Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασιλική Μουρίκη - Diamonds

Μια γλυκιά διασκευή του αγαπημένου μας Diamonds της Rihanna από μια 17χρονη μουσικό, τραγουδίστρια και τραγουδοποιό από την Πάτρα. Το όνομα αυτής Βασιλική Μουρίκη.

Η πολυτάλαντη Βασιλική είναι από τους τυχερούς, μια και έχει ήδη βρει τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Η ενασχόληση με τη μουσική για αυτήν είναι όνειρο ζωής. Όπως η ίδια δηλώνει ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της και είναι κάτι που λατρεύει. Πιο συγκεκριμένα παίζει κιθάρα, γράφει τραγούδια σε 3 γλώσσες (ελληνικά,αγγλικά,γαλλικά) και τραγουδά. 

Πριν από ένα χρόνο το όνειρο της άρχισε να γίνεται πραγματικότητα με αφορμή τις εμφανίσεις της σε μια ραδιοφωνική εκπομπή της Πάτρας. Κέρδισε επίσης έναν διαγωνισμό του Music Talent Site, ενώ βγήκε δεύτερη σε παγκόσμιο διαγωνισμό που συμμετείχε με στόχο να αναδειχθεί αυτή η ερμηνεύτρια που θα άνοιγε τη συναυλία του Shaun Canon, νικητή του "American Idol".

Περισσότερες πληροφορίες για τη Βασιλική μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook, αλλά και στο κανάλι της στο youtube, όπου μπορείτε να ακούσετε κι άλλα κομμάτια από την ίδια. 

Εμείς την ακούσαμε, μας αρέσει πολύ και της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Εσάς πώς σας φαίνεται; Σας αρέσει; 

Μ' αρέσει | 2012