Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Paris Fashion Week SS 2014

Paris Fashion Week SS 2014

Ποιος είπε ότι το πουλόβερ είναι κατάλληλο μόνο για τις καθημερινές μας εμφανίσεις; Η ανταπόκριση από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι μας αποδεικνύει το αντίθετο.

Η εβδομάδα μόδας της Γαλλικής πρωτεύουσας έλαβε χώρα από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου και είναι αυτή που έκλεισε την αυλαία των φετινών εκδηλώσεων σχετικά με τις τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών για την περίοδο Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014.

Ομολογουμένως κατά τη διάρκειά της είδαμε τις πιο κομψές ενδυματολογκές επιλογές μέσα και έξω από τις τέντες. Άλλωστε η πόλη του φωτός είναι συνυφασμένη με το στιλ και την κομψότητα. Δυσκολευτήκαμε λοιπόν να επιλέξουμε ποιές εμφανίσεις θα σας παρουσιάζαμε. Τελικά καταλήξαμε στις συγκεκριμένες τρεις. Το κοινό στοιχείο τους, που είναι άλλωστε και αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι το μακρύ πουλόβερ με ρόλο πανωφοριού.

paris1
Φωτογραφία: Pinterest via Harper's Bazaar

- Η Ιταλίδα στιλίστρια Εlisa Nalin έπαιζε εντός έδρας, μια και ζει μόνιμα στο Παρίσι, και κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Για μια από τις εμφανίσεις της επέλεξε ένα άκρως θηλυκό σύνολο στις αποχρώσεις του γαλάζιου, κάνοντας τη διαφορά με ένα πουλόβερ του ίδιου χρώματος και αξεσουάρ με την απαραίτητη δόση λάμψης.

paris5
Φωτογραφία: Pinterest via Harper's Bazaar

- Άλλη μια εμφάνιση που αποδεικνύει ότι η απλότητα μπορεί να είναι εντυπωσιακή. Το λευκό ασύμμετρο φόρεμα συνοδεύεται πετυχημένα από ένα ροζ πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή.

paris 2
Φωτογραφία: Pinterest via fabsugar.com

- Η Elisa Nalin έπαιξε με περισσότερα χρώματα και στιλ σε αυτή την εμφάνιση, δημιουργώντας ένα preppy look με παιχνιδιάρικη διάθεση, η οποία ενισχύεται από τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Ιδιαίτερη εμφάνιση που απαιτεί την αντίστοιχη υποστήριξη και το ανάλογο χιούμορ.

Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι δεν έχουμε συνηθίσει το πουλόβερ σε ladylike εμφανίσεις. Μετά όμως από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού, είμαστε σίγουρες ότι θα το ξανασκεφτούμε την επόμενη φορά που θα αναρωτηθούμε τι να φορέσουμε πάνω από το φόρεμα ή σε συνδυασμό με την αγαπημένη μας φούστα, ώστε να είμαστε προστατευμένες από το φθινοπωρινό κρύο, χωρίς όμως να στερούμαστε στιλ.

Μ' αρέσει | 2012