Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρδούλες DIY

Καρδούλες DIY

Σε συνέχεια της τελευταίας μας ανάρτησης περί Αγίου Βαλεντίνου και σχετικών δημιουργιών αλλά και της πρότασης της Δέσποινας για το αφροδισιακό λάδι για μασάζ, έρχονται μερικά πιο συγκεκριμένα DIY projects για το σαββατοκύρικο: Χειροποίητες καρδιές για μεγάλες αγάπες κι έρωτες!

Ένα γλυκό μήνυμα σε μια χάρτινη καρδιά με εύκολες τεχνικές origami, όπως στην αρχική φωτογραφία που πήραμε από το αγαπημένο μας PhotoBox.

origami heart

Ένα δείπνο για δύο με χαρτοπετσέτες - καρδιές, φτιαγμένες με την ίδια τεχνική origami που βρήκαμε εδώ.

heart diy 1 

Χειροποίητα σαπούνια σε σχήμα καρδιάς... ή ακόμη καλύτερα δυο καρδιές ενωμένες. Περισσότερα για τα χειροποίητα σαπούνια μπορείτε να δείτε στη σχετική ανάρτηση της φίλης Ζωής.

handmade soap 5

Και βέβαια μπορείτε πάντα να επιλέξετε λίγο πιο κλασικές λύσεις όπως χειροποίητα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς ή μια τούρτα, ένα κέικ, ό,τι γλυκό αρέσει στον/στη σύντοφό σας. Εξαιρετική ιδέα είναι και η σοκολατένια τάρτα με φράουλες. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δώσετε σχήμα καρδιάς στο γλυκό σας χρησιμοποιώντας κατάλληλο τσέρκι ή αυτοσχεδιάζοντας, όπως παρακάτω.

 

valentinescake
Φωτογραφία: Pinterest

Ακόμα και τα αγαπημένα σας cupcakes μπορείτε να ετοιμάσετε διατηρώντας το κλασικό τους σχήμα και προσαρμόζοντας τα σημαιάκια - καρδούλες στην κορυφή τους.

valentines cupcakes
Φωτογραφία: Pinterest

Πολύ καλή ιδέα είναι και τα ατομικά σουφλέ σοκολάτας πασπαλισμένα με άχνη, έτσι ώστε να σχηματίζονται μικρές καρδιές. Βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβετε να χαρείτε τις καρδιές, γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα πεντανόστιμα σουφλέ;

valentines cake
Φωτογραφία: Pinterest

Όσο ψάχνετε, ιδέες θα βρίσκετε και εμείς θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τι τελικά ετοιμάσατε. Γι' αυτό μη διστάσετε να μας στείλετε φωτογραφίες από τις αγιοβαλεντίνικες δημιουργίες σας στα e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μ' αρέσει | 2012