Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλητικό απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Αθλητικό απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Ένα καταπληκτικό αθλητικό απόγευμα στο πανέμορφο Καστράκι Γρεβενών, χθες 21 Ιουνίου 2014, "ταρακούνησε" θετικά μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση. Ο και με τη "βούλα" πλέον σύλλογος "Δρομείς Υγείας Γρεβενών" διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις ανωμάλου δρόμου στο χώρο του πανέμορφου δάσους, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι διαδρομές ήταν τρεις. Η πρώτη ήταν 1500 μέτρα για παιδιά, η επόμενη 5 χιλιόμετρα για περιπατητές και δρομείς (συμμετείχαν βέβαια και σε αυτή πολλοί ανήλικοι δρομείς, ακόμα και μαθητές δημοτικού) και η τρίτη και πιο απαιτητική 10 χιλιόμετρα για έμπειρους δρομείς. Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Συμμετείχαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, περιπατητές που επέλεξαν να εντάξουν την καθημερινή τους άσκηση στην εκδήλωση των Δρομέων Υγείας αλλά και αθλητές από γειτονικούς νομούς και συλλόγους.

DSCN9077

DSCN9082

DSCN9116

DSCN9124

DSCN9161

DSCN9164

Η θετική διάθεση του συγκεντρωμένου πλήθους, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η ενέργεια που παίρνεις από τη φύση, τα αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή, ο πλούσιος μπουφές έκαναν το απόγευμα ακόμα πιο όμορφο. Παράλληλα οι νέοι μουσικοί - μαθητές των Λυκείων της πόλης διασκέδασαν τους καταπονημένους μετά τον αγώνα συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.

DSCN9219

DSCN9223

DSCN9231

Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύτηκαν ανεβαίνοντας στο βάθρο και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όλων. Οι υπόλοιποι μείναμε με το υπέροχο συναίσθημα της συμμετοχής! Ήταν μια πραγματικά όμορφη διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό και τη φύση.

Σε μένα δε προσωπικά και σε άλλους μιας κάποιας ηλικίας, μας θύμισε τα νιάτα μας. Σκεφθείτε, συμμετείχε και 67χρονος νομίζω στο δεκάρι! Ε δεν του αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια; Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές που εθελοντικά οργάνωσαν αυτό το υπέροχο αθλητικό απόγευμα.

DSCN9240

DSCN9242

DSCN9244

DSCN9246

Από τη δική μας πλευρά, πρέπει να παραδεχτούμε πως παρά τους όποιους αρχικούς ενδοιασμούς, το χθεσινό απόγευμα αποδείχτηκε πολύ καλύτερο των προσδοκιών μας! Ήταν ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε όλοι μαζί το θερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου μέσα στη φύση. Και φυσικά υποσχόμαστε να είμαστε πάλι εκεί στον επόμενο αγώνα!

Μ' αρέσει | 2012