Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2013

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2013

Αυτό το Σάββατο εκτός από το καλοκαίρι ξεκινάει και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου! Το θέατρο, η μουσική, ο χορός και τα εικαστικά έχουν την τιμητική τους και μας επιφυλάσσουν αρκετά ενδιαφέρουσες πολιτιστικές βραδιές.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε στις 15.05 και σύμφωνα με αυτό οι φετινές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε 26 χώρους από 01.06 έως 31.08 και χωρίζονται σε 4 ενότητες (θέατρο-μουσική-χορός-εικαστικά). Επίσης στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή.

Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα ξεκινούν δυναμικά από την 1η μέρα του Ιούνη και περιλαμβάνουν πληθώρα εκδηλώσεων μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο η δράση μεταφέρεται στην Επίδαυρο. Πιο συγκεκριμένα τα Επιδαύρια φέτος εκτείνονται από αρχές Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου και μας επιφυλάσσουν δύο αρχαίες τραγωδίες, ένα σατυρικό δράμα, δύο αριστοφανικές κωμωδίες και μια του Μενάνδρου, μια πειραματική παράσταση με αποσπάσματα των τριών τραγικών και σύγχρονης ποίησης και μια έκπληξη από το Εθνικό Θέατρο στις 17.08.

Εσείς έχετε ενημερωθεί για το φετινό πρόγραμμα; Έχετε κάνει κάποια κράτηση εισιτηρίων; Αν όχι μην καθυστερείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φετινή διοργάνωση, το πλήρες πρόγραμμα ανά μήνα αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ greekfestival.gr

Μ' αρέσει | 2012