Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι _bloblo δημιουργίες & ο Νέος Διαγωνισμός

Οι _bloblo δημιουργίες & ο Νέος Διαγωνισμός

Από στόμα σε στόμα και από like σε like, γνωρίσαμε τη Μαρία. Φίλη φίλης είναι, πιάσαμε συζήτηση και κουβέντα στην κουβέντα, είδαμε τις δημιουργίες της, μας άρεσαν πολύ και να που σήμερα τη φιλοξενούμε στο maresei μας!

Η Μαρία δηλώνει για τον εαυτό της:

"Πολλή όρεξη, αρκετός ελεύθερος χρόνος, λίγα χρήματα και μία υπέροχη, κίτρινη, δερμάτινη τσάντα, την οποία έπρεπε οπωσδήποτε να αποκτήσω.. Κάπως έτσι σκέφτηκα να κατασκευάσω μόνη μου την πρώτη τσάντα, η οποία τελικά θα είχε μεγάλη επιτυχία στις φίλες μου, στις φίλες τους κ.λπ. και θα με ανάγκαζε σιγά σιγά και εντελώς τυχαία να ασχοληθώ ερασιτεχνικά μεν, πιο σοβαρά δε, με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση γυναικείων αξεσουάρ! Το παιδικό μου παρατσούκλι έδωσε το brand name "_bloblo" στην προσπάθειά μου αυτή και μαζί με την ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης χειροποίητων ειδών jamjar.gr ξεκινήσαμε να στέλνουμε τις _blobags σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γεμίσουν με πράγματα, εισιτήρια και αναμνήσεις, να φωτογραφηθούν σε πόλεις και νησιά και να γεμίσουν με εμπειρίες, χαρά και αγάπη..! Με βασικά υλικά το δέρμα και το ύφασμα, κάθε πρόταση είναι μοναδική, ξεχωριστή και φρέσκια!
...
Αυτό που ονειρεύομαι είναι οι _blobags να γεμίζουν χαρά όσες κοπέλες τις αποκτούν και μαζί τους να γεμίζουν με νέες ευχάριστες εμπειρίες!"

bloblo1

bloblo2

Και επειδή η Μαρία θέλει να φτάνουν οι δημιουργίες της παντού μαζί με το maresei.gr προσφέρουν δύο "clear envelope case mini_blobags" σαν αυτό που βλέπετε παρακάτω μέσω του νέου μας διαγωνισμού. Για να φτάσει αυτό to _blobag στα χέρια σας, δεν έχετε παρά να κάνετε:

1. like στη σελίδα μας στο facebook
2. like στο post για τον διαγωνισμό
3. δημόσιο share στο post για τον διαγωνισμό

 blobags

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Ο διαδικτυακός τόπος maresei.gr και το brand _Bloblo διοργανώνουν διαγωνισμό, στον οποίο προσφέρουν δύο χειροποίητες _blobags, όπως αυτές της παραπάνω φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας facebook.com/masaresei που αντιστοιχεί στο διαδικτυακό τόπο maresei.gr.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει
1. Like στη σελίδα μας στο facebook, η οποία είναι facebook.com/masaresei
2. Like σε μια από τις αναρτήσεις (posts) που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei
3. Δημόσιο share (κοινοποίηση) σε μια από τις αναρτήσεις που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei.
4. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 16η Ιουνίου, ενώ ημερομηνία λήξης η 24η Ιουνίου, ώρα 19:00.
5. Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από κλήρωση θα βγουν οι δύο νικήτριες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr και στη σελίδα facebook.com/masaresei. Οι δύο τυχερές θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω facebook.
6. Σε περίπτωση που κάποια από τις νικήτριες δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού και δε στείλει στοιχεία επικοινωνίας για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβει το δώρο της, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχούσας νικήτριας.
7. Κάθε διαγωνιζόμενη συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό.
8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Καλή τύχη!

Σημείωση: Τα προϊόντα της Μαρίας μπορεί κανείς να τα δει και να επικοινωνήσει μαζί της στη σελίδα της στο facebook (αναζήτηση «bloblo» ή στη διεύθυνση www.facebook.com/blobags), ενώ όλες οι δημιουργίες της διατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης χειροποίητων προϊόντων jamjar.gr, στη διεύθυνση www.jamjar.gr/store/bloblo.

Μ' αρέσει | 2012