Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

London Fashion Week SS 2014

London Fashion Week SS 2014

To πανωφόρι χωρίς μανίκια προτιμήθηκε ιδιαίτερα από τις φίλες της μόδας για τις εμφανίσεις τους στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Και ενώ τα βλέμματα είναι για μια ακόμη μέρα στραμμένα στο Μιλάνο, ας δούμε μαζί τις ενδυματολογικές επιλογές τεσσάρων fashion icons έξω από τις τέντες που είχαν στηθεί στη Βρετανική πρωτεύουσα, για να φιλοξενήσουν την παρουσίαση των σχετικών εκδηλώσεων για τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014. Κοινό στοιχείο και στις 4 εμφανίσεις το sleeveless blazer.

london 4
Φωτογραφία: Pinterest

- H αγαπημένη μας Olivia Palermo με total black look και χρυσά αξεσουάρ. Επέλεξε ένα ασύμμετρο μαύρο φόρεμα του οποίου η διαφάνεια στα μανίκια αναδείκνυε ακόμη περισσότερο το χωρίς μανίκια πανωφόρι της.

london 3
Φωτογραφία: Pinterest

- Μια casual chic εμφάνιση που ολοκληρώνεται από το αμάνικο μπλε πανωφόρι και μας αρέσει πολύ.

london 1
Φωτογραφία: Pinterest

- To total white look ως βάση τονίζει το μπλε ραφ της τσάντα και των υποδημάτων και αναδεικνύει το δίχρωμο αμάνικο πανωφόρι.

london 2
Φωτογραφία: Pinterest

- Η Joanna Hillman με mix & match επιλογές και ροκ διάθεση. Skinny μαύρο παντελόνι, καρό πουκάμισο, κλασική τσάντα και γόβες και ένα αμάνικο πανωφόρι που παραπέμπει σε γιλέκο μοτοσικλετιστή.

Τι λέτε, τώρα που αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία, θα ενισχύατε την γκαρνταρόμπα σας με ένα πανωφόρι αυτού του τύπου;

Μ' αρέσει | 2012