Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι να φορέσω;

Τι να φορέσω;

Για να μπαίνουμε στο κλίμα του φθινοπώρου και στιλιστικά, ας παραδειγματιστούμε για άλλη μια φορά από την casual εμφάνιση της Blair Eadie.

Όπως πάντα η Blair μας εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Το τζιν, η μπλούζα με τις ρίγες είτε τη διαθέτουμε σε ασπρόμαυρη εκδοχή είτε σε άσπρο - μπλε, και ένα αντίστοιχης απόχρωσης σακάκι, μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με μια τσάντα σε κάμελ αποχρώσεις και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες της ημέρας. Όσαν αφορά στα υποδήματα, προτιμούμε γόβες, μπαλαρίνες ή ακόμα και ένα ζευγάρι σανδάλια για όσο ακόμα κρατάει ο καιρός.

Και μια που ακολουθούμε - όσο μπορούμε - το παράδειγμα της Blair, ας πειραματιστούμε και με ένα διαφορετικό look στα μαλλιά. Βγάλτε στέκες, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια στην επιφάνεια και δοκιμάστε να "στρώσετε" τα μαλλιά σας διαφορετικά απ' ότι συνήθως. Εξάλλου οι αλλαγές, ειδικά όταν είναι τόσο προσωρινές, είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες και δε μας αφήνουν να πλήττουμε ούτε εμείς οι ίδιες με την εικόνα μας.

Κλείνοντας, όλες έχουμε σίγουρα αρκετά βραχιόλια, δαχτυλίδια και ανάλογα αξεσουάρ. Ευκαιρία να τα βγάλουμε στην επιφάνεια, γιατί τα αξεσουάρ συμπληρώνουν και μπορούν να αναδειίξουν κάθε μας εμφάνιση.

Φωτογραφία: Blair Eadie's fashion blog

Μ' αρέσει | 2012