Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω 2"

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω 2"

Ο διαγωνισμός μας για δύο τεύχη του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω 2" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος ολοκληρώθηκε. Με μεγάλη μου χαρά (πόσο θα χαρεί και η γιαγιά μου δε λέγεται!) βλέπω από τον αριθμό των συμμετοχών, πως το πλέξιμο αποκτά όλο και ισχυρότερη θέση στον ελεύθερο χρόνο μας.

Λένε άλλωστε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απομονώσεις για λίγο το μυαλό σου, να μη σκέφτεσαι όσα σε απασχολούν ή από την άλλη, να εστιάσεις σε ένα μόνο θέμα και να μείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό αναζητώντας λύση.

Για να μη χρονοτριβώ όμως, πρέπει να σας πω ότι η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τα ονόματα των δύο νικητών.

Θα μάθουν να πλέκουν καλύτερα λοιπόν οι:

1. ευφημια γιωτοπουλου

2. Μαρια Γκουμα

Τα ονόματα των τυχερών αναφέρονται παραπάνω όπως ακριβώς στο facebook.

Ευφημία και Μαρία συγχαρητήρια για την τύχη σας! Εύχομαι να μη σας εγκαταλείψει ποτέ και να νιώθετε τυχερές σε κάθε στιγμή της ζωής σας!

Αναμένουμε τα προσωπικά σας μηνύματα στη σελίδα μας στο facebook για να μας αποστείλετε τα στοιχεία στα οποία θα στείλουμε τα δώρα σας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό μας και φυσικά τις Εκδόσεις Μύρτος για την επιλογή τους να προσφέρουν τα βιβλία τους μέσω της σελίδας μας.

Και φυσικά, μείνετε συντονισμένοι! Σε λίγες μέρες ξεκινά ο νέος μας διαγωνισμός που υπόσχεται να φέρει έξτρα τύχη σε όλους ;)

Μ' αρέσει | 2012