμα. Έτσι ξεκίνησα δειλά δειλά (και ακόμη έτσι πάω...) με κομμάτια υφάσματος από παλιά ρούχα,πουλόβερ,μάλλινα γάντια... και αρχίζει η "ανακύκλωση". Αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη και συνδυάζω χρώματα, κορδέλες, κλωστές, χάντρες δηλαδή ό,τι βρω στα κουτιά μου. Και αρχίζει το κόψε-ράψε! Έτσι προέκυψαν αυτά τα υφασμάτινα δωράκια-στολίδια ραμμένα στο χέρι."

xanthipi-5-2

Ξανθίππη μπράβο σου! Μας άρεσαν πολύ τα στολίδια σου και πραγματικά μας έδωσες ωραίες ιδέες. Δοθείσης ευκαιρίας, έχουμε νέο project!

Μ' αρέσει | 2012